Skocz do zawartości

Praca

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Znalazłam dwie interesujące mnie oferty pracy, związane z moim kierunkiem, aczkolwiek nie wiem czy mam szansę na zatrudnienie w trakcie studiów

"papierka" brak...

Zamierzam jutro zadzwonić i się dowiedzieć czy w ogóle jest sens wysyłać CV

Jak się spełnią moje oczekiwania, że dostanę prace w X? Rycek denarow, 4 mieczy, kapłan, 9 mieczy

Tu mogą być nastawieni na osobę po skończonych studiach

Jak się spełnią moje oczekiwania, że dostanę prace w Y? As buław, 7 i 6 denarow

Tutaj są szanse, że dostanę prace

Napisano

przy pierwszym powiedziałabym, że nie, ale w drugim przypadku wydaje mi się, że jakieś szanse masz, ale może po jakimś szkoleniu. U mnie 7 denarów opóźnia, mówi, że to jeszcze nie jest czas odpowiedni.

Napisano

opcja X - będą pewne oczekiwania, pieniążki na danym stanowisku ok.. zamydlą trochę oczka, naobiecują.. jednak nic z tego nie wyjdzie.

opcja Y- tutaj będzie łatwiej o pracę, w sumie 7 den to takie przygotowanie, oczekiwanie Twoje na dojęcie pracy.. Może ktoś zaoferuje Tobie pomoc?

Napisano

Jak się spełnią moje oczekiwania, że dostanę prace w X? Rycek denarow, 4 mieczy, kapłan, 9 mieczy

Tu mogą być nastawieni na osobę po skończonych studiach , No nie byłabym taka pewna, ja bym powiedziała, że to praca z szpitalu lub placówce ochrony zdrowia w tej 4 Mieczy, 9 Mieczy mówi, że obawy są bezpodstawne, rycek to pieniądze niesie. kapłan może szef?

Jak się spełnią moje oczekiwania, że dostanę prace w Y? As buław, 7 i 6 denarow

Tutaj są szanse, że dostanę pracę, as buław to kreatywność, wolny zawód, 6 monet pomaganie innym, 7 monet będziesz musiała uzbroić się w cierpliwość.

No wybór nie jest prosty zależy od tego czego oczekujesz :)

Napisano

W pierwszej opcji- mam wysłać CV, przed ukończeniem studiów mogą mnie przyjąć na niższe stanowisko

W drugiej opcji- do zatrudnienia potrzebuję już skończonych studiów, kursów.

Dziękuję :kwiatek::)

Gość ThePhoenix
Napisano

W 1 opcji, nic się nie ruszy, widać że Ci zależy na tej pracy 9mieczy, niższe stanowisko ale jednak coś.4 mieczy zawsze mi pokazuje ze sprawa wogole nie ruszy nawet z miejsca, Kapłan zasady które Ci pracodawcy zastosuja ale 2opcja jak najbardziej, ta 6 denarow oznacza nawet dobre wynagrodzenie, suma Umiar, musisz poczekać ale efekty będą.