Arcan Napisano 18 Listopada 2015 Napisano 18 Listopada 2015 Póki co, planów brak 2 denary, wisielec, kochankowie Będę mieć dwie opcje do wyboru... Karty nie dały tu jasnej odpowiedzi a z kim spędze tego sylwestra? 10 denarów, cesarzowa, 10 mieczy ??? z jakąś kobietą z rodziny? z mamą? nie kumam tutaj... z mamą na pewno nie, bo mieszka w innym mieście Cytuj
panna.marta Napisano 18 Listopada 2015 Napisano 18 Listopada 2015 no tak, karty za wiele nie mówią. Możliwe, że dwie propozycje Cytuj
Gość Bethany Napisano 19 Listopada 2015 Napisano 19 Listopada 2015 No będziesz miała wybór Z jakąś kobietą, albo z rodziny, albo mającą dziecko, ewentualnie w ciąży:P Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Listopada 2015 Napisano 21 Listopada 2015 Jak spędze tegorocznego sylwestra? 2 denary, wisielec, kochankowie będzie czekanie jakiś czas i możliwe, że dopiero pod sam koniec może paść jakaś propozycja albo postanowisz spędzić ten czas z najbliższymi w domku. Zakładam, że to drugie raczej będzie bo te kochanki wskazywałyby na rodzinę i spędzanie z nimi czasu bo dobrze się przy nich czujesz, ewentulnie możesz być nieco "rozdarta" umysłem bo możesz spędzać cas z rodziną i jednocześnie wyczekiwać jakichś propozycji z zewnątrz od kogoś. a z kim spędze tego sylwestra? 10 denarów, cesarzowa, 10 mieczy rodzina najbliższa, w domku. Chyba będziesz nastawiona na coś...albo 10 mieczy może wskazywać że padniesz hahahaha Upijesz sie ::PP Cytuj
Arcan Napisano 27 Grudnia 2015 Autor Napisano 27 Grudnia 2015 Póki co nic... pewnie kolejny samotny Sylwester :/ Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Grudnia 2015 Napisano 27 Grudnia 2015 a z kim spędze tego sylwestra? 10 denarów, cesarzowa, 10 mieczy samotnie; ewentualnie pojawi się propozycja od kogoś z pracy lub rodziny Jak spędze tegorocznego sylwestra? 2 denary, wisielec, kochankowie leżakując może zechcesz gdzieś wyjść, ale nie będziesz do końca pewna; możliwe też prześpisz ten czas Cytuj
Gość Linkinia Napisano 27 Grudnia 2015 Napisano 27 Grudnia 2015 2 denary, wisielec, kochankowie Powiedziałabym, że nieoczekiwanie pojawi się oferta, a nawet dwie i będziesz się nad którąś z nich zastanawiać. 10 denarów, cesarzowa, 10 mieczy Z koleżanką/przyjaciółką/jej gronem znajomych. Cytuj
89319_1543265412 Napisano 30 Grudnia 2015 Napisano 30 Grudnia 2015 Sama go spędzisz, na nic się nie zdecydujesz. Cytuj
Arcan Napisano 31 Grudnia 2015 Autor Napisano 31 Grudnia 2015 No niestety spędze go sama...znowu... ale nie pozwolę by to mnie zdołowało..mieszkam w Krakowie, więc wieczorem wyjde na rynek, na koncert... a może akurat spotkam kogoś znajomego? a jak nie to posłucham koncertu i wróce do domu Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Grudnia 2015 Maestro Napisano 31 Grudnia 2015 Możliwe, ze padna jakies propozycje, ale mało konkretne, na zasadzie : a może wpadniesz do mnie na Sylwka? A potem info, ze ta osoba idzie jednak do klubu etc. W efekcie spędzisz go raczej sama, aczkolwiek nie będzie Ci z tym wcale źle, szybko zaśniesz;) Cytuj
adivino Napisano 31 Grudnia 2015 Napisano 31 Grudnia 2015 Ta 10 denarów i mieczy mogą wskazywać na dużo ludzi, czyli ten koncert...zamieszanie, hałas i Ty - cesarzowa. Cytuj
Arcan Napisano 31 Grudnia 2015 Autor Napisano 31 Grudnia 2015 Inez, tak już było...umówiłam się z koleżanką, ona mnie olała...:/ Cytuj
Arcan Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Napisano 1 Stycznia 2016 Weryfikacja: ale się spiłam...dopiero teraz mogę zweryfikować post Było super... na początku byłam smutna, bo bałam się,że spędze ten dzień samotnie... ale potem optymistycznie i z uśmiechem poszłam na miasto... Spotkałam fajnego chłopaka z którym spędziłam ten wieczór :) Było naprawdę super... Był koncert, była Edyta Górniak, Łzy i Afromental... zgubiłam e papierosa w zabawie:D:D:D:D Niestety dziś rano nie było mi do śmiechu...mieszanka alkoholu mnie zwaliła z nóg... odchorowałam to i jest ok...ale przez moment myślałam,że się popłacze nad toaletą Cytuj
Arcan Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Napisano 1 Stycznia 2016 Póki co, planów brak 2 denary, wisielec, kochankowie Będę mieć dwie opcje do wyboru... Karty nie dały tu jasnej odpowiedzi a z kim spędze tego sylwestra? 10 denarów, cesarzowa, 10 mieczy ??? z jakąś kobietą z rodziny? z mamą? nie kumam tutaj... z mamą na pewno nie, bo mieszka w innym mieście 2 opcje- mogłam zostać z rodziną w innym mieście, albo iść z koleżanką...że się wcześniej umówiłam z koleżanką to przyjechałam do obecnego miasta zamieszkania... no i ona mnie olała...Poszłam na rynek sama, ale sama nie wyszłam z niego Spędziłam go w barze, gdzie poznałam fajnego chłopaka, który towarzyszył mi przez cały wieczór... No i na koncercie Dziwne,że on nie wyskoczył w kartach o_O 10 mieczy jest tu kompletnie nie na miejscu... chyba,że przedstawia mój poranny stan... Cytuj
panna.marta Napisano 1 Stycznia 2016 Napisano 1 Stycznia 2016 najważniejsze, że się dobrze bawiłaś Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi