panna.marta Napisano 18 Listopada 2015 Napisano 18 Listopada 2015 Jak spędzę sylwestra w tym roku? papież V, 6 pucharów, król buław dołożone słońce XIX jakieś takie mało imprezowe karty - domowe. U jakiegoś mężczyzny w domu? na spokojnie? Cytuj
Gość Bethany Napisano 19 Listopada 2015 Napisano 19 Listopada 2015 No jakaś domówka u faceta, ogólnie będzie fajnie Cytuj
bridaa Napisano 19 Listopada 2015 Napisano 19 Listopada 2015 może tam gdzie w poprzednim roku, mężczyzna mocno sie zaznacza, a może w domu rodzinnym Cytuj
pretoria Napisano 19 Listopada 2015 Napisano 19 Listopada 2015 No fakt, mało imprezowe Coś mi przeszło przez myśl, że gdzieś, gdzie już byłaś. Fajnie, spokojnie, miło Cytuj
Erza Napisano 19 Listopada 2015 Napisano 19 Listopada 2015 u mężczyzny w domu; może u kogoś z rodziny, jakiegoś kuzyna lub wuja zgapiam oczywiście :cfaniak: Cytuj
babajaga33 Napisano 19 Listopada 2015 Napisano 19 Listopada 2015 (edytowane) A tak mi przemknęło, że gdzieś, gdzie rodzice organizatora będą w domu albo u rodziny i będzie raczej sztywno:-) Edytowane 19 Listopada 2015 przez babajaga33 Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Listopada 2015 Napisano 21 Listopada 2015 Jak spędzę sylwestra w tym roku? papież V, 6 pucharów, król buław dołożone słońce XIX spokojnie w gronie rodzinnym początkowo, ale potem porwie Cię gdzieś przystojny mężczyzna. Dzięki niemu będziesz radosna, szczęśliwa Udanego! Cytuj
Iwka78 Napisano 23 Listopada 2015 Napisano 23 Listopada 2015 na początku sztywno, ale później pójdziesz, gdzieś gdzie już byłaś i będziesz się dobrze bawić Cytuj
bridaa Napisano 3 Stycznia 2016 Napisano 3 Stycznia 2016 panno.marto jak tam Twój Sylwester? :-) Cytuj
panna.marta Napisano 3 Stycznia 2016 Autor Napisano 3 Stycznia 2016 Weryfikacja. Hmm musiałam położyć dwa razy karty bo już dodawałam weryfikację. Otóż byłam w lokalu na kameralnej imprezie zamkniętej z małą grupą znajomych. Dobrze się bawiłam ☺ było jedzonko, alko i muzyczka. Zaliczam do udanych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi