Erza Napisano 19 Listopada 2015 Napisano 19 Listopada 2015 Gdzie w tym roku spędzę Sylwestra? Rycek kielichów, Cesarzowa, 5 mieczy na grillu hahaha taki jest plan - domówka u kumpla z grillem na tarasie Cytuj
Gość Bethany Napisano 19 Listopada 2015 Napisano 19 Listopada 2015 Z Kielichowym, czyli zakochanym w Tobie Cytuj
panna.marta Napisano 19 Listopada 2015 Napisano 19 Listopada 2015 wśród znajomych możliwe, że organizatorką będziesz ty lub jakaś kobieta... Cytuj
Erza Napisano 19 Listopada 2015 Autor Napisano 19 Listopada 2015 Z Kielichowym, czyli zakochanym w Tobie nie strasz mnie mój kumpel, którego ma być domówka był zakochany we mnie w szkole Cytuj
Erza Napisano 19 Listopada 2015 Autor Napisano 19 Listopada 2015 wśród znajomych możliwe, że organizatorką będziesz ty lub jakaś kobieta... ja rzuciłam pomysł, bo siedzieliśmy ostatnio i myśleliśmy, gdzie zrobić i tak mówię do kumpla: "Marcin, u Ciebie zrobimy" Cytuj
panna.marta Napisano 19 Listopada 2015 Napisano 19 Listopada 2015 no to on udostepni miejsce a tu to ogarniesz Cytuj
Erza Napisano 19 Listopada 2015 Autor Napisano 19 Listopada 2015 no to on udostepni miejsce a tu to ogarniesz pewnie tak będzie Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Listopada 2015 Napisano 21 Listopada 2015 Gdzie w tym roku spędzę Sylwestra? Rycek kielichów, Cesarzowa, 5 mieczy hm na myśl mi przyszło, że z jakimś mężczyzną, który obdarzył Cię uczuciem ale i interesuje sie czy zabiega o Ciebie. Coś jednak nie do końca może Ci odpowiadać w sytuacji. Może nie do końca Twoja wizja spedzenia sylwestra będzie taka jak w realu, ale mimo wszystko powinnaś być zadowolona Udanego Cytuj
Erza Napisano 21 Listopada 2015 Autor Napisano 21 Listopada 2015 Gdzie w tym roku spędzę Sylwestra?Rycek kielichów, Cesarzowa, 5 mieczy hm na myśl mi przyszło, że z jakimś mężczyzną, który obdarzył Cię uczuciem ale i interesuje sie czy zabiega o Ciebie. Coś jednak nie do końca może Ci odpowiadać w sytuacji. Może nie do końca Twoja wizja spedzenia sylwestra będzie taka jak w realu, ale mimo wszystko powinnaś być zadowolona Udanego dziękuję Daff a może tak mi przez myśl przeszło, że z ten mój-niemój zreflektuje się i jednak spędzimy sylwka razem Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Listopada 2015 Napisano 21 Listopada 2015 to bardzo możliwe, tylko w tej 5 mieczy widziałabym trochę poczucie lekkiego zawodu. Nie wiem z czym to będzie związane. Mam jednak nadzieje, że uda się wszystko zgodnie z zamierzeniami Cytuj
Erza Napisano 21 Listopada 2015 Autor Napisano 21 Listopada 2015 Daff, no jakiś element zaskoczenia będzie w tej 5 mieczy, na pewno hehe Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Listopada 2015 Maestro Napisano 21 Listopada 2015 W towarzystwie mężczyzny, którego do końca rozgryźć nie możesz, albowiem jest zmienny w zachowaniu, ma zmienne nastroje. Możliwe, że będziesz dążyć do tego, aby być z nim sam na sam, ale coś się nie powiedzie.. Cytuj
Iwka78 Napisano 22 Listopada 2015 Napisano 22 Listopada 2015 Ponieważ pytanie brzmi "gdzie" to: Rycek kielichów - to miejsca gdzieś wysoko położone,typu jakieś bloki, sam rycek podkreśla sylwka z osobą w nas zadużoną Cesarzowa - to miejsca wytworne, sale balowe, pałace, piękne domy 5 buław -to miejsce, gdzie się rywalizuje tak patrząc po kartach, to sobie pomyślałam, że on może Cię zaprosić na jakąś imprezę taką bardziej elegancką niż domówka:-) Nie wiem, gdzie mieszkasz,bo jak w Warszawie to sobie pomyślałam o jakiejś imprezie na stadionie:-) Cytuj
Erza Napisano 22 Listopada 2015 Autor Napisano 22 Listopada 2015 Iwko, dziękuję wkradł Ci się błąd, tam jest 5 mieczy, nie 5 buław mieszkam w małym mieście; sylwek ma być w domu kolegi z grupką znajomych Cytuj
Erza Napisano 3 Stycznia 2016 Autor Napisano 3 Stycznia 2016 Gdzie w tym roku spędzę Sylwestra? Rycek kielichów, Cesarzowa, 5 mieczy na grillu hahaha taki jest plan - domówka u kumpla z grillem na tarasie Weryfikacja: otóż nie, a tak było w planie, że spędzę ten ostatni dzień w roku u kumpla; niespodziewanie dostałam zaproszenie od siostry i szwagra; z nimi i ich znajomymi spędziłam sylwestra i było całkiem fajnie; tak więc 5 mieczy pokazała zmianę planów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi