pretoria Napisano 7 Grudnia 2015 Napisano 7 Grudnia 2015 Rodzina mego lubego zapytała czy przyjdę z nim do nich na obiad. On bez zapytania mnie o zdanie palnął, że tak. Być może uda mi się wymigać, bo nie lubię takich formalnych spotkań... :/ Tym bardziej, że będzie sporo osób. Czy dojdzie do spotkania? 5denarów, rycek buław, sąd Wychodzi na to, że raczej tak. Jak przebiegnie? królowa denarów, cesarzowa, as buław, światsuma kochankowie Teraz pytanie, czy te damskie karty to kobiety z jego rodziny, czy też nie... Jeśli do niego dojdzie to będzie fajnie, być może to ja w tej cesarzowej (?). I cesarzowa i as pokazuje płodność, narodziny dziecka więc może jakieś pytania w tym temacie. Ogólnie powinno być przyjemnie, w świecie widać ponowne umówienie się. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 7 Grudnia 2015 Napisano 7 Grudnia 2015 Czy dojdzie do spotkania? 5denarów, rycek buław, sąd Tak, dojdzie do spotkania. Jak przebiegnie? królowa denarów, cesarzowa, as buław, świat suma kochankowie Na pewno będzie dobrze. Myślę, że dogadasz się z mamą partnera, może z jeszcze inną kobietą z jego rodziny. Dostaniesz zaproszenie na kolejny obiad Cytuj
pretoria Napisano 7 Grudnia 2015 Autor Napisano 7 Grudnia 2015 Tam będą 3 kobity, może i 4... Ja tam lepiej z facetami się dogaduję Dziękuję Cytuj
Erza Napisano 7 Grudnia 2015 Napisano 7 Grudnia 2015 Czy dojdzie do spotkania? 5 denarów, rycek buław, sąd pomimo Twojej wielkiej niechęci, tak, będzie to spotkanie Jak przebiegnie? królowa denarów, cesarzowa, as buław, świat suma kochankowie atmosfera zdominowana przez dwie kobiety, być może matkę Twojego partnera i jej siostrę, ale myślę, że powinno być całkiem fajnie, dużo rozmów, śmiechu, o czym mówi karta Świat 1 Cytuj
Gość anhana Napisano 7 Grudnia 2015 Napisano 7 Grudnia 2015 Atmosfera super, jeżeli dojdzie. Ja bym powiedziała, że się wymigasz Cytuj
bimba Napisano 7 Grudnia 2015 Napisano 7 Grudnia 2015 Dojdzie do spotkania, on łatwo nie odpuści, będzie Ci głupio nie iść. Jak przebiegnie? Będzie miło, to was zbliży i chętnie wybierzesz się raz jeszcze. 1 Cytuj
Koma Napisano 8 Grudnia 2015 Napisano 8 Grudnia 2015 Jest spodziewane ze przyniesiesz jakis podarek? Te 5 Denarow mnie zastanawia. WEdlug mnie pojdziesz i rzeczywiscie bedzie troche osob, ale wszystko przebiegnie dobrze, jego mama i jeszcze jakas kobieta beda dominowac spotkanie. 1 Cytuj
Lena75 Napisano 9 Grudnia 2015 Napisano 9 Grudnia 2015 Wydaje mi sie ze w pierwszej opcji powiesz mu ,ze nie...więc facet zacznie działac i Cie przykonywac co spowoduje że w ostateczności pójdziesz. A tam..prym będą wiodły Panie...czy luby ma siostre ? Stawiałabym na nią i na jego mame Swoja drogą...uroczysty obiad u rodziny "narzeczonego" to kolejny etap w relacji... tylko patrzec jak zacznie sie rozgladac za pierscionkiem zaręczonowym Buziale 1 Cytuj
Gość Bethany Napisano 9 Grudnia 2015 Napisano 9 Grudnia 2015 Dojdzie do tego spotkania Cesarzowa to mama Lubego chyba, a Denarowa - jakaś inna kobieta z rodziny, może siostra. Ładne karty na spotkanie, będzie miło i sympatycznie Cytuj
pretoria Napisano 9 Grudnia 2015 Autor Napisano 9 Grudnia 2015 Oj fakt, on nawet nie chce słyszeć, że nie pójdę. Od pół roku mi odpuszcza rodzinny obiad u dziadków :-P Nie wiem czy jego siostra będzie. Dziękuję Cytuj
Iwka78 Napisano 10 Grudnia 2015 Napisano 10 Grudnia 2015 Do spotkania dojdzie. Możesz iść bez obaw:-) spotkanie w miłej atmosferze, będzie energicznie i energetycznie:-) 1 Cytuj
pretoria Napisano 16 Grudnia 2015 Autor Napisano 16 Grudnia 2015 Spotkanie odbyło się, było fajnie, miło, sympatycznie, rozmowy, śmiech- choć może z mojej strony nieco mniej Nie dość, że byłam zmasakrowana po imprezie z dnia wcześniejszego, to jeszcze nieco się stresowałam Prababcia piała z zachwytu, że w końcu mnie poznała. Prym wiodła babcia, reszta kobiet można rzec, że po równi. Dziękuję 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi