Gość Bethany Napisano 23 Listopada 2015 Napisano 23 Listopada 2015 (edytowane) Jestem w związku od 9 lat, zaręczyliśmy się w 2013, w przyszłym roku planujemy ślub. Pracuję, trochę siedzę w ezo i biegam . 1. Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: As pucharów, Wisielec, 10mieczy Wydaje mi się, że karty tu pokazały moją stratę ( Mama) i okres żałoby, zadumy ( Wisielec) i 10 Mieczy -bolesna strata. 2. Cele, zadania ukończone: Wisielec, 9mieczy- No przeszłam przez ten trudny czas. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 7denarów- czekanie na coś, oczekiwanie, czasem ta karta mi ciążę pokazuję, dobra- nie nakręcam się Na pewno ta karta uczy cierpliwości, powolny wzrost i planować może będę. 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: Diabeł, Giermek Mieczy, Rycek Pucharów- Tutaj z kolei widzę siebie, odcięłam się od pewnych toksycznych relacji ( Diabeł). Dalej mam jakieś marzenia i plany ( Rycerz Pucharów). 5.Nowe sprawy, które się pojawią: 7 Pucharów, 2 Pucharów, Król Pucharów- Nasz ślub, no nie wiem ( zaręczeni jesteśmy). 7 Kielichów obok 2 Kielichów- kojarzy mi się ogólnie ze spełnieniem marzeń w sferze miłości, Kielichowy będzie obok . Mam nadzieję, że nie chodzi tu, że inny facet jakiś 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz: . 5pucharów, 6mieczy, Koło, 9 Pucharów- No jakiś smutek może być, 6 Mieczy i Koło to może wyjazdy mojego faceta ( sporo podróżuje), albo nasze wspólne zamieszkanie. 7. Cele, które możesz osiągnąć: Świat, Cesarzowa, 5mieczy- Spełniona kobieta, ślub? Nie wiem, jak czytać 5 Mieczy- może osiągnę cele metodami nie do końca fair, albo zastosuję jakiś podstęp . 8.Twoja kondycja psychiczna: wisielec, królowa buław- Zmienna, raz mogę być trochę bierna ( Wisielec), a potem energiczna i pewna siebie ( Buławiana) 9. Twoja kondycja fizyczna: 3Puchary- no to jest radosna karta 10. Miłość: Giermek Pucharów, Śmierć. As Buław, 2Buław- No ja bym to odczytała jako nowy, wspólny rozdział w życiu. Plany nasze i nowy początek - As Buław, 2 Buław. 11. Przyjaciele i rodzina: 7Denarów, Królowa Mieczy- Mieczowa to pewnie ja tnąca te złe relacje. Trochę chyba będę zdystansowana, ale od czasu do czasu będą spotkania . 12. Finanse: Król Mieczy, Księżyc, 4mieczy- Finansowo powinno raczej być stabilnie ( 4 Miecze), Księżyc może jakieś nieprzemyślane wydatki 13. Praca: 2buław, król denarów- Może pojawi się 2 źródło dochodu, powinna jakaś tam kasa być 14. Niespodzianki w nowym roku: 5pucharów, słońce, 10mieczy, 2pucharów- Trochę dziwne tutaj karty wyszły, ładne przeplatane smutnymi.Powinnam jednak ze wszystkim sobie poradzić 15. Dar od Wszechświata w Nowym Roku: 6buław, wisielec, 4mieczy, 7denarów- Coś się uda osiągnąć, będzie sukces ( 6 Buław), chociaż mogą byc przeszkody i opóźnienia ( Wisielec, 7 Denarów). 16. Mój związek z X: 6pucharów, 8mieczy, świat, 5 i 7pucharów - Nie wiem, dość zmienne te karty, jakieś problemy chyba mogą być z tymi 8 Mieczami w naszym związku, i będę żyć trochę marzeniami Pretoria, jeszcze raz dziękuję ! Edytowane 26 Listopada 2015 przez Bethany Dopisek Cytuj
pretoria Napisano 23 Listopada 2015 Napisano 23 Listopada 2015 1. Problemy miłosne, zawikłana sytuacja, bierność. 2. Strach, problemy, zmęczenie. 3. Konsekwentność, systematyczność, uzyskiwanie dochodów z czegoś, co się lubi. 4. W pracy, w sprawach z nią związanych, masz dużo pomysłów, wykorzystujesz swą intuicję, instynkt. 5. Nowy facet lub, odżywienie Waszego związku. Imprezy, miłość, fajne chwile. 6. Czeka Cię rozczarowanie, smutek, żal, będziesz rozpamiętywała przeszłość, może czeka Cię jakaś sytuacja, która potoczy się inaczej niż myślałaś. Będziesz uciekała, odcinała się od czegoś, ale powoli będziesz wychodziła z tego stanu i wszystko się ułoży, będzie dobrze. 7. Świat stoi przed Tobą otworem, nowy start, wyjaśnisz jakieś sprawy do końca. Otworzysz się na nowości... 8. Będzie zmienna, ale jak poczujesz się gorzej zrobisz wszystko by wrócić na właściwe tory. Świetnie dasz sobie radę ze swoimi hormonami 9. Dobra 10. Zmiany w miłości lub odcięcie się od pewnych wydarzeń z tym związanych. Kurcze może faktycznie rozstanie (??), pojawi się ktoś inny, będziesz musiała wybierać. 11. Będą spotkania, ale niezbyt częste. 12. Może facet więcej zarabia (?), będziesz czuła niepewność w tej sferze, ale 4mieczy ma się dobrze jeśli chodzi o finanse- dobrze zarządzanie, pomnażanie majątku. 13. Albo dwie prace albo zmiana, a może będziesz sama sobie szefem. 14. Ja bym tu nawołała do punktu 6, po tych wydarzeniach czeka Cię radość, poradzisz sobie z problemami, złymi wspomnieniami, może w tym pomóc miłość. 15. Pokonasz przeszkody, dobre informacje, zwycięstwo, pójdzie gładko, choć będą jakieś opóźnienia czy też biernosć. Powolny, stały postęp -> raczej sprawy zawdowe, na co wskazują miecze no i denarki. 16. Powróci jakaś sprawa z przeszłości, która może namieszać. No jak nic będziesz tęskniła za sprawami z dzieciństwa, przeszłością, co może dominować przyszłość związku. Ale Twoje marzenia się spełnią, osiągniesz wielką radość, związek 'wyzdrowieje', zgoda, szczęście choć możesz żyć nieco iluzjami. Mi w tym roku się fajnie sprawdził Powodzenia w NR :-) Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Listopada 2015 Napisano 26 Listopada 2015 (edytowane) 1. Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: As pucharów, Wisielec, 10mieczy Uczucia, na których przez pewien czas się zatrzymałaś, wreszcie odejdą i zaczniesz cieszyć się życiem 2. Cele, zadania ukończone: Wisielec, 9mieczy- to zatrzymanie co powyżej się zakończyło, uporałaś się z koszmarami sennymi. 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 7 denarów- oczekiwanie tak, ale to też karta zbierania plonów:-) 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: Diabeł, Giermek Mieczy, Rycek Pucharów- widać, że się odcinasz do czegoś, co Ci bardzo przeszkadzało, co wręcz Cię krępowało i nie mogłaś się od tego uwolnić. Masz też duże wsparcie swojego faceta:-) 5.Nowe sprawy, które się pojawią: 7 Pucharów, 2 Pucharów, Król Pucharów- spełnienie marzeń, zakochanie, miłość, porozumienie,poczucie bycia kochaną. 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz: 5pucharów, 6mieczy, Koło, 9 Pucharów- tutaj mogą Cię spotkać jakieś rozczarowania ze zmianami, na które przyniesie Ci los, ale będą one dobre dla Ciebie, poradzisz sobie, początek będzie tylko trudny. 7. Cele, które możesz osiągnąć: Świat, Cesarzowa, 5mieczy- otworzenie się jako kobieta i umiejętność uwodzenia...tak mi się kojarzą te karty:-P 8.Twoja kondycja psychiczna: wisielec, królowa buław- na początku roku pewnie do lata,możesz być jeszcze trochę w zawieszeniu, możesz jeszcze rozpamiętywać jakieś sytuacje i wydarzenia, ale później widać, że zaczniesz energicznie działać:-) 9. Twoja kondycja fizyczna: 3Puchary- będzie bosko:-) 10. Miłość: Giermek Pucharów, Śmierć, As Buław, 2Buław- możesz odkryć w sobie nowy rodzaj miłości, przejdziesz jakąś transformację związaną z odczuwaniem, czym jest miłość, generalnie to ożywienie widać w relacji. 11. Przyjaciele i rodzina: 7Denarów, Królowa Mieczy- tutaj wykażesz się cierpliwością i podejmiesz kroki długoterminowe i odetniesz się od tych,co Ci przeszkadzają 12. Finanse: Król Mieczy, Księżyc, 4mieczy- no te karty średnio mi się podobają, jeżeli jesteś zatrudniona u kogoś,to mogą być jakieś nie odpowiedzenia z szefem, w wyniku których pójdziesz na L4... 13. Praca: 2buław, król denarów- tutaj coś planujesz, być może będziesz chciała iść na swoje 14. Niespodzianki w nowym roku: 5pucharów, słońce, 10mieczy, 2pucharów-będzie zmiennie, początek roku możesz mieć mniej przyjemny, będzie jakieś rozczarowanie, ale później słońce i rozstanie się z przeszłością, a później już ładna równowaga 15. Dar od Wszechświata w Nowym Roku: 6buław, wisielec, 4mieczy, 7denarów-brać byka za rogi, iść pewnie przez świat,bo masz mu dużo do zaoferowania, nie zawieszać się i nie izolować się od świata i ludzi. 16. Mój związek z X: 6pucharów, 8mieczy, świat, 5 i 7pucharów - będzie ciepło w uczuciach, ale później ujawni sięcoś, co będzie Ci przeszkadzać,a wcześniej tego nie widziałaś i będziesz czuć rozczarowanie (wiesz,te skarpetki... albo naczynia zostawione na stole zamiast włożone do zmywarki...:-) ale dojdziesz do wniosku, że i tak ten związek to spełnienie Twoich marzeń:-) Przepraszam, ale będę robić etapami, bo po prostu nie mam czasu:-( Edytowane 30 Listopada 2015 przez Iwka78 Cytuj
Gość Daffne Napisano 29 Listopada 2015 Napisano 29 Listopada 2015 1. Energie i sprawy, które się już kończą i odchodzą: As pucharów, Wisielec, 10 mieczy odeszła serdeczna i kochająca osoba, gdzieś w Tobie była wciąż jednak potrzeba wzajemnego uczucia, bliskości emocjonalnej i myślę, że kończy się etap godzenia się z tym. Musiał minąć czas by potrafić odciąć się od tych wydarzeń i emocji. 2. Cele, zadania ukończone: Wisielec, 9 mieczy dobiegł końca etap żałoby 3. Sprawy i zadania, które przechodzą do nowego roku: 7 denarów serdeczne nastawienie, życzliwość i bezpieczeństwo materialne 4. Gdzie jesteś dzisiaj, Twoja obecna pozycja: Diabeł, Giermek Mieczy, Rycek Pucharów myślę,że wciaż przeżywasz silne emocje po stracie mamy i czujesz nadal lekką złość i brak pogodzenia się z jej stratą...nauczysz się w najbliższym czasie życia bez mamy i szukania serdeczności, bliskości wśród najbliższych wokół Ciebie. 5.Nowe sprawy, które się pojawią: 7 Pucharów, 2 Pucharów, Król Pucharów partner możliwe,że bedzie pomagał w organizowaniu ślubu, będzie wspierał i poczujesz jego miłość oraz troskę 6.Wyzwania, trudności, z którymi się zmierzysz: . 5 pucharów, 6 mieczy, Koło, 9 Pucharów zmierzać się jeszcze będziesz z poczuciem emocjonalnej i uczuciowej straty, w okolicy wiosny powinno być już lepiej. 7. Cele, które możesz osiągnąć: Świat, Cesarzowa, 5 mieczy możesz poczuć się spełniona jako kobieta, doceniona, kochana i bezpieczna, ale bedzie brakowało dzielenia się tym stanem z mamą chyba. 8.Twoja kondycja psychiczna: wisielec, królowa buław średnia, ale w drugiej połowie roku już super 9. Twoja kondycja fizyczna: 3 Puchary dobra, ale uważaj by nie nabrać kształtów 10. Miłość: Giermek Pucharów, Śmierć, As Buław, 2 Buław dobre relacje, harmonijny związek, w okolicy marca/kwietnia jakieś zmiany...albo wspólne zamieszkanie albo starania o dziecko? 11. Przyjaciele i rodzina: 7 Denarów, Królowa Mieczy wsparcie w życzliwych znajomych na codzień, ewentualnie przyjaciółka jedna od serca, na którą zawsze możesz liczyć i jest kiedy potrzebujesz 12. Finanse: Król Mieczy, Księżyc, 4 mieczy dobre, ale coś tu może zacząć szwankować od jesieni 2016, może poczynicie wydatki i potem będzie trzeba liczyć się z kasą. Albo zmieszkacie razem i bedzie meblowanie itp 13. Praca: 2 buław, król denarów będzie stabilnie 14. Niespodzianki w nowym roku: 5 pucharów, słońce, 10 mieczy, 2 pucharów zmienne nastroje. Nastanie radość w okolicy wiosny, przejdzie poczucie straty, żalu, w okolicy czerwca ponownie jakieś zmiany radykalne, myślę,ze to zmiana życiowa ale dobra wspołna po slubie. 15. Dar od Wszechświata w Nowym Roku: 6 buław, wisielec, 4 mieczy, 7 denarów skupiaj się na tym co dobre, zauważaj szklankę w połowie pełną, nie pustą...idź przez życie z uśmiechem nawet jeśli "deszcz pada" bo wszystko co złe przemija i zawsze nastaje lepszy czas, który na Ciebie czeka. Widzę tu trochę nerwów związanych z początkami wspólnego mieszkania, ale się dopasujecie. 16. Mój związek z X: 6 pucharów, 8 mieczy, świat, 5 i 7 pucharów stabilnie i spokojnie, potem na dystans bo bedą inne sprawy do załatwienia i nie bedą Wam w głowie amory, troszkę po wspólnym zamieszkaniu pokazuje sie rozczarowanie lekkie jakbyś to sobie inaczej wyobrażała niż było faktycznie, ale pamiętaj, że trzeba się wzajemnie "dopasować". Myśl pozytywnie bo potem będzie fajnie i to co Ci początkowo będzie przeszkadzać zniknie albo przestanie Cię drażnić. Wszystkiego dobrego i powodzenia Cytuj
Gość Bethany Napisano 1 Grudnia 2015 Napisano 1 Grudnia 2015 Ślicznie Wam dziękuję dziewczyny :crazyangel: Cytuj
Gość Lianna Napisano 16 Listopada 2016 Napisano 16 Listopada 2016 (edytowane) Weryfikacja! 1. As pucharów, Wisielec, 10mieczy- Zakończył się etap żałoby i zniechęcenia i takiego zmęczenia psychofizycznego. 2. Wisielec, 9 Mieczy- przeszłam przez trudny czas. Większość problemów za mną. Część pewnie związana ze stratą. 3. 7denarów- Okres powolnego postępu można rzec w życiu. Powoli i spokojnie . I faktycznie ciągle na coś czekałam . 4. Diabeł, Giermek Mieczy, Rycek Pucharów- Dalej byłam wkurzona i zła, pewnie dlatego Diabolo i Giermek Mieczy wyszły . 5. 7 Pucharów, 2 Pucharów, Król Pucharów Tutaj wyszło najpewniej skupienie na związku i moim Kielichowym . Spełnione też jedno marzenie ^^. 6. 5pucharów, 6mieczy, Koło, 9 Pucharów Adekwatne karty, zamknięcie etapu smutku, po czym dość zmiennie w tym Kole i powoli wchodzę chyba w te 9 Kieli, zaczyna być ok . 7. Świat, Cesarzowa, 5mieczy Wyście do ludzi pokazało i te wszystkie zabiegi pewnie przed ślubem, a 5 Mieczy- to ja dalej odczuwająca brak Mamy. 8. Wisielec, królowa buław- Kondycja psychiczna zmienna była, choć jestem aktywna fizycznie w tej Buławnej, ale energia Wisioła ( zniechęcenie) gdzieś tam się kręciła. 9. Fizycznie było w miarę ok - 3 Kielichy Nie było żadnych w zasadzie dolegliwości. 10. Giermek Pucharów, Śmierć. As Buław, 2Buław- No zmienił się charakter związku, wkroczyliśmy w nowy etap. 11. 7Denarów, Królowa Mieczy Były spotkania z rodziną i znajomymi od czasu do czasu, ale trzymam jednak ludzi na dystans. Mieczowa adekwatna tutaj. Mogły też się pokazać kontakty przez neta . 12. Król Mieczy, Księżyc, 4mieczy No sporo wydatków mieliśmy, głównie związane z urządzaniem gniazdka- pewnie to 4 Miecze i Księżyc. Trochę wydaliśmy na takie drobiazgi związane z upiększaniem mieszkania . 13. 2buław, król denarów Stabilnie i w miarę ok, choć rzeczywiście myślę o czymś swoim . 14. 5pucharów, słońce, 10mieczy, 2pucharów Znowu adekwatne karty, bardzo zmiennie we wszystkich sferach. Smutek gdzieś tam się czaił, a przeplatane to było miłymi wydarzeniami ( Słońce) i ślubem ( 2 Kielichy). 15. 6buław, wisielec, 4mieczy, 7denarów- Powolne osiąganie stabilizacji, może tu powrót do jogi się zaznaczył i dążenie do spokoju. Sporo czasu poświęcam na sprawy związane z rozwojem duchowym . 16. 6pucharów, 8mieczy, świat, 5 i 7pucharów Na pewno zaznaczył się ślub ( Świat), mieliśmy trochę problemów w rodzinie, może stąd 6 Kielichów obok 8 Mieczy. Mimo wszystko jedno marzenie na pewno się spełniło ( 7 Pucharów). Karty wyszły bardzo trafne. Dziękuję wszystkim jeszcze raz . Edytowane 17 Listopada 2016 przez Tullia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi