Iwka78 Napisano 3 Grudnia 2015 Napisano 3 Grudnia 2015 Aura - 10 buław+5 pucharów+3 buławy - generalnie będę się skupiać na zakańczaniu pewnych spraw, co mi przyniesie jakieś małe rozczarowanie.. przypuszczam, że jest to wszystko związane z dotacją, bo teraz muszę pewne papiery pozałatwiać i zależy mi na tym, aby zdążyć na czas coś zrobić. Uczucia -4 mieczy - rozmyślanie, główkowanie, nie skupianie się na emocjach Zdrowie - 4 denarów - bez zmian, wszystko okey Dom - 7 mieczy + 2 denarów - zapewne moje kombinacje finansowe, jak tutaj rozmnożyć kasę... Finanse - królowa denarów+4 buławy - kurcze, powinnam coś zarobić... Poszukiwania pracy - I mag + król pucharów - kiedy kładłam karty na grudzień, to nie wiedziałam, że otrzymam dotację. Widać, że pojawia się samodzielne działanie w magu i robienie, tego co się lubi. Moja dodatkowa działalność gospod. - 8 denarów+as mieczy+paź mieczy - widać, że ciężka praca mnie czeka po nocach, no ale tak jest jak chce się coś swojego robić, że siedzi się więcej niż przysłowiowe 8 h. Możliwe, że wpadnę na jakiś pomysł, może jakiś nowy produkt wymyślę? Rada: król kielichów + XIV umiarkowanie - kierować się intuicją i być w równowadze, nie ulegać jakiejś frustracji Ostrzeżenie: 9 buław+ 6 mieczy - być ostrożnym, czujnym i zdystansowanym przy zmianach zawodowych Podsumowanie: VII rydwan, król mieczy, XV diabeł - dużo zmian mnie czeka, główkowania i nerwów. Cytuj
silyen Napisano 3 Grudnia 2015 Napisano 3 Grudnia 2015 Ująłbym to tak: 10 buław+5 pucharów+3 buławy - przeciążenie, branie na siebie więcej niż można udźwignąć co powoduje frustrację i zniechęcenie, ale popchnie Cię do popchnięcia pechnych spraw w końcu do przodu Uczucia 4 mieczy - odpoczniesz od tego Zdrowie 4 denarów - zwróć uwagę na kręgosłup, ale poza tym ok Dom 7 mieczy + 2 denarów - okradanie sama siebie, albo chytre planowanie na co przeznaczyć te niewielkie pieniądze które masz, bo wydatków jest więcej niż kasy Finanse królowa denarów+4 buławy - a może jakaś kobieta mocno stojąca finansowo dostarczy Ci szanse ukończenia spraw finansowych Poszukiwania pracy I mag + król pucharów - rozmowy, może z jakimś przemiłym przyszłym lub potencjalnym pracodawcą Moja dodatkowa działalność gospod. 8 denarów+as mieczy+paź mieczy - dużo pracy, ale ja tu raczej widzę że coś się odetnie i spowoduje konflikt Rada król kielichów + XIV umiarkowanie - znajdź równowagę w tym co możesz, co potrafisz i jakie masz możliwości. Ale Umiarkowanie to też karta cudu więc wykorzystuj okazję, kierując się sercem i intuicją Ostrzeżenie 9 buław+ 6 mieczy - nie siedź na laurach i nie porzucaj od razu tego co może wydawać się napierwszy rzut oka nieosiągalne Podsumowanie VII rydwan, król mieczy, XV diabeł - parcie do przodu, czasem po trupach z wyrachowaniem Cytuj
Iwka78 Napisano 3 Grudnia 2015 Autor Napisano 3 Grudnia 2015 Nie wiem, czym jest wyrachowanie;) i musiałabym nie mieć co do garnka włożyć, aby tak się zachować. Poza tym, dotacja wyklucza pracę na etacie;) Dziękuję bardzo za uwagi, wezmę sobie je do serca;) Cytuj
Gość Bethany Napisano 4 Grudnia 2015 Napisano 4 Grudnia 2015 Aura : Dużo na głowie, co może Cię trochę zmęczyć i wywołać przygnębienie, ale dasz sobie radę z tym i ruszysz do przodu, przed Tobą nowe horyzonty Uczucia : Spokojnie będzie, stabilnie Zdrowie : Dobre Dom : No coś wymyślisz, może zaznaczyły się 2 źródła dochodu? Finanse : Bardzo ładne karty, Denarowa i 4 Buław - zadowolenie Twoje ze sfery finansów Praca : No nowy etap karty pokazały w tym Magu Działalność: Będziesz pracować, wpadniesz na nowe pomysły, o czym mówią As Mieczy i Giermek Mieczy Rada : Podchodzić ze spokojem do wszystkiego, mieć emocje na wodzy. Ostrzeżenie : Zbierać siły, czujna bądź i wyrusz w nową drogę ( 6 Mieczy) Podsumowanie : Dynamiczny czas przed Tobą, zmiany, energicznie będzie. Diabeł może pokazywać stres, ale ta karta też mi kasę pokazuje . Wszystkiego dobrego ! Cytuj
Iwka78 Napisano 4 Grudnia 2015 Autor Napisano 4 Grudnia 2015 Finanse - królowa denarów+4 buławy teraz dopiero pomyślałam, że karty mogły pokazać wpływ dotacji na konto. Cytuj
Iwka78 Napisano 4 Grudnia 2015 Autor Napisano 4 Grudnia 2015 Poszukiwania pracy I mag + król pucharów - rozmowy, może z jakimś przemiłym przyszłym lub potencjalnym pracodawcą i żeby było ciekawiej w moich życiu i jeszcze bardziej pogmatwanie, to dostałam zaproszenie na rozmowę w sprawie pracy... no i nie daj Boże, jak będą mnie chcieli, to będę mieć dylemat, co zrobić.... Cytuj
Administrator Ismer Napisano 4 Grudnia 2015 Administrator Napisano 4 Grudnia 2015 Iwka, jaki dylemat? Postawisz karty i ... one wybór Ci wskażą Cytuj
pretoria Napisano 5 Grudnia 2015 Napisano 5 Grudnia 2015 Aura - 10 buław+5 pucharów+3 buławy -Ogólnie będzie ok, mimo, że coś może pójść nie tak. Nawet jeśli tak będzie to szybko znajdziesz nowe, inne rozwiązanie/pomysł. Uczucia -4 mieczy - Izolacja, potrzeba odpoczynku ot tych spraw. Zdrowie - 4 denarów - Dobre;) Dom - 7 mieczy + 2 denarów - Wytrwałość w czymś, może w podziale energii na dwie sprawy lub niemożność wybrania 1konkretnej drogi, a tkwienie na dwóch... Finanse - królowa denarów+4 buławy -no karty dość ładne. Sukcesy w tej sferze. Poszukiwania pracy - I mag + król pucharów - Coś się trafi, będziesz zadowolona. Moja dodatkowa działalność gospod. - 8 denarów+as mieczy+paź mieczy -Powinny być jakieś pieniądze z tego, widać zapracowanie i dawanie dużo od siebie Rada: król kielichów + XIV umiarkowanie - Nie zapominać o facecie, w zasadzie będzie stabilizacja- skłaniam się bardziej ku związkowi... Ostrzeżenie: 9 buław+ 6 mieczy - bądź czujna i ostrożna, pozwól się odciąć temu, na co przyszedł czas... Podsumowanie: VII rydwan, król mieczy, XV diabeł - Zmiany, praca, może jakieś inne 'zagrywki' w tej sferze... Cytuj
Ceres Napisano 5 Grudnia 2015 Napisano 5 Grudnia 2015 Aura - 10 buław+5 pucharów+3 buławy - Dużo obowiązków, przeciążenie, zmęczenie, chwilami możesz czuć że juz więcej nie podołasz ale jednak dasz radę. Uczucia -4 mieczy - izolacja uczuciowa Zdrowie - 4 denarów - problemy z trawieniem coś jak trzymanie w sobie jedzenia zaparcie Dom - 7 mieczy + 2 denarów - kombinowanie pieniędzy z kilku źródeł Finanse - królowa denarów+4 buławy - inwestycja w dom, wydanie pieniędzy na dom Poszukiwania pracy - I mag + król pucharów - Szukanie pracy, emocjonalne podejście do tego Moja dodatkowa działalność gospod. - 8 denarów+as mieczy+paź mieczy - skupianie się nad nią, czasochłonne oraz szukanie sposobów jak na niej zarobić Rada: król kielichów + XIV umiarkowanie - zachować umiar w uczuciach, nie popadać w skrajności Ostrzeżenie: 9 buław+ 6 mieczy - nie bądź zbyt bierna, porzuć stare metody Podsumowanie: VII rydwan, król mieczy, XV diabeł - Tak jakbyś planowała coś, wyjazd, przeprowadzkę ale nie dojdzie do skutku, bo cos stanie na przeszkodzie, obstawiam, że jakiś facet w typie króla Mieczy Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Grudnia 2015 Autor Napisano 26 Grudnia 2015 ***WERYFIKACJA*** Dackis 10 buław+5 pucharów+3 buławy - przeciążenie, branie na siebie więcej niż można udźwignąć co powoduje frustrację i zniechęcenie, ale popchnie Cię do popchnięcia pechnych spraw w końcu do przodu Uczucia 4 mieczy - odpoczniesz od tego Zdrowie 4 denarów - zwróć uwagę na kręgosłup, ale poza tym ok Dom 7 mieczy + 2 denarów - okradanie sama siebie, albo chytre planowanie na co przeznaczyć te niewielkie pieniądze które masz, bo wydatków jest więcej niż kasy Finanse królowa denarów+4 buławy - a może jakaś kobieta mocno stojąca finansowo dostarczy Ci szanse ukończenia spraw finansowych Poszukiwania pracy I mag + król pucharów - rozmowy, może z jakimś przemiłym przyszłym lub potencjalnym pracodawcą Moja dodatkowa działalność gospod. 8 denarów+as mieczy+paź mieczy - dużo pracy, ale ja tu raczej widzę że coś się odetnie i spowoduje konflikt Rada król kielichów + XIV umiarkowanie - znajdź równowagę w tym co możesz, co potrafisz i jakie masz możliwości. Ale Umiarkowanie to też karta cudu więc wykorzystuj okazję, kierując się sercem i intuicją Ostrzeżenie 9 buław+ 6 mieczy - nie siedź na laurach i nie porzucaj od razu tego co może wydawać się napierwszy rzut oka nieosiągalne Podsumowanie VII rydwan, król mieczy, XV diabeł - parcie do przodu, czasem po trupach z wyrachowaniem Bethany Aura : Dużo na głowie, co może Cię trochę zmęczyć i wywołać przygnębienie, ale dasz sobie radę z tym i ruszysz do przodu, przed Tobą nowe horyzonty Uczucia : Spokojnie będzie, stabilnie Zdrowie : Dobre Dom : No coś wymyślisz, może zaznaczyły się 2 źródła dochodu? Finanse : Bardzo ładne karty, Denarowa i 4 Buław - zadowolenie Twoje ze sfery finansów Praca : No nowy etap karty pokazały w tym Magu Działalność: Będziesz pracować, wpadniesz na nowe pomysły, o czym mówią As Mieczy i Giermek Mieczy Rada : Podchodzić ze spokojem do wszystkiego, mieć emocje na wodzy. Ostrzeżenie : Zbierać siły, czujna bądź i wyrusz w nową drogę ( 6 Mieczy) Podsumowanie : Dynamiczny czas przed Tobą, zmiany, energicznie będzie. Diabeł może pokazywać stres, ale ta karta też mi kasę pokazuje . Wszystkiego dobrego ! Pretoria Aura - 10 buław+5 pucharów+3 buławy -Ogólnie będzie ok, mimo, że coś może pójść nie tak. Nawet jeśli tak będzie to szybko znajdziesz nowe, inne rozwiązanie/pomysł. Uczucia -4 mieczy - Izolacja, potrzeba odpoczynku ot tych spraw. Zdrowie - 4 denarów - Dobre;) Dom - 7 mieczy + 2 denarów - Wytrwałość w czymś, może w podziale energii na dwie sprawy lub niemożność wybrania 1konkretnej drogi, a tkwienie na dwóch... Finanse - królowa denarów+4 buławy -no karty dość ładne. Sukcesy w tej sferze. Poszukiwania pracy - I mag + król pucharów - Coś się trafi, będziesz zadowolona. Moja dodatkowa działalność gospod. - 8 denarów+as mieczy+paź mieczy -Powinny być jakieś pieniądze z tego, widać zapracowanie i dawanie dużo od siebie Rada: król kielichów + XIV umiarkowanie - Nie zapominać o facecie, w zasadzie będzie stabilizacja- skłaniam się bardziej ku związkowi... Ostrzeżenie: 9 buław+ 6 mieczy - bądź czujna i ostrożna, pozwól się odciąć temu, na co przyszedł czas... Podsumowanie: VII rydwan, król mieczy, XV diabeł - Zmiany, praca, może jakieś inne 'zagrywki' w tej sferze... Ceres Aura - 10 buław+5 pucharów+3 buławy - Dużo obowiązków, przeciążenie, zmęczenie, chwilami możesz czuć że juz więcej nie podołasz ale jednak dasz radę.Uczucia -4 mieczy - izolacja uczuciowa Zdrowie - 4 denarów - problemy z trawieniem coś jak trzymanie w sobie jedzenia zaparcie Dom - 7 mieczy + 2 denarów - kombinowanie pieniędzy z kilku źródeł Finanse - królowa denarów+4 buławy - inwestycja w dom, wydanie pieniędzy na dom - budujemy garaż zewnętrzny i w grudniu to był już ostatni etap wydatków, także trafiony zatopiony:-) Poszukiwania pracy - I mag + król pucharów - Szukanie pracy, emocjonalne podejście do tego Moja dodatkowa działalność gospod. - 8 denarów+as mieczy+paź mieczy - skupianie się nad nią, czasochłonne oraz szukanie sposobów jak na niej zarobić Rada: król kielichów + XIV umiarkowanie - zachować umiar w uczuciach, nie popadać w skrajności Ostrzeżenie: 9 buław+ 6 mieczy - nie bądź zbyt bierna, porzuć stare metody Podsumowanie: VII rydwan, król mieczy, XV diabeł - Tak jakbyś planowała coś, wyjazd, przeprowadzkę ale nie dojdzie do skutku, bo cos stanie na przeszkodzie, obstawiam, że jakiś facet w typie króla Mieczy Moja własna interpretacja: Aura - 10 buław+5 pucharów+3 buławy - tutaj pokazało się przeciążenie i planowanie przyszłego roku Uczucia -4 mieczy - w uczuciach był okey:-) Zdrowie - 4 denarów - pochorowałam się:-( jakiś wirus się przypałętał w postaci kataru, zatkanych zatok, bólu gardła. Oprócz tego biorę leki, które już organizm w miarę toleruje, ale miałam mdłości i biegunki po nim. Dom - 7 mieczy + 2 denarów - okazało się, że mąż się nie dogadała dokładnie z budowlańcami i musieliśmy zapłacić więcej za budowę niż to było założone Finanse - królowa denarów+4 buławy - skończyliśmy ostatni etap budowy garażu Poszukiwania pracy - I mag + król pucharów - tutaj była też szybka piłka w przeciągu tygodnia odbyłam dwie rozmowy i od razu zostałam przyjęta:-) Moja dodatkowa działalność gospod. - 8 denarów+as mieczy+paź mieczy - karty pięknie pokazały moje uwięzienie w hobby, jest coś, czego nie widzę i nie mogę sobie poradzić ze sprzedażą. Rada: król kielichów + XIV umiarkowanie - nie ulegać emocjom:-) Ostrzeżenie: 9 buław+ 6 mieczy - być ostrożnym, czujnym i zdystansowanym przy zmianach zawodowych Podsumowanie: VII rydwan, król mieczy, XV diabeł - nowa praca i jakiś tam mały stres z tym związany. Dziękuję wszystkim bardzo za interpretacje:-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi