Skocz do zawartości

Urodziny (ZWERYFIKOWANY)

Mefista

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czego sie moge spodziewac w moje urodziny?

Wisielec - 9 denarów - 4 mieczy

Wisielec wskazuje na to, że możliwe, że będę chciała ten dzień spędzić sama, będę rozmyślać, okres wspominania,

9 denarów zastrzyk gotówki, pewnie o prezenty chodzi :)

4 mieczy wskazuje na to, że będę rozmyślać nad sobą, odpocznę samotnie, zrelaksuję się

Czego się spodziewać od pana x w tym dniu? (kontakt, spotkanie, cokolwiek, w tym sensie)

8 denarów - 7 kielichów - Giermek kielichów

8 denarów wskazuje na jego zaangażowanie w tym dniu,

7 kielichów oznacza, że nic z tego nie wyjdzie raczej

Giermek kielichów w ostateczności napisze smsa albo po prostu wyśle wiadomość..

Napisano

8 denarów + 7 kielichów w sensie takim, że będzie zbyt zajęty żeby cokolwiek coś zrobić

• Maestro
Napisano

Mefisto,zaangażuj się trochę w pomaganie innym...

Napisano

O tej 8 denarów też bym raczej powiedziała, że będzie zajęty swoimi sprawami. 7 kielichów i ten pazik to raczej Twoje życzenie, co do gestu z jego strony.

Napisano

Jak się tak przyglądam temu Wisielcowi, 9 monet i 4 mieczy to chodzi mi po głowie, że przyjdzie do Ciebie taka urodzinowa refleksja (spojrzenie z innej perspektywy) związane przemijającym czasem, a dotyczące tego co do tej pory osiągnęłaś, jak wartościowałaś ludzi i relacje z nimi. Być może wynikiem tej zadumy będzie wniosek, że powinnaś odłożyć nieco na bok stricte rozumowe podejście i nie starać się wszystkiego wyjaśniać i racjonalizować (pozwolić, żeby ludzie i sprawy były takie jakimi są - zaakceptować to). Wiem, że to może nie do końca na temat, choć z drugiej strony pytanie "czego mogę się spodziewać w urodziny?" jest bardzo pojemne;)

Gość grimmoire
Napisano

Wygląda jakbyś w tym dniu oczekiwała na wiadomości od pana x i myślę, że się doczekasz jakiejś wiadomości :) Ogólnie będzie refleksyjnie, otrzymasz prezenty które przypadną Ci do gustu.

Napisano

1. trochę zadumy w ten dzień, poczucie osamotnienia bądź upływającego czasu

2.pan x pod koniec dnia się ożywi, może coś zaproponuje.Obiad, drink bądź jakieś miłe dla ciebie słowa.

Napisano

Dostaniesz prezenty, może coś typowo kobiecego ( Wisielec) odpoczniesz sobie ( 4 Mieczy)

Pan się odezwie, może Cię gdzieś zaprosi, do kawiarni np. ( Giermek Kielichów mi na spotkania face to face często wychodzi).

• 2 miesiące temu...
Gość Euterpe
Napisano

Już po urodzinach? Jeżeli tak, chętnie przeczytam weryfikację :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Urodziny spędziłam sama, rozmyślając, melancholijnie wszystko przebiegło. Co do Pana x czekałam na wiadomość, niestety żadnej bezpośrednio nie dostałam, jedynie za pośrednictwem jego przyjaciółki