silyen Napisano 18 Listopada 2015 Napisano 18 Listopada 2015 Zapytałem kart czy powinienem porozmawiać z pewną osobą na bardzo ważny dla mnie temat, czy też sprawę, którą ta osoba dla mnie prowadzi? Odpowiedź: Król Denarów, 6 denarów i Kochankowie. Tą osobą jest kobieta, Król może wskazywać na jeszcze jedną osobą, która też jest zaangażowana w moją sprawę. Raczej nie sądzę by Król wskazywał tutaj na mnie. 6 denarów - no tak nierówne dawanie i branie, ale to też mnie się kojarzy z otrzymywaniem tego co samemu się daje, jeżeli pójdę i grzecznie porozmawiam że mi zależy, ze to dla mnie ważne, to mogę się spodziewać dobrego potraktowania i zrozumienia. Kochankowie mówią o współpracy. Niekoniecznie ta współpraca jest dobrowolna, czasem wymuszona, ale jest. Co sądzicie? Dla mnie tu nie ma kart mówiących że absolutnie nie mam tam iść. Zaznaczam że w tej sprawie nie chodzi o pieniądze choć powyskakiwały denary. Cytuj
pretoria Napisano 18 Listopada 2015 Napisano 18 Listopada 2015 Lepiej, gdybyś położył karty o tak: Co jeśli porozmawiam? Co jeśli nie porozmawiam? Coś w ten deseń... Cytuj
silyen Napisano 18 Listopada 2015 Autor Napisano 18 Listopada 2015 tak też sądziłem. I tak zrobię. Cytuj
silyen Napisano 18 Listopada 2015 Autor Napisano 18 Listopada 2015 (edytowane) No to mam. 1. Co sie wydarzy jeśli porozmawiam? 3 buław, 8 buław, As buław 2. Co się wydarzy jeśli nie porozmawiam? Słońce, 4 buław, Rycerz denarów Zrobiłem dwa oddzielne rozkłady. Dla mnie opcja rozmowy pokazuje, że coś się zadzieje bo same buławy, przyspieszenie, zrobienie kroku naprzód, pojawią się nowe możliwości ruszenia ze sprawą do przodu. W drugiej opcji Słońce i 4 buław też pozytywnie pokazuje rozwój sprawy, ale może prowadzonej przez tego drugiego człowieka zaangażowanego i moim zdaniem w rycerzu denarów trochę spowolnionego, czy ślamazarnego w tej sprawie. Edytowane 19 Listopada 2015 przez silyen Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Listopada 2015 Maestro Napisano 18 Listopada 2015 Tak czy siak ta rozmowa nastąpi z korzystnym dla Ciebie rezultatem. Zreszta o tym samym mówił układ, który położyłeś jako pierwszy. Czy ta rozmowa dotyczy pracy? Jeśli tak to z pewnością w grudniu ja otrzymasz. Jesli chodzi o Twoja inicjatywę dot.rozmowy, to Ty chyba musiałbyś pojechac gdzieś, w drugiej opcji widać, że niebawem się spotkacie i to na miejscu, bez konieczności jezdżenia. 1 Cytuj
Davisa Napisano 18 Listopada 2015 Napisano 18 Listopada 2015 No to mam.1. Co sie wydarzy jeśli porozmawiam? 3 buław, 8 buław, As buław 2. Co się wydarzy jeśli nie porozmawiam? Słońce, 4 buław, Rycerz denarów Nie ma opisu sytuacji, więc nie wiadomo o co chodzi i trudno tu dywagować, co może konkretnego się wydarzyć. Ale, jeśli porozmawiasz, to zyskasz jasność tej sytuacji , poszerzysz wiedzę, dzięki czemu będziesz mógł właściwie ukierunkować działania. Choć nie wiem, czy to pomoże sprawie w końcowym rozrachunku.. Jeśli rozmowy nie zainicjujesz, to sprawa będzie się ślimaczyć. Czyżby chodziło o jakiegoś prawnika, który się ociąga z robotą? 1 Cytuj
silyen Napisano 18 Listopada 2015 Autor Napisano 18 Listopada 2015 jest to związane z prawem i można powiedzieć że tak Cytuj
Arcan Napisano 18 Listopada 2015 Napisano 18 Listopada 2015 Raczej porozmawiasz... będzie to dla Ciebie bardzo korzystne,,,,odzyskasz spokój ducha, doda Ci ta rozmowa optymizmu// 1 Cytuj
Gość grimmoire Napisano 19 Listopada 2015 Napisano 19 Listopada 2015 przejęzyczyłeś rycerza denarów myślę, że powinieneś porozmawiać na ten temat, dalszy rozkład potwierdził energiczny przebieg spraw po tej rozmowie Cytuj
silyen Napisano 19 Listopada 2015 Autor Napisano 19 Listopada 2015 Zgadza się. Dziękuję za zwrócenie uwagi. Już poprawione. przejęzyczyłeś rycerza denarów myślę, że powinieneś porozmawiać na ten temat, dalszy rozkład potwierdził energiczny przebieg spraw po tej rozmowie Cytuj
silyen Napisano 19 Listopada 2015 Autor Napisano 19 Listopada 2015 jestem na dobrej drodze, że ta rozmowa odbędzie się w przyszłym tygodniu. Jak będzie po zweryfikuję. Dziękuję wszystkim za pomoc. Cytuj
babajaga33 Napisano 19 Listopada 2015 Napisano 19 Listopada 2015 Zawsze lepiej coś zrobić, niż czekać, aż sprawa się sama rozwiąże. Nadasz dzięki tej rozmowie jakiś kierunek tej sprawie, przyspieszysz zdarzenia i staniesz przed nową i korzystniejszą dla siebie sytuacją. Więc lepiej porozmawiać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi