Skocz do zawartości

Weekend (ZWERYFIKOWANY)

Gość Bethany

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Bethany
Napisano

Jak spędzę weekend?

10 Monet 4 Monet Giermek Mieczy

Raczej spokojnie będzie, w gronie rodzinnym. Giermek Mieczy mi pokazuje neta ;). Czasem też sprzeczkę :P.

Gość Daffne
Napisano

Jak spędzę weekend?

10 Monet 4 Monet Giermek Mieczy

piątek spokojny, raczej w domku, z kolei w sobotę nieco obowiązków może się pojawić, aczkolwiek też widać, że będzie spokojnie. W niedzielę natomiast możesz wyjść gdzieś z domku w gości albo na spacer. Jeśli będziesz w domku to możesz być rozdrażniona. Przynajmniej mnie pokazuje taką ta karta hehe

Udanego weekendu! :buziak:

Gość Bethany
Napisano

W planach mam jutro bieganie, może się uda, bo pogada ma dopisać :)

Dzięki Daff :*

Gość grimmoire
Napisano

W piątek będziesz w domu, rodzinnie :) w sobotę chyba zajmiesz się jakimiś porządkami, wyciąganiem rzeczy, sprawdzaniem ile czego masz, tak mi się skojarzyło, przegląd przed zakupami ;) ? W niedzielę jakieś rozmowy, może małe spięcie, dowiesz się czegoś nowego :) Miłego weekendu :D

Gość Bethany
Napisano

Weryfikacja !

Piątek : Dość spokojnie, muzyka + komputer, rowerek stacjonarny, rozmowy telefoniczne :) trochę sprzątania i segregowanie rzeczy

Sobota: Pół dnia w sumie stałam przy garach, potem było bieganie z moim facetem, potem sprzątania ciąg dalszy, następnie relaks w wannie i randka :D.

Zapomniałabym : wpadł niespodziewanie mój brat z wizytą :)

Niedziela : Kościół, bieganie ( ok 3 km), nie musiałam całe szczęście gotować :P Trochę siedziałam dziś w astro i Tarocie, no i forum. Spięć żadnych nie było, ani kłótni :)

Ogólnie to był aktywny, udany weekend :)

Gość Daffne
Napisano

giermek mieczy może więc oznaczać biegacza na świeżym powietrzu :))

nie wiedziałam hehe

Gość Bethany
Napisano

Giermek Mieczy dość często mi wychodził w pytaniach o schudnięcie :P wydaje mi się, że to jest dobra karta na to,no i ruch jak najbardziej ;)

• 2 tygodnie później...