panna.marta Napisano 9 Grudnia 2015 Napisano 9 Grudnia 2015 szykuje się drugie wesele w sierpniu. Pytanie do kart? czy znajdę partnera na wesele? 7 denarów, rydwan VII, cesarz IV dołożyłam giermka denarowego przy tamtym rozkładzie na majowe wesele też mi wyszedł cesarz wygląda na to, ze z kimś pójdę. Może to będzie ta sama osoba? Cytuj
Davisa Napisano 9 Grudnia 2015 Napisano 9 Grudnia 2015 W lipcu się pojawi kandydat. Ale czy go zabierzesz? O to jest pytanie;-) Cytuj
Gość Bethany Napisano 10 Grudnia 2015 Napisano 10 Grudnia 2015 Znajdziesz partnera, ale trochę Ci to zajmie ( 7 Denarów), albo w lipcu ( Rydwan), albo on trochę dalej mieszka od Ciebie. Cytuj
Erza Napisano 10 Grudnia 2015 Napisano 10 Grudnia 2015 myślę, że niedługo przed samym weselem pojawi się kandydat, z którym pójdziesz na to wesele Cytuj
silver Napisano 12 Grudnia 2015 Napisano 12 Grudnia 2015 Będziesz musiała uzbroić się w cierpliwość, ale partner na wesele pojawi się w końcu, może jakiś kierowca lub spotkany w podróży Cesarz ładne karty. Dobrej zabawy Cytuj
Iwka78 Napisano 16 Grudnia 2015 Napisano 16 Grudnia 2015 będziesz szukać, a on pojawi się nagle, niespodziewanie! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi