Skocz do zawartości

Grudzień;) (ZWERYFIKOWANY)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Aura grudnia Rycerz Mieczy Giermek Kielichów Diabeł może byc nerwowo z powodu pracy od rana do wieczora, z powodu planowanego remontu i Świąt;)

Praca Moc 7 buław 4 monet walka o obronę swojej pozycji, a także zarabianie pieniędzy

Uczucia Mag Głupiec 6 buław tu widać jakieś flirty (cholera wie skąd), sporo radości, zabawa i jakies radosne wydarzenie

Dom Król Mieczy Rycerz Kielichów 3 monet tu mi się remont zaznaczył, mój facet będzie remontował mi łazienkę (na razie mam prawie wc zrobione), część rzeczy zrobi z młodszym kolegą, stąd 2 facetów wyszło

Finanse 10 mieczy Król Monet Słońce jakaś kurcze strata, ale i mocne wsparcie finansowe

Przyjaźnie Kapłanka 8 kielichów 2 monet 7 monet 3 buław tu widac planowanie i czekanie na wolny czas chyba, bo 4 koleżanki od jakiegos czasu się ze mna umawiają, a ja bez przerwy odmawiam z powodu braku czasu

Napisano

Aura grudnia Rycerz Mieczy Giermek Kielichów Diabeł a dla mnie ten mieczowy pokazuje jakieś rozmyślania tutaj... giermek kielichów Twoje dobre uczucia, ale diabeł mówi, że na koniec miesiąca możesz czymś się denerwować.

Praca Moc 7 buław 4 monet myślę, że to bardzo ładne karty - czujesz się pewnie w tym, co robisz, ale masz też duży dystans, może na święta dostaniesz w pracy jakiś bon pieniężny do zrealizowania?

Uczucia Mag Głupiec 6 buław Twoja uczucia będę rozproszone, trochę na będziesz skupiona na uczuciach do dziecka, a trochę na jakimś wyjeździe.

Dom Król Mieczy Rycerz Kielichów 3 monet tu mi się remont zaznaczył, mój facet będzie remontował mi łazienkę (na razie mam prawie wc zrobione), część rzeczy zrobi z młodszym kolegą, stąd 2 facetów wyszło - pewnie tak jak piszesz

Finanse 10 mieczy Król Monet Słońce a ja bym to widziała bardziej jako zakończenie problemów finansowych i jakaś kaska dodatkowa:-)

Przyjaźnie Kapłanka 8 kielichów 2 monet 7 monet 3 buław możliwe, że się spotkasz z jakąś koleżanką albo dwoma, ale dla mnie to Ty na jakiejś podróży jesteś skupiona...

• Maestro
Napisano
Aura grudnia Rycerz Mieczy Giermek Kielichów Diabeł a dla mnie ten mieczowy pokazuje jakieś rozmyślania tutaj... giermek kielichów Twoje dobre uczucia, ale diabeł mówi, że na koniec miesiąca możesz czymś się denerwować.

Praca Moc 7 buław 4 monet myślę, że to bardzo ładne karty - czujesz się pewnie w tym, co robisz, ale masz też duży dystans, może na święta dostaniesz w pracy jakiś bon pieniężny do zrealizowania?

Uczucia Mag Głupiec 6 buław Twoja uczucia będę rozproszone, trochę na będziesz skupiona na uczuciach do dziecka, a trochę na jakimś wyjeździe.

Dom Król Mieczy Rycerz Kielichów 3 monet tu mi się remont zaznaczył, mój facet będzie remontował mi łazienkę (na razie mam prawie wc zrobione), część rzeczy zrobi z młodszym kolegą, stąd 2 facetów wyszło - pewnie tak jak piszesz

Finanse 10 mieczy Król Monet Słońce a ja bym to widziała bardziej jako zakończenie problemów finansowych i jakaś kaska dodatkowa:-)

Przyjaźnie Kapłanka 8 kielichów 2 monet 7 monet 3 buław możliwe, że się spotkasz z jakąś koleżanką albo dwoma, ale dla mnie to Ty na jakiejś podróży jesteś skupiona...

O podrózy nie myślę, ale teraz mnie natchnęło, ze może on zacznie mi robić łazienkę i dostanie nagłą propozycję wyjazdu za granicę na co czeka??Stąd te nerwowe karty na końcu...

Napisano

Aura grudnia Rycerz Mieczy Giermek Kielichów Diabeł -ta, nerwowo może być, być może mały coś nabroi

Praca Moc 7 buław 4 monet walka o obronę swojej pozycji, a także zarabianie pieniędzy - zgadzam się i ogólnie więcej pracy

Uczucia Mag Głupiec 6 buław tak takie niewinnne flirty i niezobowiązujące

Dom Król Mieczy Rycerz Kielichów 3 monet inwestycja w dom i potem wypoczynek

Finanse 10 mieczy Król Monet Słońce no może być ciężko z pieniążkami, ktoś lub coś może zablokować dostęp do kasy albo ogólnie oszczędność

Przyjaźnie Kapłanka 8 kielichów 2 monet 7 monet 3 buław pierwsze co mi przyszło do głowy to ktoś fałszywy, zapragniesz poluzować z nim kontakty

Gość Daffne
Napisano

Aura grudnia Rycerz Mieczy Giermek Kielichów Diabeł

będziesz aktywna, zwinna i z lotnym umysłem w pierwszej połowie miesiąca, potem skupisz się bardziej na sprawach uczuć i przeżywaniu miłości, co da Ci wiele radości :))

Praca Moc 7 buław 4 monet

w pracy będziesz musiała wykazać się siłą i zaradnością bo trzeba będzie bronić swojej pozycji. Uda się.

Uczucia Mag Głupiec 6 buław

w miłości pierwsza połowa romowy, flirty,a potem realizacja tego co sie zaplanowało wczesniej :D Same pozytywne emocje, super :okok:

Dom Król Mieczy Rycerz Kielichów 3 monet

w domu poczucie rozłąki w pierwszej połowie i chyba mówienie sobie o tym, że się to źle znosi...potem wybycie z domu w 3 monet bycie w gościach u innych

Finanse 10 mieczy Król Monet Słońce

w pierwszej połowie miesiąca chyba może z kasą być średnio albo będziesz ją gromadzić na wyjazd i potem już dostatnio :D

Przyjaźnie Kapłanka 8 kielichów 2 monet 7 monet 3 buław

przyjaźń z kobietami w większości, rozmowy, może spotkania no i bliska osoba, która na Ciebie oczekuje (7 monet) i wygląda za Toba (3 buław)

Udanego miesiąca :buziak:

Napisano

Aura grudnia Rycerz Mieczy Giermek Kielichów Diabeł Emocjonalna, przedświąteczna nerwica :)

Praca Moc 7 buław 4 monet Walka o utrzymanie się na stanowisku, które zajmujesz i o to co masz

Uczucia Mag Głupiec 6 buław zabawa, rozrywka

Dom Król Mieczy Rycerz Kielichów 3 monet remont lub planowanie go

Finanse 10 mieczy Król Monet Słońce może wydasz pieniądze na naprawę czegoś, albo kupisz cos nowego w zastepstwie tego co się poważnie popsuło

Przyjaźnie Kapłanka 8 kielichów 2 monet 7 monet 3 buław brak czasu na spotkania towarzyskie, szukanie wymówek

Gość Bethany
Napisano

Aura grudnia Rycerz Mieczy Giermek Kielichów Diabeł Troszkę nerwowo i stresująco, aczkolwiek będą i miłe chwile :)

Praca Moc 7 buław 4 Monet - No zawalczysz o swoje i będzie stabilnie :)

Uczucia Mag Głupiec 6 buław - Ładne karty, może 6 Buław to Twoja radość, że sobie Twój poradził z tym remontem ? :P:D

Dom Król Mieczy Rycerz Kielichów 3 monet - No praca jakaś, może ten remont rzeczywiście, młodszy gościu i starszy się zaznaczają ;)

Finanse 10 mieczy Król Monet Słońce

No coś na początku ciężko, ale może coś zaoszczędzisz i potem będziesz zadowolona :)

Przyjaźnie Kapłanka 8 kielichów 2 monet 7 monet 3 buław Będą spotkania, ale raczej rzadko, może staniesz też przed wyborem, czy się spotkać, albo z kim ( 2 Monet)

Udanego miesiąca ! :)

Napisano
Aura grudnia Rycerz Mieczy Giermek Kielichów Diabeł może byc nerwowo z powodu pracy od rana do wieczora, z powodu planowanego remontu i Świąt;)

Wg mnie zamieszanie, moze też nieco kłótni i nerwów, może też niespodziewany wydatek.

Może twoje dziecko jakoś zalagodzi sytuację lub też ktoś wyjdzie z miłym gestem w Twoja stronę.

Praca Moc 7 buław 4 monet walka o obronę swojej pozycji, a także zarabianie pieniędzy

Wg mnie w powietrzu wisi jakiś sukces zawodowy, przylozysz się do obowiązków bardziej niż zazwyczaj, poza tym możliwy prezent od firmy .

Uczucia Mag Głupiec 6 buław tu widać jakieś flirty (cholera wie skąd), sporo radości, zabawa i jakies radosne wydarzenie

Oo...bajera jak nic ;) uwazaj na pokusy,może pojawić się jakiś czarujący pan ;)

Dom Król Mieczy Rycerz Kielichów 3 monet tu mi się remont zaznaczył, mój facet będzie remontował mi łazienkę (na razie mam prawie wc zrobione), część rzeczy zrobi z młodszym kolegą, stąd 2 facetów wyszło

Też tak uważam, będziesz zadowolona z efektu

Finanse 10 mieczy Król Monet Słońce jakaś kurcze strata, ale i mocne wsparcie finansowe

Jeśli czeka Cię jakas strata to zaraz dostaniesz wsparcie i będzie dobrze,może też jeżeli do tej pory miałaś jakieś problemy finansowe one się skończą

Przyjaźnie Kapłanka 8 kielichów 2 monet 7 monet 3 buław tu widac planowanie i czekanie na wolny czas chyba, bo 4 koleżanki od jakiegos czasu się ze mna umawiają, a ja bez przerwy odmawiam z powodu braku czasu

Jakaś korespondencja z koleżanką, możliwe planowanie podróży

Wybacz Inez ze tak średnio czytelne ,ale pisze z telefonu . Udanego miesiąca życzę :)

• 3 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

Aura pod znakiem partnera, który nie dotrzymał słowa i go porzuciłam. To była szybka i konkretna akcja. Jestem naprawdę z samej siebie dumna:)

w pracy dużo nerwów, ale ogólnie było ok, pod koniec miesiąca pieniądze od szefa na Święta

tu faktycznie podryw, kolega do mnie kilka razy dzwonil, ktos inny sie odezwał nagle itp.

porzucenie partnera, poza tym musiałam szybko znaleźć kogoś, kto mi wykończy sufit w wc i kolega polecił mi swojego znajomego - sympatycnzy, młody i przede wszystkim staranny chłopak

był moment załamania u mnie, ale potem z pomocą przyszedł ex mąż, otrzymałam pieniadze na Święta, udało mi sie tez nieoczekiwanie zarobić na wrózbach (odezwały sie osoby, ktorym swego czasu juz wrózyłam) i na ten moment moja sytuacja jest b.stabilna

mam zaplanowane kilka spotkań już, poza tym odezwała sie nagle kolezanka, z ktora byłam troche pokłócona, mialyśmy się spotkac, ale chyba nie damy rady (widac to w Kapłance i 8 kielichach)

Serdecznie dziękuję za pomoc;)