Gość Bethany Napisano 30 Listopada 2015 Napisano 30 Listopada 2015 Jak minie? As Denarów 10 Denarów 5 Denarów Same Monety, stabilnie, powoli do przodu. As Denarów- to może wydatki na święta, jak i może jakiś prezent się trafi 10 Denarów- Święta, spotkania w rodzinnym gronie 5 Denarów- pewnie spore wydatki na święta i prezenty, trzeba będzie też dać zaliczkę pani od sali weselnej Cytuj
Gość Linkinia Napisano 30 Listopada 2015 Napisano 30 Listopada 2015 Karty kojarzą mi się ze spokojem, czasem spędzanym w domu, z rodziną. Finansowo będzie dobrze. Uważaj na przeziębienie Suma kart wg HB to Wieża i Rydwan, coś Cię może zaskoczyć. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Listopada 2015 Maestro Napisano 30 Listopada 2015 Nie planujecie jakiegoś remontu?Bo widać, że wpadnie Wam w ręce kasa, którą wydacie (może na wesele) i może trochę Wam zabraknie... Cytuj
Gość Bethany Napisano 30 Listopada 2015 Napisano 30 Listopada 2015 Planujemy wymianę okien i jeszcze jeden pokój został do zrobienia Cytuj
panna.marta Napisano 30 Listopada 2015 Napisano 30 Listopada 2015 szybko rozejda sie pieniazki oj szybko Cytuj
Gość Bethany Napisano 1 Grudnia 2015 Napisano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Linkinia, a skąd Rydwan, bo Wieżę kumam czytałam wątek, ale nie wiem nadal, ciemna jestem edit : już wiem - Wieża 16= 7, czyli Rydwan Edytowane 2 Grudnia 2015 przez Bethany Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Grudnia 2015 Napisano 4 Grudnia 2015 Jak minie? As Denarów 10 Denarów 5 Denarów będzie stabilnie, bezpiecznie i spokojnie, dopiero końcem zimy odczujesz, że już masz jej dość i chciałabyś ciepło. Możliwe, ze odczujesz też psychicznie brak słońca i atmosfera zimy Ci się będzie dawać we znaki w samopoczuciu. Cytuj
gucio19 Napisano 6 Grudnia 2015 Napisano 6 Grudnia 2015 Pojawi się jakaś szansa,możliwe jednak ze jej nie wykorzystasz, bo poczujesz, ze nie jest warta Twojej energii czy wkładu finansowego np. Albo w 2 wersji będzie chodziło o Twoje samopoczucie,może kompleksy, jeżeli o to drugie to zaryzykuj, bo mag to to dobra wróżba,może otworzyć Ci wiele drzwi Cytuj
Lena75 Napisano 7 Grudnia 2015 Napisano 7 Grudnia 2015 ja dodam tylko od siebie ,ze ta zima bedzie dla Ciebie bardzo, ale to bardzo pracowita ale bedzie to miało odzwierciedlenie oczywiscie w finansach Cytuj
Gość Bethany Napisano 18 Grudnia 2015 Napisano 18 Grudnia 2015 Pojawi się jakaś szansa,możliwe jednak ze jej nie wykorzystasz, bo poczujesz, ze nie jest warta Twojej energii czy wkładu finansowego np. Albo w 2 wersji będzie chodziło o Twoje samopoczucie,może kompleksy, jeżeli o to drugie to zaryzykuj, bo mag to to dobra wróżba,może otworzyć Ci wiele drzwi To z tego innego liczenia wychodzi Mag, lubię tę kartę, nowy start, nowa energia Cytuj
Gość Bethany Napisano 26 Lutego 2016 Napisano 26 Lutego 2016 Weryfikacja ! Zima jeszcze trwa, ale dla mnie już wiosna jest termiczna ;P zima minęła ok, dużo wydatków rzeczywiście było związanych z wyjściem na to wesele, wcześniej wiadomo Święta, prezenty. 10 Monet to pewnie te wydatki na rodzinę i te uroczystości. 5 Denarów może być brak kasy ;P jak i to co Daffne pisała, że brak Słońca zaczynam odczuwać, na szczęście coraz częściej wychodzi zza chmur . Poza tym dużo też kasy wydałam na ciuchy w styczniu ;P ano i ruszyliśmy powoli z remontem łazienki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi