Gość Bethany Napisano 19 Listopada 2015 Napisano 19 Listopada 2015 To i ja Jak spędzę Sylwester? 5 Buław Rycerz Denarów 4 Denary Z facetem, w domu? Chociaż 5 Buław też mi zabawę pokazuje. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Listopada 2015 Maestro Napisano 19 Listopada 2015 W domu, goście do Was wpadną Cytuj
bridaa Napisano 19 Listopada 2015 Napisano 19 Listopada 2015 raczej w domu, u kogoś lub u siebie, tak stacjonarnie bardziej :-) Cytuj
pretoria Napisano 19 Listopada 2015 Napisano 19 Listopada 2015 No jakiś konflikt może się pojawić, jakaś niejasność- coś w ten deseń. Może będą plany żeby wyjechać, może do ostatniej chwili ich nie będzie. W każdym bądź razie widzę napięcia Z przyjacielem, może z kimś z pracy, raczej w mieszkaniu. Cytuj
Erza Napisano 19 Listopada 2015 Napisano 19 Listopada 2015 w domu u kogoś, albo ktoś wpadnie do Was; jakoś taki spontaniczny ten Sylwek będzie 5 buław to fajerwerki Cytuj
panna.marta Napisano 19 Listopada 2015 Napisano 19 Listopada 2015 może jakieś zatłoczone miejsce, na mieście lub w mieszkaniu małym, gdzie jest dużo ludzi. Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Listopada 2015 Napisano 21 Listopada 2015 To i ja Jak spędzę Sylwester? 5 Buław Rycerz Denarów 4 Denary myślę, że może być w mieszkaniu w ciepełku wraz z najbliższymi albo znajomymi, z którymi dobrze się czujesz. Możliwe, ktoś zaprosi albo inna opcja sama postanowisz zrobić coś u siebie i zaprosisz tych, któych darzysz sympatią Udanego ;-) Cytuj
Gość Bethany Napisano 25 Grudnia 2015 Napisano 25 Grudnia 2015 Kumpel nam zaproponował, abyśmy poszli na miasto i tam spędzili Sylwka, także to tak na 80%. Ostateczna weryfikacja będzie 1 stycznia Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Grudnia 2015 Napisano 25 Grudnia 2015 Jak spędzę Sylwester? 5 Buław Rycerz Denarów 4 Denary 5 buław - tańce, zabawa, żywe dyskusje, skojarzyło mi się teraz z popijaniem trunków rycerz denarów - wznoszący toast, przyniesie prezent, będzie oparciem, zafunduje coś albo oznacza to zaproszenie do kolegi 4 denarów - karta zamknięcia; obstawiam, że poza cztery ściany nie wyjdziecie (pogoda, tłok, towarzystwo) i będziecie się świetnie bawić pod dachem Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Grudnia 2015 Napisano 26 Grudnia 2015 Może być jakieś małe nieporozumienie na tym tle, jedno z Was będzie chciało zostać w domu i tak będzie:-) Cytuj
Gość Bethany Napisano 31 Grudnia 2015 Napisano 31 Grudnia 2015 Stanęło na tym, że idziemy do kumpla- w jego domu spędzamy ten ostatni wieczór w roku jak pisałam wcześniej mieliśmy iść na miasto, ale ma być -12 stopni, to nam się nie chce marznąć Cytuj
Gość Bethany Napisano 1 Stycznia 2016 Napisano 1 Stycznia 2016 Weryfikacja : Spędziliśmy z kumplem, w jego domu. Nigdzie nie wychodziliśmy. Było całkiem fajnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi