angelinaA Napisano 2 Grudnia 2015 Napisano 2 Grudnia 2015 hej, wydaje mi sie ze wpadłam pewnemu facetowi w oko, pracuje w firmie, to moj znajomy, ostatnio dziwnie sie zachowuje i wpatruje. Opowiadał o mnie mojej przyjaciółce, powiedziała ze komplementował mnie bardzo ze mam ładne oczy itd . Przyznam , ze byłam troche w szoku. Jestem ciekawa . Jak potoczy sie ta relacja ? zastosowałam rozkład na 3 karty: 1 - 9 Buław - moze byc zakochany platonicznie, nie wie jak podejść do tego, jest nie pewny, obserwuje z daleka, facet po przejściach, jest ostrozny ( karta pokazała ze facet jest samotnikiem, wszystko ma na dystans) 2 - I Mag -bardzo często karta pokazuje kogoś komu wpadliśmy w oko i nas podrywa, byc moze mnie testuje podstepnie, stad te "donosy" do kolezanki, moze umie manipulowac i prowadzi takie gierki? karta moze tez oznaczac magnetyzm, przyciąganie 3 - 4 Buławy - jest to silne pożądanie to mowi ta karta, ze bedzie sie miedzy nami dzialo. Moze sie cos miedzy nami wydarzyć bardzo prosiła bym o pomoc w interpretacji ! dzięki Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 2 Grudnia 2015 Napisano 2 Grudnia 2015 Jakie ramy czasowe założyłaś? Cytuj
angelinaA Napisano 2 Grudnia 2015 Autor Napisano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Nie na oko, tak do pol roku 6 mies Edytowane 3 Grudnia 2015 przez angelinaA Cytuj
Davisa Napisano 4 Grudnia 2015 Napisano 4 Grudnia 2015 Proponuję odświeżyć regulamin. Zacznij pomagać innym, a i Tobie pomogą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi