Skocz do zawartości

sylwek (ZWERYFIKOWANY)

Erza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Gdzie w tym roku spędzę Sylwestra?

Rycek kielichów, Cesarzowa, 5 mieczy

na grillu hahaha :D taki jest plan - domówka u kumpla z grillem na tarasie :)

Napisano

wśród znajomych możliwe, że organizatorką będziesz ty lub jakaś kobieta...

Napisano
Z Kielichowym, czyli zakochanym w Tobie :P

nie strasz mnie :P mój kumpel, którego ma być domówka był zakochany we mnie w szkole

Napisano
wśród znajomych możliwe, że organizatorką będziesz ty lub jakaś kobieta...

ja rzuciłam pomysł, bo siedzieliśmy ostatnio i myśleliśmy, gdzie zrobić i tak mówię do kumpla: "Marcin, u Ciebie zrobimy" :zeby:

Napisano

hm na myśl mi przyszło, że z jakimś mężczyzną, który obdarzył Cię uczuciem ale i interesuje sie czy zabiega o Ciebie. Coś jednak nie do końca może Ci odpowiadać w sytuacji. Może nie do końca Twoja wizja spedzenia sylwestra będzie taka jak w realu, ale mimo wszystko powinnaś być zadowolona :) Udanego :buziak:

Napisano

hm na myśl mi przyszło, że z jakimś mężczyzną, który obdarzył Cię uczuciem ale i interesuje sie czy zabiega o Ciebie. Coś jednak nie do końca może Ci odpowiadać w sytuacji. Może nie do końca Twoja wizja spedzenia sylwestra będzie taka jak w realu, ale mimo wszystko powinnaś być zadowolona :) Udanego :buziak:

dziękuję Daff :serducho:

a może tak mi przez myśl przeszło, że z ten mój-niemój zreflektuje się i jednak spędzimy sylwka razem :)

Napisano

to bardzo możliwe, tylko w tej 5 mieczy widziałabym trochę poczucie lekkiego zawodu. Nie wiem z czym to będzie związane.

Mam jednak nadzieje, że uda się wszystko zgodnie z zamierzeniami :haha:

Napisano

Daff, no jakiś element zaskoczenia będzie w tej 5 mieczy, na pewno hehe :D

• Maestro
Napisano

W towarzystwie mężczyzny, którego do końca rozgryźć nie możesz, albowiem jest zmienny w zachowaniu, ma zmienne nastroje. Możliwe, że będziesz dążyć do tego, aby być z nim sam na sam, ale coś się nie powiedzie..

Napisano

Ponieważ pytanie brzmi "gdzie" to:

Rycek kielichów - to miejsca gdzieś wysoko położone,typu jakieś bloki, sam rycek podkreśla sylwka z osobą w nas zadużoną

Cesarzowa - to miejsca wytworne, sale balowe, pałace, piękne domy

5 buław -to miejsce, gdzie się rywalizuje

tak patrząc po kartach, to sobie pomyślałam, że on może Cię zaprosić na jakąś imprezę taką bardziej elegancką niż domówka:-)

Nie wiem, gdzie mieszkasz,bo jak w Warszawie to sobie pomyślałam o jakiejś imprezie na stadionie:-)

Napisano

Iwko, dziękuję :)

wkradł Ci się błąd, tam jest 5 mieczy, nie 5 buław :)

mieszkam w małym mieście; sylwek ma być w domu kolegi z grupką znajomych :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

na grillu hahaha :D taki jest plan - domówka u kumpla z grillem na tarasie :)

Weryfikacja:

otóż nie, a tak było w planie, że spędzę ten ostatni dzień w roku u kumpla; niespodziewanie dostałam zaproszenie od siostry i szwagra; z nimi i ich znajomymi spędziłam sylwestra i było całkiem fajnie; tak więc 5 mieczy pokazała zmianę planów