Barkley Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 Moze i dziwne moze cos znaczy a moze nic....snilo mi sie ze mowiono do mnie Abhrolot...ktos cos o tym slowie wie?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LA Posted November 21, 2015 Share Posted November 21, 2015 Dostaniesz szansę wzniesienia się ponad przeciętną, ale czy podejmiesz ryzyko? Ciekawi mnie: czy poleciałeś, czy pilotowałeś. Dalszy cd snu odpowiedziałby na to pytanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamaya Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Może to słowo z jakimś osobistym przesłaniem dla Ciebie, które może być trudne do rozszyfrowania innym osobom. Dzieląc faktycznie wyodrębnia się tutaj lot czyli zachęta do wznoszenia się, gdzieś. Abhro natomiast pojawia się w internecie jako azjatyckie imię i można z niego stworzyć początek słowa "harbor" czyli port. Tak, więc uzyskalibyśmy lot do portu, jakiejś twojej przystani, chociaż jak napisałam na początku to nie koniecznie musi być to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts