Skocz do zawartości

czapka (ZWERYFIKOWANY)

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kupiłam już jakiś czas temu czapkę na jednym z portali zakupowych. Niestety zakup długo już idzie a ze sprzedawcą bardzo ciężko się skontaktować. Zaczęłam się martwić, bo nic nie odpisują a tania nie była. Postawione karty na dwa pytania:

1. co się teraz z tą przesyłką / rzeczą dzieje?

as denarów, 10 denarów, 6 buław

myślę, że ona już może być w przygotowaniach do działania, bo rozpoczęło się asem

2. kiedy mogę się spodziewać przesyłki?

papież V, 3 mieczy, rycerz pucharów

czytałam, że papież, rydwan i mag to karty najbliższej przyszłości, czyli rozumiem, że już niebawem choć te 3 miecze są hamujące.

Proszę o pomoc :(

Zweryfikuję jak tylko dostanę paczkę o ile w ogóle przyjdzie ;(

M.

• Maestro
Napisano

Paczka jest w drodze niebawem ją otrzymasz, ale coś Cię rozczaruje. Albo kurier nie tak się zachowa, lub działania poczty będą niezgodne z zasadami lub tez czapka będzie inna niż na zdjęciu.

Napisano

dzięki, mam nadzieję, że będzie dobrze bo inaczej chyba umre- tyle czekania i na nic...

Napisano

Paczkę otrzymasz na 100%, także sprzedawca w bambuko Cię nie zrobi ;) Papież oznacza szybkie działanie także niedługo ją dostaniesz lub została wysłana, a czekasz tak długo, bo została źle zaadresowana, czy też gdzieś się zawieruszyła kurierowi...

Napisano

dzięki ,póki co nic nie przyszło ;( a sprzedawca się nie odzywa.

Gość Bethany
Napisano

Sądzę, że paczka przyjdzie w przyszłym tygodniu, stawiam na wtorek. 3 Miecze mogą mówić o Twoim wkurzeniu, że to wszystko się tak przeciąga.

Napisano

na razie sprzedawca mnie poinformował, że towar nawet jeszcze nie dotarł do Polski :(

Gość befimaka
Napisano
na razie sprzedawca mnie poinformował, że towar nawet jeszcze nie dotarł do Polski :(

W świetle tego, co napisałaś powyżej, że czapki jeszcze nie ma w Polsce, to spojrzałam na Twoje karty pod kątem cieni. I wyszło, że As denarów pokazuje zyski poprzez oszustwo, 10 denarów stratę, a 6 buław spóźnienie i rozczarowanie.

Może więc być tak, że czapkę dostaniesz z bardzo dużym opóźnieniem, albo w ogóle. Dlatego nie odpuszczaj, tylko bombarduj ich zapytaniami, żeby widzieli, że im nie dasz spokoju. Zorientuj się, jak wygląda ta sprawa w świetle praw konsumenckich i zasypuj ich paragrafami.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

weryfikacja:

paczka bardzo długo nie była wysyłana mimo, że zapłacone. Sprzedawca stwierdził, że sam nie otrzymał paczki od swojego dostawcy

2. kiedy mogę się spodziewać przesyłki?

papież V, 3 mieczy, rycerz pucharów

czekałam na tę paczkę 2 miesiące po czym się okazało, że to nie jest rzecz, którą powinnam otrzymać. Zrezygnowałam z tego zakupu i czekam na zwrot kasy.

tragedia! dziękuję za wpisy.