Skocz do zawartości

Winter (ZWERYFIKOWANY)

Gość Bethany

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak minie?

As Denarów 10 Denarów 5 Denarów

Same Monety, stabilnie, powoli do przodu. As Denarów- to może wydatki na święta, jak i może jakiś prezent się trafi ;)

10 Denarów- Święta, spotkania w rodzinnym gronie

5 Denarów- pewnie spore wydatki na święta i prezenty, trzeba będzie też dać zaliczkę pani od sali weselnej ;)

Gość Linkinia
Napisano

Karty kojarzą mi się ze spokojem, czasem spędzanym w domu, z rodziną. Finansowo będzie dobrze. Uważaj na przeziębienie :)

Suma kart wg HB to Wieża i Rydwan, coś Cię może zaskoczyć.

• Maestro
Napisano

Nie planujecie jakiegoś remontu?Bo widać, że wpadnie Wam w ręce kasa, którą wydacie (może na wesele) i może trochę Wam zabraknie...

Napisano

Planujemy wymianę okien i jeszcze jeden pokój został do zrobienia ;)

Gość Bethany
Napisano (edytowane)

Linkinia, a skąd Rydwan, bo Wieżę kumam ;) czytałam wątek, ale nie wiem nadal, ciemna jestem :P

edit : już wiem - Wieża 16= 7, czyli Rydwan :P

Edytowane przez Bethany
Gość Daffne
Napisano

Jak minie?

As Denarów 10 Denarów 5 Denarów

będzie stabilnie, bezpiecznie i spokojnie, dopiero końcem zimy odczujesz, że już masz jej dość i chciałabyś ciepło. Możliwe, ze odczujesz też psychicznie brak słońca i atmosfera zimy Ci się będzie dawać we znaki w samopoczuciu.

Napisano

Pojawi się jakaś szansa,możliwe jednak ze jej nie wykorzystasz, bo poczujesz, ze nie jest warta Twojej energii czy wkładu finansowego np.

Albo w 2 wersji będzie chodziło o Twoje samopoczucie,może kompleksy, jeżeli o to drugie to zaryzykuj, bo mag to to dobra wróżba,może otworzyć Ci wiele drzwi

Napisano

ja dodam tylko od siebie ,ze ta zima bedzie dla Ciebie bardzo, ale to bardzo pracowita :) ale bedzie to miało odzwierciedlenie oczywiscie w finansach :)

• 2 tygodnie później...
Gość Bethany
Napisano
Pojawi się jakaś szansa,możliwe jednak ze jej nie wykorzystasz, bo poczujesz, ze nie jest warta Twojej energii czy wkładu finansowego np.

Albo w 2 wersji będzie chodziło o Twoje samopoczucie,może kompleksy, jeżeli o to drugie to zaryzykuj, bo mag to to dobra wróżba,może otworzyć Ci wiele drzwi

To z tego innego liczenia wychodzi Mag, lubię tę kartę, nowy start, nowa energia :)

• 2 miesiące temu...
Gość Bethany
Napisano

Weryfikacja ! Zima jeszcze trwa, ale dla mnie już wiosna jest termiczna ;P zima minęła ok, dużo wydatków rzeczywiście było związanych z wyjściem na to wesele, wcześniej wiadomo Święta, prezenty. 10 Monet to pewnie te wydatki na rodzinę i te uroczystości. 5 Denarów może być brak kasy ;P jak i to co Daffne pisała, że brak Słońca zaczynam odczuwać, na szczęście coraz częściej wychodzi zza chmur :). Poza tym dużo też kasy wydałam na ciuchy w styczniu ;P ano i ruszyliśmy powoli z remontem łazienki.