Mefista Napisano 20 Listopada 2015 Napisano 20 Listopada 2015 Czego sie moge spodziewac w moje urodziny? Wisielec - 9 denarów - 4 mieczy Wisielec wskazuje na to, że możliwe, że będę chciała ten dzień spędzić sama, będę rozmyślać, okres wspominania, 9 denarów zastrzyk gotówki, pewnie o prezenty chodzi 4 mieczy wskazuje na to, że będę rozmyślać nad sobą, odpocznę samotnie, zrelaksuję się Czego się spodziewać od pana x w tym dniu? (kontakt, spotkanie, cokolwiek, w tym sensie) 8 denarów - 7 kielichów - Giermek kielichów 8 denarów wskazuje na jego zaangażowanie w tym dniu, 7 kielichów oznacza, że nic z tego nie wyjdzie raczej Giermek kielichów w ostateczności napisze smsa albo po prostu wyśle wiadomość.. Cytuj
Mefista Napisano 20 Listopada 2015 Autor Napisano 20 Listopada 2015 8 denarów + 7 kielichów w sensie takim, że będzie zbyt zajęty żeby cokolwiek coś zrobić Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Listopada 2015 Maestro Napisano 20 Listopada 2015 Mefisto,zaangażuj się trochę w pomaganie innym... Cytuj
Gość Gosinek Napisano 20 Listopada 2015 Napisano 20 Listopada 2015 O tej 8 denarów też bym raczej powiedziała, że będzie zajęty swoimi sprawami. 7 kielichów i ten pazik to raczej Twoje życzenie, co do gestu z jego strony. Cytuj
Gość Gosinek Napisano 20 Listopada 2015 Napisano 20 Listopada 2015 Jak się tak przyglądam temu Wisielcowi, 9 monet i 4 mieczy to chodzi mi po głowie, że przyjdzie do Ciebie taka urodzinowa refleksja (spojrzenie z innej perspektywy) związane przemijającym czasem, a dotyczące tego co do tej pory osiągnęłaś, jak wartościowałaś ludzi i relacje z nimi. Być może wynikiem tej zadumy będzie wniosek, że powinnaś odłożyć nieco na bok stricte rozumowe podejście i nie starać się wszystkiego wyjaśniać i racjonalizować (pozwolić, żeby ludzie i sprawy były takie jakimi są - zaakceptować to). Wiem, że to może nie do końca na temat, choć z drugiej strony pytanie "czego mogę się spodziewać w urodziny?" jest bardzo pojemne;) Cytuj
Gość grimmoire Napisano 20 Listopada 2015 Napisano 20 Listopada 2015 Wygląda jakbyś w tym dniu oczekiwała na wiadomości od pana x i myślę, że się doczekasz jakiejś wiadomości Ogólnie będzie refleksyjnie, otrzymasz prezenty które przypadną Ci do gustu. Cytuj
panna.marta Napisano 21 Listopada 2015 Napisano 21 Listopada 2015 1. trochę zadumy w ten dzień, poczucie osamotnienia bądź upływającego czasu 2.pan x pod koniec dnia się ożywi, może coś zaproponuje.Obiad, drink bądź jakieś miłe dla ciebie słowa. Cytuj
Gość Bethany Napisano 21 Listopada 2015 Napisano 21 Listopada 2015 Dostaniesz prezenty, może coś typowo kobiecego ( Wisielec) odpoczniesz sobie ( 4 Mieczy) Pan się odezwie, może Cię gdzieś zaprosi, do kawiarni np. ( Giermek Kielichów mi na spotkania face to face często wychodzi). Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Lutego 2016 Napisano 6 Lutego 2016 Już po urodzinach? Jeżeli tak, chętnie przeczytam weryfikację Cytuj
Mefista Napisano 18 Lutego 2016 Autor Napisano 18 Lutego 2016 Urodziny spędziłam sama, rozmyślając, melancholijnie wszystko przebiegło. Co do Pana x czekałam na wiadomość, niestety żadnej bezpośrednio nie dostałam, jedynie za pośrednictwem jego przyjaciółki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi