Grendal Napisano 16 Listopada 2015 Napisano 16 Listopada 2015 Witam , od jakiegoś czasu zacząłem się interesowac wszystkim tym co dotychczas było mi nie znane ,zawsze to była wiara katolicka bo tak zostało od dziecka ustalone ,czytam o magii i wszystkim co z tym związane oglądając różne seriale i filmy szukając sensu i na czym ludzie się opierają w to wierząc, praktykując itp ,szukam jakiegoś talizmanu dla siebie by zobaczyć czy w jakimś sposobie oddziala na mnie , ktoś mi pomoże nakierowac na jakąś drogę by samemu się przekonać i dalej sie rozwijać i pogłębiać wiedzę ,dziękuję Cytuj
Auril Napisano 2 Czerwca 2016 Napisano 2 Czerwca 2016 Witam , od jakiegoś czasu zacząłem się interesowac wszystkim tym co dotychczas było mi nie znane ,zawsze to była wiara katolicka bo tak zostało od dziecka ustalone ,czytam o magii i wszystkim co z tym związane oglądając różne seriale i filmy szukając sensu i na czym ludzie się opierają w to wierząc, praktykując itp ,szukam jakiegoś talizmanu dla siebie by zobaczyć czy w jakimś sposobie oddziala na mnie , ktoś mi pomoże nakierowac na jakąś drogę by samemu się przekonać i dalej sie rozwijać i pogłębiać wiedzę ,dziękuję oglądając seriale nikt daleko nie doszedł nigdy. Talizmany/amulety najlepiej wybiera się samemu, poprzez "wyczucie". Tu jedynie można zasugerować jakieś konkretne które mogą pomagać w wybranych dziedzinach Cytuj
Gość User2 Napisano 2 Czerwca 2016 Napisano 2 Czerwca 2016 Na sam początek radzę poczytać forum. Mnóstwo się pisze o tego typu rzeczach. Powtarzanie po raz setny tego samego jest naprawdę nudne. talizmanu dla siebie by zobaczyć czy w jakimś sposobie oddziala na mnie Bez minimalnej umiejętności faktycznego wyczuwania energii nie odczujesz wpływu ew. talizmanu na ciebie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi