Jump to content

konające i martwe byki

Recommended Posts

Posted

Chciałabym poprosić o interpretację następującego snu: idę ulicą ze swoją córeczką i na zakręcie mija nas ciężarówka z martwymi i konającymi bykami kiedy skręciłam w boczną uliczkę zobaczyłam, że na jezdni leży martwy byk a ja zakrywam córeczce oczy aby na to nie patrzyła a ja sobie myślę że to były byki które zostały zabite podczas korridy. Chcę tu nadmienić że noc wcześniej śniły mi się żywe trupy, że się przed nimi chowałam w jakiejś piwnicy i przez uszkodzone drzwi obserwowałam jak one wszystkie idą w jednym kierunku. Na samym końcu jakieś dzieci mnie zauważają ale ktoś się po nie cofa i ciągnie je w swoją stronę, tak aby szły we wcześniej obranym kierunku. Ten drugi sen śnił mi się już kiedyś.

Posted

raven23, sądzę iż może tutaj chodzić o jakiegoś mężczyznę z przeszłości. Nie mas z jakichś niedokończonych spraw ze swoim byłym partnerem? Gdybyś opisała choć trochę swoją sytuację mogłoby to nieco rozjaśnić.

• Like 1
Posted

Dziękuję za szybką reakcję. Od dziewięciu lat jestem mężatką, mam pięcioletnią córeczkę i stabilną sytuację w pracy. Tworzymy z mężem udany związek od dłuższego czasu więc wydaje mi się że poprzedni partnerzy nie mają tu znaczenia. Pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...