Skocz do zawartości

kim on jest? (ZWERYFIKOWANY)

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nowa poznana osoba, przez net, wiec troche mam obaw. Dostalam zaproszenie na kawe.

Mam troche watpliwosci, zatem zadalam kartom pytanie:

kim jest czlowiek- co karty moga mi powiedziec ponad to co juz wiem?

przelozenie: 4 mieczy, slonce XIX, 4 bulawy

rozklad glowny:

1. 5 mieczy, krolowa pucharow, giermek mieczy dolozona krolowa mieczy

duzo tych krolowych....wydaje mi sie, ze gdzies w jego zyciu jest jeszcze jakas kobieta od ktorej nie do konca moze sie odcicac

jak wypadnie nase spotkanie w niedziele?

2. gwiazda VII, 3 pucharow, krolowa denarow

wyglada na to, ze dobrze - zabawnie

mysle, ze moglabym wam dac odp juz w niedziele :)

Napisano

Przeło : On może jest po rozstaniu? ( 4 Miecze) no nie są złe te karty, raczej pozytywnie nastawiony do świata, stabilny facet

Mnie się wydaje,że albo jest w trakcie rozstania, albo tuż po - Królowa Pucharów, Giermek Mieczy, Królowa Mieczy- może laska go rzuciła?

Bardzo ładne karty na spotkanie, będzie bardzo miło i chyba z alkoholem, tak przynajmniej mi pokazuje i Gwiazda, i 3 Kielichy :). Będziesz zdecydowanie zadowolona ;)

Napisano

przelozenie: 4 mieczy, slonce XIX, 4 bulawy

raczej okey facet, dobrze nastawiony do świata i ludzi, lubiący gdzieś wyjść, pobawić się

rozklad glowny:

Ty się zastanawiasz czy w ogóle iść na to spotkanie, masz mętlik w głowie, być może facet jest po rozstaniu lub łazi za nim jakaś kobieta, która nie do końca mu odpowiada

jak wypadnie nasze spotkanie w niedziele?

gwiazda VII, 3 pucharow, krolowa denarow

całkiem miło, powinnaś być zadowolona, będzie Ci prawił komplementy, postawi kawę a może nawet i deser :)

Napisano

oj Erza, wszystko jest dokładnie jak pisze mam milion obaw czy w ogóle iść :(

Napisano
oj Erza, wszystko jest dokładnie jak pisze mam milion obaw czy w ogóle iść :(

możesz iść, ale nie podejść jak Ci się koleś nie spodoba, albo umów się z koleżanką, że np 15 minut po tym jak się z nim spotkasz, żeby do Ciebie zadzwoniła, gdyby była lipa, najwyżej mu powiesz, że musisz natychmiast wracać, bo coś się wydarzyło w domu :) ja tak robię jak mi się koleś nie spodoba :)

Napisano

Troche ogolnie zadane pytanie, bo my nie wiemy co o nim wiesz :)

Wedlug mnie pisuje jeszcze z jakas laska, i moze byc ze rozstal albo poklocil sie z dziewczyna, moze trzyma kilka srok za ogon

ak wypadnie nase spotkanie w niedziele?

2. gwiazda VII, 3 pucharow, krolowa denarow

Bardzo fajnie, zastanawiam sie tylko czy ta Krolowa to TY, czy po prostu bedzie zerkal na jakas panne w czasie spotkania, ale obstawiam ze to Ty.

Napisano (edytowane)

Dziękuję bardzo ☺

Edytowane przez panna.marta
Napisano
Przeło : ( 4 Miecze) no nie są złe te karty, raczej pozytywnie nastawiony do świata, stabilny facet

Oj tak, stabilny to on jest i to na tyle, że ma dosyć zawężone pole działania;-)

Wg mnie, pan jest zajęty, ale że w związku dosyć chłodno i nudno, to szuka jakiejś owieczki, która skruszy jego skamieniałe serce.

Facet lubi grać na uczuciach, niezły manipulant z niego. I myśli wyłącznie o sobie.

Napisano (edytowane)

weryfikacja: poszłam na spotkanie.

Jak wypadło spotkanie : gwiazda XVII, 3 kielichy, królowa denarów - Było bardzo sympatycznie a obawiałam się, że będzie gorzej. Pan bardzo przyzwoity zaprosił do restauracji na jedzonko, więc to pewnie pokazały 3 kielichy. Mogłam wybrać co zechciałam, zapłacił za wszystko dzięki czemu czułam się jak dama - królowa denarków. Dostałam przy okazji kolejne zaproszenie na następne spotkanie.

kim on jest: przełożenie 4 mieczy, slonce XIX, 4 bulawy

rozklad glowny - 5 mieczy, krolowa pucharow, giermek mieczy dolozona krolowa mieczy

Wiem, że koło niego kręcą się też inne dziewczyny (królowa pucharów, mieczowa) i że jedna szczególnie nie daje mu żyć. Może to ta mieczowa. Próbuje sobie ułożyć życie. Miła osoba, dobrze wychowa i życzliwa - słońce, 4 buławy. Dzięki za pomoc i za porady :)

Edytowane przez panna.marta