Gość Bethany Napisano 4 Grudnia 2015 Napisano 4 Grudnia 2015 Jak spędzę weekend? 10 Monet 4 Monet Giermek Mieczy Raczej spokojnie będzie, w gronie rodzinnym. Giermek Mieczy mi pokazuje neta . Czasem też sprzeczkę . Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Grudnia 2015 Napisano 4 Grudnia 2015 Jak spędzę weekend? 10 Monet 4 Monet Giermek Mieczy piątek spokojny, raczej w domku, z kolei w sobotę nieco obowiązków może się pojawić, aczkolwiek też widać, że będzie spokojnie. W niedzielę natomiast możesz wyjść gdzieś z domku w gości albo na spacer. Jeśli będziesz w domku to możesz być rozdrażniona. Przynajmniej mnie pokazuje taką ta karta hehe Udanego weekendu! Cytuj
Gość Bethany Napisano 4 Grudnia 2015 Napisano 4 Grudnia 2015 W planach mam jutro bieganie, może się uda, bo pogada ma dopisać Dzięki Daff :* Cytuj
Gość grimmoire Napisano 4 Grudnia 2015 Napisano 4 Grudnia 2015 W piątek będziesz w domu, rodzinnie w sobotę chyba zajmiesz się jakimiś porządkami, wyciąganiem rzeczy, sprawdzaniem ile czego masz, tak mi się skojarzyło, przegląd przed zakupami ? W niedzielę jakieś rozmowy, może małe spięcie, dowiesz się czegoś nowego Miłego weekendu Cytuj
Gość Bethany Napisano 6 Grudnia 2015 Napisano 6 Grudnia 2015 Weryfikacja ! Piątek : Dość spokojnie, muzyka + komputer, rowerek stacjonarny, rozmowy telefoniczne trochę sprzątania i segregowanie rzeczy Sobota: Pół dnia w sumie stałam przy garach, potem było bieganie z moim facetem, potem sprzątania ciąg dalszy, następnie relaks w wannie i randka . Zapomniałabym : wpadł niespodziewanie mój brat z wizytą Niedziela : Kościół, bieganie ( ok 3 km), nie musiałam całe szczęście gotować Trochę siedziałam dziś w astro i Tarocie, no i forum. Spięć żadnych nie było, ani kłótni Ogólnie to był aktywny, udany weekend Cytuj
Gość Daffne Napisano 6 Grudnia 2015 Napisano 6 Grudnia 2015 giermek mieczy może więc oznaczać biegacza na świeżym powietrzu ) nie wiedziałam hehe Cytuj
Gość Bethany Napisano 6 Grudnia 2015 Napisano 6 Grudnia 2015 Giermek Mieczy dość często mi wychodził w pytaniach o schudnięcie wydaje mi się, że to jest dobra karta na to,no i ruch jak najbardziej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi