Skocz do zawartości

sylwester panny.marty (ZWERYFIKOWANY)

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak spędzę sylwestra w tym roku?

papież V, 6 pucharów, król buław dołożone słońce XIX

jakieś takie mało imprezowe karty - domowe. U jakiegoś mężczyzny w domu? na spokojnie?

Napisano

może tam gdzie w poprzednim roku, mężczyzna mocno sie zaznacza, a może w domu rodzinnym

Napisano

No fakt, mało imprezowe :P

Coś mi przeszło przez myśl, że gdzieś, gdzie już byłaś. Fajnie, spokojnie, miło ;)

Napisano

u mężczyzny w domu; może u kogoś z rodziny, jakiegoś kuzyna lub wuja :)

zgapiam oczywiście :cfaniak:

Napisano (edytowane)

A tak mi przemknęło, że gdzieś, gdzie rodzice organizatora będą w domu albo u rodziny i będzie raczej sztywno:-)

Edytowane przez babajaga33
Napisano

Jak spędzę sylwestra w tym roku?

papież V, 6 pucharów, król buław dołożone słońce XIX

spokojnie w gronie rodzinnym początkowo, ale potem porwie Cię gdzieś przystojny mężczyzna. Dzięki niemu będziesz radosna, szczęśliwa :usmiech:

Udanego! :przytul:

Napisano

na początku sztywno, ale później pójdziesz, gdzieś gdzie już byłaś i będziesz się dobrze bawić

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Weryfikacja. Hmm musiałam położyć dwa razy karty bo już dodawałam weryfikację. Otóż byłam w lokalu na kameralnej imprezie zamkniętej z małą grupą znajomych. Dobrze się bawiłam ☺ było jedzonko, alko i muzyczka. Zaliczam do udanych.