Gość Bethany Napisano 15 Listopada 2015 Napisano 15 Listopada 2015 Ma być w styczniu, dostaliśmy zaproszenie, ale nam się mega nie chce iść ( zwłaszcza mnie:P). Czy pójdziemy na to wesele? Giermek Pucharów Cesarz 5 Buław No chyba tak z tych kart... Giermek Kielichów to chyba zabawa, Cesarz - zawarcie związku? 5 Buław- jakieś kłótnie, bo chyba zabawy ta karta nie pokazuje, choć na upartego może tłok pokazywać, a ma być duuuużo ludzi. Weryfka pod koniec grudnia gdzieś. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Listopada 2015 Napisano 15 Listopada 2015 giermek pucharów mógł pokazać samo zaproszenie Cesarz - ostateczne słowo należy do mężczyzny, który postąpi tak, jak jemu jest wygodnie, aby miał z tego większy zysk. 5 buław - stres, szarpanina z swoimi myślami, ale też konkursy, tańce, zabawa aż nogi bolą pójdziecie, bo tak wypada (Cesarz) Cytuj
panna.marta Napisano 15 Listopada 2015 Napisano 15 Listopada 2015 moim zdaniem też pójdziecie, nie chętnie ale pójdziecie. Cytuj
Koma Napisano 16 Listopada 2015 Napisano 16 Listopada 2015 Pojdziecie raczej, moga byc jakies naciski ze strony mezczyzny. Cytuj
Arcan Napisano 18 Listopada 2015 Napisano 18 Listopada 2015 A mi się wydaje,że cesarzowi nie będzie chciało się ruszyć... ogólnie tak niechętnie wyruszycie Cytuj
Gość grimmoire Napisano 19 Listopada 2015 Napisano 19 Listopada 2015 myślę, że pójdziecie, ewentualnie się popsztykacie może o niedogodności/rozczarowania związane z tym wyjściem, coś "a nie mówiłam, żeby nie iść" Cytuj
Gość Bethany Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Weryfikacja! Idziemy, niechętnie, no ale jednak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi