Skocz do zawartości

Kolier.....duzo pieknych latajacych kolibrow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatnio moje sny sa tak niesamowite ze az nie mozna sie nimi nie podzielic....

Byl piekny dzien a ja stalam chyba na lace,patrzylam do gory i nie moglam wyjsc z zachwytu.....nade mna latalo chyba milion pieknych,kolorowych malenkich koliberkow...byly radosne i mialam wrazenie ze latajac tancza dla mna....a w pewnym momencie zobaczylam jak delikatnie opadaja na mnie skladane przez nie w locie jajeczka...jajeczka delikatnie opadaly obok mnie i zadno z jajeczek nie peklo...jajeczka tez byly kolorowe a ja stalam i mialam wrazenie ze kolibry obdarowywuja mnie swymi jajeczkami i moze to dziwne ale mialam wrazenie ze te ptaszki usmiechaja sie do mnie....nie rozumie tego snu ale jestem nim zachwycona......

Napisano

Ten sen może odzwierciedlać stan Twojej duszy - jesteś po prostu taką dobrą osobą, widzącą świat przez rózowe okulary i kochasz wszystko i wszystkich. Cała przestrzeń snu własnie o tym świadczy - lato, Ty i kolibry. To symbolika świata. Przykro mi to napisać, bo jestes zachwycona swoim snem, ale moim zdaniem, jest to swego rodzaju ostrzeżenie. Ty, zapatrzona w cudowne kolibry i ich taniec w locie, przyjmujesz na siebie coś, co Ciebie dotyczyć nie powinno - ich jajka(za które same powinny wziąć odpowiedzialność). Może w prawdziwym życiu też ulegasz takim nęcącym obrazom, ładnym historiom, a inni wykorzystują Twój zachwyt i dobre serce, żeby odciążyć się od swoich obowiązków i obarczyć nimi Ciebie. Pomyśl o tym, pozdrawiam :)

Napisano

Kolibry są piękne i delikatne. Z ich jajek rodzą się młode, więc może w tym przypadku ofiarują Ci coś, co może się narodzić dzięki Tobie, takie wyjątkowe jak one.