pretoria Napisano 8 Grudnia 2015 Napisano 8 Grudnia 2015 Znalazłam dwie interesujące mnie oferty pracy, związane z moim kierunkiem, aczkolwiek nie wiem czy mam szansę na zatrudnienie w trakcie studiów "papierka" brak... Zamierzam jutro zadzwonić i się dowiedzieć czy w ogóle jest sens wysyłać CV Jak się spełnią moje oczekiwania, że dostanę prace w X? Rycek denarow, 4 mieczy, kapłan, 9 mieczy Tu mogą być nastawieni na osobę po skończonych studiach Jak się spełnią moje oczekiwania, że dostanę prace w Y? As buław, 7 i 6 denarow Tutaj są szanse, że dostanę prace Cytuj
Iwka78 Napisano 8 Grudnia 2015 Napisano 8 Grudnia 2015 przy pierwszym powiedziałabym, że nie, ale w drugim przypadku wydaje mi się, że jakieś szanse masz, ale może po jakimś szkoleniu. U mnie 7 denarów opóźnia, mówi, że to jeszcze nie jest czas odpowiedni. Cytuj
dior1 Napisano 8 Grudnia 2015 Napisano 8 Grudnia 2015 opcja X - będą pewne oczekiwania, pieniążki na danym stanowisku ok.. zamydlą trochę oczka, naobiecują.. jednak nic z tego nie wyjdzie. opcja Y- tutaj będzie łatwiej o pracę, w sumie 7 den to takie przygotowanie, oczekiwanie Twoje na dojęcie pracy.. Może ktoś zaoferuje Tobie pomoc? Cytuj
silver Napisano 8 Grudnia 2015 Napisano 8 Grudnia 2015 Jak się spełnią moje oczekiwania, że dostanę prace w X? Rycek denarow, 4 mieczy, kapłan, 9 mieczy Tu mogą być nastawieni na osobę po skończonych studiach , No nie byłabym taka pewna, ja bym powiedziała, że to praca z szpitalu lub placówce ochrony zdrowia w tej 4 Mieczy, 9 Mieczy mówi, że obawy są bezpodstawne, rycek to pieniądze niesie. kapłan może szef? Jak się spełnią moje oczekiwania, że dostanę prace w Y? As buław, 7 i 6 denarow Tutaj są szanse, że dostanę pracę, as buław to kreatywność, wolny zawód, 6 monet pomaganie innym, 7 monet będziesz musiała uzbroić się w cierpliwość. No wybór nie jest prosty zależy od tego czego oczekujesz Cytuj
pretoria Napisano 12 Grudnia 2015 Autor Napisano 12 Grudnia 2015 W pierwszej opcji- mam wysłać CV, przed ukończeniem studiów mogą mnie przyjąć na niższe stanowisko W drugiej opcji- do zatrudnienia potrzebuję już skończonych studiów, kursów. Dziękuję Cytuj
Gość ThePhoenix Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 W 1 opcji, nic się nie ruszy, widać że Ci zależy na tej pracy 9mieczy, niższe stanowisko ale jednak coś.4 mieczy zawsze mi pokazuje ze sprawa wogole nie ruszy nawet z miejsca, Kapłan zasady które Ci pracodawcy zastosuja ale 2opcja jak najbardziej, ta 6 denarow oznacza nawet dobre wynagrodzenie, suma Umiar, musisz poczekać ale efekty będą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi