Gość Bethany Napisano 28 Listopada 2015 Napisano 28 Listopada 2015 (edytowane) karty 1,2,3 - mówią one o ,,drodze życiowej” człowieka, są to ogólne możliwości i predyspozycje człowieka Karta 1- Umiarkowanie (co będzie dominować w dzieciństwie i młodości) Karta 2 - Rydwan (w wieku średnim) Karta 3 – Świat (w dalszej części życia) Karty 4,5,6 – to pozostałe dominanty psychiki Karta 4 (1+2) – Świat (podświadomość) Karta 5 (2+3) - Kochankowie (świadomość) Karta 6 (4+5) - Papież (nadświadomość) Karta 7 (1+5) - Sąd (misja - zadanie do wykonania z jakim człowiek przyszedł na świat) Karta 8 (2+6) - Wisielec (dary - potencjał umożliwiający wykonanie misji) Jakbyś ktoś się pokusił o interpretację Na razie może bez spraw karmicznych i tego typu Edytowane 28 Listopada 2015 przez Bethany Cytuj
Arcan Napisano 14 Lutego 2016 Napisano 14 Lutego 2016 świat na 4 pozycji sprzyja chorobom psychicznym....różnym lękkom też zamknięciu się w ''swoim świecie'' Cytuj
Gość Bethany Napisano 14 Lutego 2016 Napisano 14 Lutego 2016 No, to się zgadza niestety, po śmierci Mamy i Babci deprecha, dobrze że na super lekarza trafiłam Cytuj
Arcan Napisano 14 Lutego 2016 Napisano 14 Lutego 2016 Na 5 są kochankowie, a to chęć spotykania się z ludźmi, tworzenia relacji etc.... Ci kochankowie łagodzą ten świat na 4 pozycji Cytuj
Gość Lianna Napisano 25 Października 2016 Napisano 25 Października 2016 Misja Sąd kojarzy mi się z odrodzeniem, ale to też jest karta rodziny, społeczności. Wisielec to medytacja, wyciszenie, może być też poświęcenie. Zastanawiam się nad zawodami w donicach, Rydwan na 2, to mi się kojarzy z zawodem, tak gdzie dużo się dzieje, może związany z przemieszczaniem się. Kochanki na 5- jakaś spółka? Terapia par, czy coś ? Papież na 6 z kolei nauczanie, wskazywanie, związane z przekazywaniem wiedzy. Podobno właśnie pozycje 2, 5 i 6 mają związek z zawodem. Cytuj
Gość Lianna Napisano 6 Stycznia 2022 Napisano 6 Stycznia 2022 Podbijam temat, może ktoś zechcę spojrzeć na moją doniczkę? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi