Gość Bethany Napisano 21 Listopada 2015 Napisano 21 Listopada 2015 Jak je spędzę, jaka będzie atmosfera? W zeszłym roku było kijowo ( Mama zmarła tuż przed Świętami) Wisielec 3 Pucharów Kochankowie No nawet ładne karty, choć Wisielec czasem mi pokazuje znudzenie Powinno być radośnie i miło ( 3 Puchary). Kochankowie, to pewnie ja i mój facet , albo też karty pokazują, że staniemy przed wyborem, czy z "teściami"spędzić, czy iść do mojego brata. Cytuj
Gość LA Napisano 21 Listopada 2015 Napisano 21 Listopada 2015 Wisielec, w święta poczujesz się jak w klatce. Może być monotonnie. Siedząco i jedząco (3 puchary), będziesz chciała uciec. Wisielec to też transformacja. Pod wpływem jakiś okoliczności moga zajść zmiany, szansa ucieczki, ruchu. I tu bedzie możliwość - kochankowie. Nieodparna pokusa. Może wyjdziecie na miasto? z sumy Świat... Wisielec może symbolizować czekanie na pierwszą gwiazdkę . Bez wątpienia będą to udane, ciepłe, rodzinne święta. Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Listopada 2015 Napisano 21 Listopada 2015 Początkowo możesz mieć nastrój średni, może będzie się kojarzyć to co zaszło rok temu... (przykro mi bardzo ) troszkę może Ci się nie udzielac atmosfera świąt, ale to przejdzie. Bliscy dodadzą otuchy, wsparcia i poczujesz się lepiej. Potem już będzie i fajna atmosfera, ale też kochający bliscy. Być może wtedy zwrócisz uwagę na to co cennego posiadasz i jak ważne jest to, że ma się bliskie osoby przy sobie. Trzeba doceniać póki są z nami :-). Cytuj
panna.marta Napisano 21 Listopada 2015 Napisano 21 Listopada 2015 święta takie jak zawsze, montonne, nic nowego. Świętowanie owszem, ale tak samo jak do tej pory. Cytuj
silver Napisano 22 Listopada 2015 Napisano 22 Listopada 2015 Wisielec nudy na pudy lecz potem impreza się rozkręci 3 Puchary kojarzy mi się także kolędowanie w gronie rodziny. W Kochankach można zobaczyć czasem deklarację np. w następne święta idziemy tu i tu. Cytuj
Arcan Napisano 22 Listopada 2015 Napisano 22 Listopada 2015 Myślę,że będzie ok..Z początku nudy, potem fajna, miła atmosfera...i do ludzi wyjdziesz:) Cytuj
Iwka78 Napisano 23 Listopada 2015 Napisano 23 Listopada 2015 Wisielec, to może też być Twoja refleksja ogólnie nad życiem... ale później się rozchmurzysz i będzie dobrze:-) stwierdzisz, że spędzasz czas z ukochanymi ludźmi i to jest teraz najważniejsze:-) Cytuj
Gość Bethany Napisano 26 Grudnia 2015 Napisano 26 Grudnia 2015 Weryfikacja ! Wigilia : Spędziłam w domu z moim Tatą i narzeczonym, potem wpadł mój brat z rodzinką, było bardzo miło i radośnie Boże Narodzenie : Byłam na obiedzie u "teściowej", potem poszliśmy z Lubym do mojego brata i spędziliśmy w większym gronie (12 osó popołudnie i wieczór . Było wesoło i radośnie, dzieci i pies dodawały energii Drugi Dzień Świąt: Byłam biegać, potem przyszedł Luby i siedzieliśmy trochę z Tatą, a potem sami. Spokojnie i fajnie ogólnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi