Skocz do zawartości

Relacja

jac123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

18 postawiłem na relacje między dwoma osobami płci przeciwnej jedną kartę na pierwszy tydzień grudnia --XIII Śmierć, dzisiaj uzupełniłem trzema dodatkowymi z ciekawości i wyszło --IX---XX--VII, i dałem kartę podsumowującą wyszło XVI Wieża. Ciekawy jestem co myślicie o tym? Nie korzystam z odwróconych więc nie podałem jakie pozycje. Dzięki za wasze zdanie, swoje zostawię na koniec.

Napisano

Tak łatwo to nie ma;-)

Nie opisałeś obecnej sytuacji między partnerami i czy chodzi o Twoją relację czy kogoś innego. Nie zadałeś konkretnego pytania, nie podałeś kart, które wyciągnąłeś. IX, XX, VII - można się jedynie domyślać, że chodzi o Pustelnika Sąd i Rydwan. Czy korzystałeś tylko z WA? I najważniejsze: musisz napisać własną interpretację, zanim ktokolwiek zinterpretuje te karty.

Przeczytaj regulamin, uzupełnij wątek i wtedy pomożemy:-)

Napisano

Tylko WA. Relacja kogoś innego. Tylko te karty z pytaniem jakie będą relacje w ich związku w tym konkretnym tygodniu. Te trzy karty dodatkowe to Pustelnik, Sąd Ostateczny i Rydwan jako podsumowanie wyszła Wieża. Dodam jeszcze, że główną kartą była Śmierć. Moja interpretacja: związek zostanie zakończony, jedna ze stron jest zmęczona tym co się dzieje, zajęta zbyt mocno swoimi sprawami nie potrafi się oddać w 100% temu partnerstwu, obydwie strony widzą, że to nie to i głównym problemem są sprawy rodzinne jednej ze stron, dla mnie jedna strona jest osobą, która będzie chciała wszystko zakończyć bo tak chce i jej cele są najważniejsze. Wieża jako podsumowanie, dla mnie to oznacza jeszcze dodatkowo kłótnię na pożegnanie.

Napisano (edytowane)

Rozumiem, ze zostałeś poproszony o wróżbę? Chodzi o to, czy ten ktoś jest świadomy tego, że postawiłeś rozkład na jego/jej relację? Opisz sytuację tych ludzi.

Edytowane przez Davisa
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...