Skocz do zawartości

Jak spędze tegorocznego sylwestra? (ZWERYFIKOWANY)

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Póki co, planów brak

2 denary, wisielec, kochankowie

Będę mieć dwie opcje do wyboru... Karty nie dały tu jasnej odpowiedzi

a z kim spędze tego sylwestra?

10 denarów, cesarzowa, 10 mieczy

??? z jakąś kobietą z rodziny? z mamą? nie kumam tutaj... z mamą na pewno nie, bo mieszka w innym mieście

Napisano

no tak, karty za wiele nie mówią. Możliwe, że dwie propozycje :)

Napisano

No będziesz miała wybór

Z jakąś kobietą, albo z rodziny, albo mającą dziecko, ewentualnie w ciąży:P

Napisano

Jak spędze tegorocznego sylwestra?

będzie czekanie jakiś czas i możliwe, że dopiero pod sam koniec może paść jakaś propozycja albo postanowisz spędzić ten czas z najbliższymi w domku. Zakładam, że to drugie raczej będzie bo te kochanki wskazywałyby na rodzinę i spędzanie z nimi czasu bo dobrze się przy nich czujesz, ewentulnie możesz być nieco "rozdarta" umysłem bo możesz spędzać cas z rodziną i jednocześnie wyczekiwać jakichś propozycji z zewnątrz od kogoś.

rodzina najbliższa, w domku. Chyba będziesz nastawiona na coś...albo 10 mieczy może wskazywać że padniesz hahahaha Upijesz sie ::PP

• 1 miesiąc temu...
Gość Euterpe
Napisano

a z kim spędze tego sylwestra? 10 denarów, cesarzowa, 10 mieczy

samotnie; ewentualnie pojawi się propozycja od kogoś z pracy lub rodziny

Jak spędze tegorocznego sylwestra? 2 denary, wisielec, kochankowie

leżakując :) może zechcesz gdzieś wyjść, ale nie będziesz do końca pewna; możliwe też prześpisz ten czas

Gość Linkinia
Napisano

Powiedziałabym, że nieoczekiwanie pojawi się oferta, a nawet dwie i będziesz się nad którąś z nich zastanawiać.

Z koleżanką/przyjaciółką/jej gronem znajomych.

Napisano

No niestety spędze go sama...znowu...

ale nie pozwolę by to mnie zdołowało..mieszkam w Krakowie, więc wieczorem wyjde na rynek, na koncert... a może akurat spotkam kogoś znajomego? a jak nie to posłucham koncertu i wróce do domu :)

• Maestro
Napisano

Możliwe, ze padna jakies propozycje, ale mało konkretne, na zasadzie : a może wpadniesz do mnie na Sylwka? A potem info, ze ta osoba idzie jednak do klubu etc.

W efekcie spędzisz go raczej sama, aczkolwiek nie będzie Ci z tym wcale źle, szybko zaśniesz;)

Napisano

Ta 10 denarów i mieczy mogą wskazywać na dużo ludzi, czyli ten koncert...zamieszanie, hałas i Ty - cesarzowa.

Napisano

Inez, tak już było...umówiłam się z koleżanką, ona mnie olała...:/

Napisano

Weryfikacja: ale się spiłam...dopiero teraz mogę zweryfikować post

Było super... na początku byłam smutna, bo bałam się,że spędze ten dzień samotnie... ale potem optymistycznie i z uśmiechem poszłam na miasto... Spotkałam fajnego chłopaka z którym spędziłam ten wieczór :):) Było naprawdę super... Był koncert, była Edyta Górniak, Łzy i Afromental... zgubiłam e papierosa w zabawie:D:D:D:D

Niestety dziś rano nie było mi do śmiechu...mieszanka alkoholu mnie zwaliła z nóg... odchorowałam to i jest ok...ale przez moment myślałam,że się popłacze nad toaletą :D

Napisano
Póki co, planów brak

Będę mieć dwie opcje do wyboru... Karty nie dały tu jasnej odpowiedzi

??? z jakąś kobietą z rodziny? z mamą? nie kumam tutaj... z mamą na pewno nie, bo mieszka w innym mieście

2 opcje- mogłam zostać z rodziną w innym mieście, albo iść z koleżanką...że się wcześniej umówiłam z koleżanką to przyjechałam do obecnego miasta zamieszkania... no i ona mnie olała...Poszłam na rynek sama, ale sama nie wyszłam z niego :)

Spędziłam go w barze, gdzie poznałam fajnego chłopaka, który towarzyszył mi przez cały wieczór... No i na koncercie

Dziwne,że on nie wyskoczył w kartach o_O

10 mieczy jest tu kompletnie nie na miejscu... chyba,że przedstawia mój poranny stan...