Gość Bethany Napisano 21 Listopada 2015 Napisano 21 Listopada 2015 Jak się spełnią moje oczekiwania, że wytrwam biegając systematycznie i będę konsekwentna? Rycerz Pucharów- ten Rycerzyk mało ruchliwy jest 7 Buław- ta karta mi pokazywała bieganie właśnie,ale też taką walkę samą ze sobą, żeby wytrwać, ogólnie to jest dobra karta na sport i przełamywanie własnych słabości 10 Denarów- ta karta mi się też pozytywnie kojarzy, chyba że rodzina mi stanie na drodze Cytuj
Erza Napisano 21 Listopada 2015 Napisano 21 Listopada 2015 ktoś Ci będzie konsekwentnie w tym przeszkadzał hehe Mąż będzie inaczej chciał zapewnić Ci aktywność fizyczną , co też wyjdzie dla Ciebie z korzyścią Cytuj
Iwka78 Napisano 22 Listopada 2015 Napisano 22 Listopada 2015 nie wiem, jaki czas założyłaś:-) ale systematycznie to chyba raczej nie będzie... ten pucharowy to taki bardziej emocjonalny jest niż biegający:-))) Cytuj
pretoria Napisano 22 Listopada 2015 Napisano 22 Listopada 2015 No ja tu widzę słomiany zapał 2 dni (liczba opcjonalna) pobiegasz intensywnie, później odpuścisz, znów będziesz chciała biegać Cytuj
Gość Bethany Napisano 22 Listopada 2015 Napisano 22 Listopada 2015 Zobaczymy, w tym roku mi się udało, biegam od kwietnia Dziękuję wszystkim Cytuj
silver Napisano 22 Listopada 2015 Napisano 22 Listopada 2015 Również uważam, że na krótko ci się uda, następnie wkroczy rodzinka i sama zrezygnujesz na rzecz spędzania czasu w gronie rodzinnym. Mimo wszystko życzę by się udało Cytuj
Gość Bethany Napisano 22 Listopada 2015 Napisano 22 Listopada 2015 No 7 Buław mi sport właśnie pokazuje, ale Kielichy i Denary, to nie bardzo ruchliwe chyba, że z moim facetem - Rycerz Kielichów ( dziś razem biegaliśmy) Cytuj
x-latek Napisano 22 Listopada 2015 Napisano 22 Listopada 2015 Ten Rycerz Pucharów to taki kapryśny, zmienny, lubi strzelać fochy, wkurza się łatwo. Przez to nie widzę regularności w Twoim przedsięwzięciu. Cytuj
Gość Lianna Napisano 20 Października 2016 Napisano 20 Października 2016 Póki co udaje się biegać regularnie,jest to 5 razy w tygodniu no ale ostateczna weryfikacja będzie pod koniec grudnia. Dzięki za pomoc! Cytuj
Gość SooYoung Napisano 21 Października 2016 Napisano 21 Października 2016 5 razy w tygodniu to super ja biegam 3 razy (wszystko zależy od pogody) plus siłownia Ryc. Pucharów pokazuje zmianę nastrojów i nastawienia - ale tez i aury pogodowej, a w grudniu faktycznie może być inaczej, Przy 10 denarów to tutaj jest okres świąteczny, więc wtedy albo będziesz częściej wybiegać z domu żeby się uspokoić albo mąż, rodzina wpłyną na Ciebie że zostaniesz w domu, bo. 10 denarów jest też "mało ruchliwą" kartą. Tutaj widać dużą rolę męża, że wpływa na Twoje emocje - to też widać w Ryc pucharów i 7 buław. Cytuj
Trida Napisano 21 Października 2016 Napisano 21 Października 2016 Jak się spełnią moje oczekiwania, że wytrwam biegając systematycznie i będę konsekwentna? Rycerz Pucharów7 Buław10 Denarów Jakoś mało tu ruchu... Systematyczne to nie będzie, raczej "zrywowe", bo cały czas coś bd przeszkadzało. W każdym razie życzę powodzenia Cytuj
Mana Napisano 21 Października 2016 Napisano 21 Października 2016 Rycerz Pucharów, 7 Buław, 10 Denarów Mnie to wygląda na właśnie swoiste "wpojenie" nowego nawyku. Chęci, ruch, przyzwyczajenie. Choć może nie zawsze będziesz biegać tyle co teraz to myślę, że ciężko może Ci później być jakbyś np. przez pogodę przestała, czegoś by Ci brakowało. W każdym razie powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi