Erza Napisano 14 Listopada 2015 Napisano 14 Listopada 2015 spotykam się od czasu do czasu z kolegą z pracy; zadzwoniłam do niego dzisiaj, czy widzimy się dziś wieczorem, bo ostatnim razem mnie zaskoczył propozycją i wolałabym uniknąć na przyszłość takich niespodzianek; powiedział, że nie wie, że da znać o 21, bo gdzieś tam jedzie i nie wie, czy zdąży stosunkowo wcześnie wrócić ja dziś wychodzę ze znajomymi i w sumie mogłabym się z nim widzieć dopiero około 22/23, bo chcę spędzić z nimi czas 1. Jak zakończy się moje oczekiwanie, że się spotkam z X dziś? Rydwan, Cesarzowa, 7 monet ---> suma Kapłan gdyby nie ta 7 monet i Kapłan w sumie, to powiedziałabym, że się spotkamy, a tu zależy od niego (Kapłan), czy dojdzie do spotkania 2. Gdzie będę między 23 a 24? 9 kielichów, Kochankowie, Śmierć/6 monet ---> suma Koło w domu, na %, szykująca się spać albo u niego, bo są Kochankowie Cytuj
Czarownica Napisano 14 Listopada 2015 Napisano 14 Listopada 2015 Moim zdaniem nie spotkacie się dziś, ale po % będziesz z nim smsować, od siebie z domu. Cytuj
Erza Napisano 14 Listopada 2015 Autor Napisano 14 Listopada 2015 po % nie smsuję, bo to się kończy kwasem i kłótnią Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Listopada 2015 Maestro Napisano 14 Listopada 2015 1. Jak zakończy się moje oczekiwanie, że się spotkam z X dziś? Rydwan, Cesarzowa, 7 monet ---> suma Kapłan wybędziesz na spotkanie ze znajomymi, ale bedziesz czekała na sygnał od jaśnie pana 2. Gdzie będę między 23 a 24? 9 kielichów, Kochankowie, Śmierć/6 monet ---> suma Koło ze znajomymi, pijana i wyczekująca kontaktu Cytuj
Koma Napisano 14 Listopada 2015 Napisano 14 Listopada 2015 1. Jak zakończy się moje oczekiwanie, że się spotkam z X dziś? Albo przelozycie spotkanie n apozniejsza godzine, albo odwolacie. 2. Gdzie będę między 23 a 24? Ze znajomymi. Cytuj
Erza Napisano 14 Listopada 2015 Autor Napisano 14 Listopada 2015 1. Jak zakończy się moje oczekiwanie, że się spotkam z X dziś?Rydwan, Cesarzowa, 7 monet ---> suma Kapłan wybędziesz na spotkanie ze znajomymi, ale bedziesz czekała na sygnał od jaśnie pana 2. Gdzie będę między 23 a 24? 9 kielichów, Kochankowie, Śmierć/6 monet ---> suma Koło ze znajomymi, pijana i wyczekująca kontaktu imieniny kolegi będziemy świętować, więc mogę się ubzdyngolić porządnie Cytuj
Erza Napisano 14 Listopada 2015 Autor Napisano 14 Listopada 2015 (edytowane) 1. Jak zakończy się moje oczekiwanie, że się spotkam z X dziś?Albo przelozycie spotkanie n apozniejsza godzine, albo odwolacie. 2. Gdzie będę między 23 a 24? Ze znajomymi. pewnie on odwoła i się wkurzę, z nim jest zawsze problem z umawianiem się na cokolwiek Edytowane 14 Listopada 2015 przez Erza Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Listopada 2015 Maestro Napisano 14 Listopada 2015 imieniny kolegi będziemy świętować, więc mogę się ubzdyngolić porządnie Miłej imprezy Ci życzę zatem..) Baw się dobrze:) Cytuj
Erza Napisano 15 Listopada 2015 Autor Napisano 15 Listopada 2015 weryfikuję odezwał się parę minut po 21, powiedziałam, że zostaję jeszcze ze znajomymi, przynajmniej do 23; o 23 zadzwoniłam, czy chcę się widzieć, chciał, więc spędziliśmy noc u niego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi