JagodowaTruskawka Napisano 11 Grudnia 2015 Napisano 11 Grudnia 2015 Wita, od lekko ponad 2 tygodni mialam problemy ze snem tzn bez względu na zmęczenie budzilam sie po 3 godzinach i mialam koszmary. Dziś w końcu problem sie skończył ale sen był zastanawiajacy. Nie czułam paniki od razu napisze. Snila mi sie kostucha tzn smierc stojąca w moim pokoju pod oknem. Gdy ja zobaczyłam miała spuszczona głowę a jak zaczęłam sie jej przyglądać to podniosla głowę, typowa trupia czaszka w kapturze i mimo ze oczodoly miała puste to patrzyła sie na mnie. Wiem ze jak to zobaczylam od razu wyszłam z pokoju, ucieklam. Co to moze oznaczac? Dodam ze stala obok mojego łóżka, w nogach. Cytuj
Tamaya Napisano 16 Grudnia 2015 Napisano 16 Grudnia 2015 Może ostrzeżenie by lepiej zadbać o siebie i swoje zdrowie. To typowy obrazek klasycznej śmierci przychodzącej o kogoś. Próbujesz przed nią chaotycznie uciekać, zamiast zastanowić się jakie działania podjąć by przekonać ją, że jeszcze nie czas. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi