Skocz do zawartości

Talizman

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam , od jakiegoś czasu zacząłem się interesowac wszystkim tym co dotychczas było mi nie znane ,zawsze to była wiara katolicka bo tak zostało od dziecka ustalone ,czytam o magii i wszystkim co z tym związane oglądając różne seriale i filmy szukając sensu i na czym ludzie się opierają w to wierząc, praktykując itp ,szukam jakiegoś talizmanu dla siebie by zobaczyć czy w jakimś sposobie oddziala na mnie , ktoś mi pomoże nakierowac na jakąś drogę by samemu się przekonać i dalej sie rozwijać i pogłębiać wiedzę ,dziękuję:)

• 6 miesięcy temu...
Napisano
Witam , od jakiegoś czasu zacząłem się interesowac wszystkim tym co dotychczas było mi nie znane ,zawsze to była wiara katolicka bo tak zostało od dziecka ustalone ,czytam o magii i wszystkim co z tym związane oglądając różne seriale i filmy szukając sensu i na czym ludzie się opierają w to wierząc, praktykując itp ,szukam jakiegoś talizmanu dla siebie by zobaczyć czy w jakimś sposobie oddziala na mnie , ktoś mi pomoże nakierowac na jakąś drogę by samemu się przekonać i dalej sie rozwijać i pogłębiać wiedzę ,dziękuję:)

oglądając seriale nikt daleko nie doszedł nigdy. Talizmany/amulety najlepiej wybiera się samemu, poprzez "wyczucie". Tu jedynie można zasugerować jakieś konkretne które mogą pomagać w wybranych dziedzinach

Napisano

Na sam początek radzę poczytać forum. Mnóstwo się pisze o tego typu rzeczach. Powtarzanie po raz setny tego samego jest naprawdę nudne.

talizmanu dla siebie by zobaczyć czy w jakimś sposobie oddziala na mnie

Bez minimalnej umiejętności faktycznego wyczuwania energii nie odczujesz wpływu ew. talizmanu na ciebie.