Skocz do zawartości

Spotkanie (??) (ZWERYFIKOWANY)

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rodzina mego lubego zapytała czy przyjdę z nim do nich na obiad. On bez zapytania mnie o zdanie palnął, że tak. Być może uda mi się wymigać, bo nie lubię takich formalnych spotkań... :/ Tym bardziej, że będzie sporo osób.

Czy dojdzie do spotkania? 5denarów, rycek buław, sąd

Wychodzi na to, że raczej tak.

Jak przebiegnie? królowa denarów, cesarzowa, as buław, światsuma kochankowie

Teraz pytanie, czy te damskie karty to kobiety z jego rodziny, czy też nie... Jeśli do niego dojdzie to będzie fajnie, być może to ja w tej cesarzowej (?). I cesarzowa i as pokazuje płodność, narodziny dziecka więc może jakieś pytania w tym temacie. Ogólnie powinno być przyjemnie, w świecie widać ponowne umówienie się.

Gość Linkinia
Napisano

Czy dojdzie do spotkania? 5denarów, rycek buław, sąd

Tak, dojdzie do spotkania.

Jak przebiegnie? królowa denarów, cesarzowa, as buław, świat suma kochankowie

Na pewno będzie dobrze. Myślę, że dogadasz się z mamą partnera, może z jeszcze inną kobietą z jego rodziny. Dostaniesz zaproszenie na kolejny obiad :)

Napisano

Tam będą 3 kobity, może i 4... Ja tam lepiej z facetami się dogaduję :P

Dziękuję :kwiatek:

Napisano

Czy dojdzie do spotkania? 5 denarów, rycek buław, sąd

pomimo Twojej wielkiej niechęci, tak, będzie to spotkanie

Jak przebiegnie? królowa denarów, cesarzowa, as buław, świat suma kochankowie

atmosfera zdominowana przez dwie kobiety, być może matkę Twojego partnera i jej siostrę, ale myślę, że powinno być całkiem fajnie, dużo rozmów, śmiechu, o czym mówi karta Świat

• Lubię to! 1
Gość anhana
Napisano

Atmosfera super, jeżeli dojdzie. Ja bym powiedziała, że się wymigasz :)

Napisano

Dojdzie do spotkania, on łatwo nie odpuści, będzie Ci głupio nie iść.

Jak przebiegnie? Będzie miło, to was zbliży i chętnie wybierzesz się raz jeszcze.

• Lubię to! 1
Napisano

Jest spodziewane ze przyniesiesz jakis podarek?

Te 5 Denarow mnie zastanawia.

WEdlug mnie pojdziesz i rzeczywiscie bedzie troche osob, ale wszystko przebiegnie dobrze, jego mama i jeszcze jakas kobieta beda dominowac spotkanie.

• Lubię to! 1
Napisano

Wydaje mi sie ze w pierwszej opcji powiesz mu ,ze nie...więc facet zacznie działac i Cie przykonywac co spowoduje że w ostateczności pójdziesz.

A tam..prym będą wiodły Panie...czy luby ma siostre ?

Stawiałabym na nią i na jego mame :)

Swoja drogą...uroczysty obiad u rodziny "narzeczonego" to kolejny etap w relacji... tylko patrzec jak zacznie sie rozgladac za pierscionkiem zaręczonowym :P:)

Buziale :)

• Lubię to! 1
Gość Bethany
Napisano

Dojdzie do tego spotkania ;)

Cesarzowa to mama Lubego chyba, a Denarowa - jakaś inna kobieta z rodziny, może siostra. Ładne karty na spotkanie, będzie miło i sympatycznie :)

Napisano

Oj fakt, on nawet nie chce słyszeć, że nie pójdę. Od pół roku mi odpuszcza rodzinny obiad u dziadków :-P

Nie wiem czy jego siostra będzie.

Dziękuję :bukiet:

Napisano

Do spotkania dojdzie.

Możesz iść bez obaw:-)

spotkanie w miłej atmosferze, będzie energicznie i energetycznie:-)

• Lubię to! 1
Napisano

Spotkanie odbyło się, było fajnie, miło, sympatycznie, rozmowy, śmiech- choć może z mojej strony nieco mniej :P Nie dość, że byłam zmasakrowana po imprezie z dnia wcześniejszego, to jeszcze nieco się stresowałam :D

Prababcia piała z zachwytu, że w końcu mnie poznała.

Prym wiodła babcia, reszta kobiet można rzec, że po równi.

Dziękuję :bukiet:

• Lubię to! 1