Skocz do zawartości

ciąża 2016 ZWERYFIKOWANY

silver

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Talia Illuminatti cała, stosuję odwrócone.

Jestem mężatką jak już część z was wie mamy problem z zajściem w ciążę, mamy po 35 lat problem wynikł po stronie partnera. Leczymy się, choć z marnym skutkiem.

Zadałam pytanie jak w 2016 roku zrealizuje się moje marzenie o ciąży?

As Buław, Królowa Buław, As Monet.

Karty odpowiedziały dziwnie, wzmocni się czynnik męski, jajeczko będzie gotowe ale Buławiana w ciąży nie jest :( Moim zdaniem nici w tym roku 2016 z ciąży.

Gość Bethany
Napisano

Wiesz co, zarówno As Buław i As Monet może mówić o zapłodnieniu/ciąży :). Zależy jak to ma umówione z kartami, mnie częściej Denarowa pokazuje kobietę w ciąży, a mojej znajomej z kolei - właśnie Królowa Buław.

Według mnie jest szansa z tych kart :).

Gość Daffne
Napisano

myślę, że będziesz się starać do okolic sierpnia bez efektu, ale w okolicach jesieni 2016 okaże się, ze jesteś w ciąży :)) powodzenia

Gość ThePhoenix
Napisano

Bulawiana oznacza aktywność seksualną a as denarow zapłodnienie.

Napisano

Dziękuję za wszystkie słowa :) No ja nikomu nigdy jeszcze nie wróżyłam na ciążę więc trudno zweryfikować. Na pewno dam znać jak to się zrealizuje. Czekam do września.

Gość Bethany
Napisano

Szukałam info o Buławianej i ona jest płodna :) także wszystkie masz karty na tak :)

Gość Daffne
Napisano

buawiana jest płodna, ale nie oznacza samego zapłodnienia tylko gotowość organizmu doń wg mnie...ale zobaczymy :)

Gość Bethany
Napisano

No tak, ale As Buław i As Monet to są jak najbardziej karty wskazujące na zapłodnienie

Gość Daffne
Napisano

as buław obok królowej buław to czysty seks. Ja w asie monet widze realne mozliwosci zapłodnienia ;p

Gość Euterpe
Napisano

obstawiam, że zajdziesz w ciążę.

As buław - poczęcie

Królowa buław - kobieta zdolna do utrzymania ciąży i wydania dziecka na świat; kojarzy mi się z płodnością

as denarów - ciąża :)

as buław + królowa buław - seks

królowa buław + as denarów - kobieta, która się wzbogaciła - w tym przypadku o dziecko

as buław + as denarów - szansa na ciążę

• Maestro
Napisano

Z czasem zajdziesz, nastąpi to na przelomie Lwa i Panny lub Strzleca z Koziorozcem;)

• Lubię to! 1
Napisano

widzę to podobnie jak Inez :)

zajdziesz w ciążę, ale bądźcie bardziej aktywni i nastawieni na swoją przyjemność; nie traktujcie seksu jako środka do poczęcia, ale czerpcie z niego przyjemność, wtedy dojdzie do zapłodnienia

Królowa buław podpowiada też zmianę pozycji :)

powodzenia!

• Lubię to! 1
Napisano

Mnie przyszło do głowy, że w tych kartach nie ma czynnika męskiego. Rzeczywiście karty pokazują ciążę i aktywność ze strony kobiety, wręcz gorące zaangażowanie, kobietę gotową do macierzyństwa i często samodzielna.

Napisano

Dackis, jest czynnik męski - As buław - to przecież męski narząd płciowy. :)

Napisano

A przepraszam. Pomroczność jasna.

Dackis, jest czynnik męski - As buław - to przecież męski narząd płciowy. :)
Napisano

Zajdziesz w ciąże...jednak uważam że poczecie moze juz nastąpić w ciagu pierwszych 4 miesięcy 2016 :) Powodzenia :)

• Lubię to! 1
Napisano

jak dla mnie szanse są, trzeba próbować, bo buławowe karty to z pewnością są wskazówką do zwiększonej aktywności w tym kierunku :D

• Lubię to! 1
Napisano

no dla mnie ciąża jest!

as buław to dosłownie członek/fallus, i jeszcze w połączeniu z buławową to seks, a as monet to zasiane ziarenko:-)

powodzenia! będę trzymać kciuki cały rok, aby się udało!:-)

• Lubię to! 1
  • 1 rok później...
Napisano

Niestety z ciąży nici. Powoli nastawiam się na bezdzietność. Smutna sprawa, lecz cóż. Nie mam na to żadnego wpływu. Jestem bezsilna. Dziękuję, za interpretacje. Pozdrawiam Was wszystkich.

• Lubię to! 1