Gość grimmoire Napisano 28 Listopada 2015 Napisano 28 Listopada 2015 (edytowane) Jak pan x będzie mnie traktował do końca roku? 13 Dziecko + 10 Kosa + 12 Ptaki = 35 Kotwica suma : 23 Myszy + 22 Droga 45-36 = 9 Kwiaty Niespodziewanie przydarzy się nam niebezpieczna wymiana zdań, podyktowana gryzącym tematem wybrania właściwej drogi, sprawi mi przykrość jakąś lekkomyślną, niepoważną rozmową. Tylko jak te kwiaty na końcu się mają, że z tej sytuacji będę zadowolona? Dziecko + Kosa - niespodziewany start Kosa + Ptaki - niebezpieczne rozmowy, kłótnia, nerwy Myszy + Droga - sam nie wie jak się zachować, nieprzemyślana decyzja Pierwszy rozkład Lenormand :] edit : rookie-mistake poprawiam, choć na klasykach się nie znam i nie patrzyłam : => oraz sumy I tak w 2 waletach upatrywać się można ryzykownych planów. Edytowane 20 Stycznia 2016 przez grimmoire Cytuj
Gość befimaka Napisano 29 Listopada 2015 Napisano 29 Listopada 2015 Jak pan x będzie mnie traktował do końca roku? 13 Dziecko + 10 Kosa + 12 Ptaki = 35 Kotwica Dziecko może tu oznaczać niewinne uczucie lubienia Cię przez Pana X. Kosa to uczucie zmieni i odleci ono jak Ptaki, a pojawi się nowe, trwalsze uczucie, czyli Kotwica. suma : 23 Myszy + 22 Droga45-36 = 9 Kwiaty W podsumie Myszy oznaczają usunięcie starego uczucia, a Pan X znajdzie się na uczuciowym rozdrożu i wybierze drogę Kwiatów. Mam nadzieję, że moja interpretacja znajdzie swoje potwierdzenie w życiu. Cytuj
silyen Napisano 29 Listopada 2015 Napisano 29 Listopada 2015 Bywają faceci którzy nawiązują pierwsze kontakty z kobietami na zasadzie podszczypywania, infantylnych rozmów, gadek o niczym i to ma ich doprowadzić do nawiązania bliższej relacji. W relacjach z kobietami są tacy ktorzy na początku zachowują się jak dzieci. Ale dążą do umocnienia kontaktu. Może go to doprowadzić do w konsekwencji podjęcia dalszych kroków albo wchodzę albo nie. Czekają cię pewnie spotkania, może randki, miłe w końcu i sympatyczne (czasem z jakąś niespodzianką prezencikiem). Choć początek z jego strony może wydać ci się mało obiecujący. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 29 Grudnia 2015 Napisano 29 Grudnia 2015 Weryfikacja - była formalna wymiana życzeń świątecznych, dawne sprawy rozeszły się po kościach, nikt ich na światło dzienne nie wyciąga Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi