silver Napisano 8 Grudnia 2015 Napisano 8 Grudnia 2015 Witam Mężatka, bezdzietna, leczymy się, pracuję jako pielęgniarka na etacie. Tarot Illuminati cała talia, stosuję odwrócone. Karty na Styczeń 2016 : 1. Aura : Królowa Monet, 6 Monet, 2 Buław- aura pieniędzy jakiś zaległości z przeszłości i oczekiwanie na rozwiązanie. 2. Dom:3 Puchary, 4 Buławy, Królowa Pucharów- w domu zabawa, radość, dobre wiadomości, kokietowanie. 3. Praca: Słońce, 4 Buławy, Królowa Monet- super atmosfera, współpraca, Monetowa może przynieść nagrodę. 4. Pieniądze: 6 Pucharów, 8 Buław, As Monet- otrzymam jakieś zaległe pieniądze i to szybciej niż się spodziewałam. 5. Miłość: Świat, Kapłanka, Królowa Mieczy- Wtrącanie się kobiety w związek, no w którejś wyszłam w Kapłance lub w Królowej, możliwe oddalenie lub wyjazd partnera. 6. Rada: 2 Buławy, Gwiazda, 9 Mieczy- rozglądaj się dobrze bo nadejdzie wielka okazja, nie zamartwiaj się na zapas. 7. Ostrzeżenie: Koło Fortuny, 3 Puchary, Król Monet- nadejdzie jakieś zdarzenie losowe, zaproszenie na imprezę od Monetowego trzeba być ostrożnym. 8. Podsumowanie: 5 Buław, Wieża, Koło Fortuny- Wszystkie karty na cały miesiąc są dobre a tu taka niespodzianka wygląda na to, że szykuje się kłótnia, po której wszystko runie i jest to nieuniknione. Uff co za miesiąc. Jak myślicie ? Cytuj
Ceres Napisano 10 Grudnia 2015 Napisano 10 Grudnia 2015 1. Aura : Królowa Monet, 6 Monet, 2 Buław- czekanie na pieniądze, może jakiś zwrot długu 2. Dom:3 Puchary, 4 Buławy, Królowa Pucharów- w domu sielanka, rodzinnie, jakaś rodzinna impreza, świętowanie 3. Praca: Słońce, 4 Buławy, Królowa Monet- też fajnie, może jakaś premia 4. Pieniądze: 6 Pucharów, 8 Buław, As Monet- premia, nagroda albo zwrot długu na który czekasz 5. Miłość: Świat, Kapłanka, Królowa Mieczy- Tak jakby jakaś kobieta potajemnie przed tobą ingerowała w twój związek 6. Rada: 2 Buławy, Gwiazda, 9 Mieczy- przezwycięż swoje obawy, nie zajmuj stanowiska w cudzych konfliktach 7. Ostrzeżenie: Koło Fortuny, 3 Puchary, Król Monet- nie bądź pesymistką, dziel się swoją radością z innymi, i nie bądź sknerą 8. Podsumowanie: 5 Buław, Wieża, Koło Fortuny- 5 buław + Koło Fortuny - duża wygrana z wieżą to albo zmarnowana szansa na wygraną albo faktycznie wygrasz tyle,że zmieni to kompletnie twoje życie, sama nie wiem. 1 Cytuj
silver Napisano 6 Lutego 2016 Autor Napisano 6 Lutego 2016 1. Aura : Królowa Monet, 6 Monet, 2 Buław- czekanie na pieniądze, może jakiś zwrot długu 2. Dom:3 Puchary, 4 Buławy, Królowa Pucharów- w domu sielanka, rodzinnie, jakaś rodzinna impreza, świętowanie 3. Praca: Słońce, 4 Buławy, Królowa Monet- też fajnie, może jakaś premia 4. Pieniądze: 6 Pucharów, 8 Buław, As Monet- premia, nagroda albo zwrot długu na który czekasz 5. Miłość: Świat, Kapłanka, Królowa Mieczy- Tak jakby jakaś kobieta potajemnie przed tobą ingerowała w twój związek 6. Rada: 2 Buławy, Gwiazda, 9 Mieczy- przezwycięż swoje obawy, nie zajmuj stanowiska w cudzych konfliktach 7. Ostrzeżenie: Koło Fortuny, 3 Puchary, Król Monet- nie bądź pesymistką, dziel się swoją radością z innymi, i nie bądź sknerą 8. Podsumowanie: 5 Buław, Wieża, Koło Fortuny- 5 buław + Koło Fortuny - duża wygrana z wieżą to albo zmarnowana szansa na wygraną albo faktycznie wygrasz tyle,że zmieni to kompletnie twoje życie, sama nie wiem. Weryfikacja: Miesiąc pod znakiem pieniądza dużo przypłynęło ale dużo odpłynęło. Zapisałam się na kursy więc wydałam troszkę za dużo Wygrałam sprawę w sądzie więc odszkodowanie zostanie wypłacone. Ogólnie bardzo dobry miesiąc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi