silver Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 Talia Illuminatti cała, stosuję odwrócone. Jestem mężatką jak już część z was wie mamy problem z zajściem w ciążę, mamy po 35 lat problem wynikł po stronie partnera. Leczymy się, choć z marnym skutkiem. Zadałam pytanie jak w 2016 roku zrealizuje się moje marzenie o ciąży? As Buław, Królowa Buław, As Monet. Karty odpowiedziały dziwnie, wzmocni się czynnik męski, jajeczko będzie gotowe ale Buławiana w ciąży nie jest Moim zdaniem nici w tym roku 2016 z ciąży. Cytuj
Gość Bethany Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 Wiesz co, zarówno As Buław i As Monet może mówić o zapłodnieniu/ciąży . Zależy jak to ma umówione z kartami, mnie częściej Denarowa pokazuje kobietę w ciąży, a mojej znajomej z kolei - właśnie Królowa Buław. Według mnie jest szansa z tych kart . Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 myślę, że będziesz się starać do okolic sierpnia bez efektu, ale w okolicach jesieni 2016 okaże się, ze jesteś w ciąży ) powodzenia Cytuj
Gość ThePhoenix Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 Bulawiana oznacza aktywność seksualną a as denarow zapłodnienie. Cytuj
silver Napisano 14 Grudnia 2015 Autor Napisano 14 Grudnia 2015 Dziękuję za wszystkie słowa No ja nikomu nigdy jeszcze nie wróżyłam na ciążę więc trudno zweryfikować. Na pewno dam znać jak to się zrealizuje. Czekam do września. Cytuj
Gość Bethany Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 Szukałam info o Buławianej i ona jest płodna także wszystkie masz karty na tak Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 buawiana jest płodna, ale nie oznacza samego zapłodnienia tylko gotowość organizmu doń wg mnie...ale zobaczymy Cytuj
Gość Bethany Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 No tak, ale As Buław i As Monet to są jak najbardziej karty wskazujące na zapłodnienie Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 as buław obok królowej buław to czysty seks. Ja w asie monet widze realne mozliwosci zapłodnienia ;p Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 obstawiam, że zajdziesz w ciążę. As buław - poczęcie Królowa buław - kobieta zdolna do utrzymania ciąży i wydania dziecka na świat; kojarzy mi się z płodnością as denarów - ciąża as buław + królowa buław - seks królowa buław + as denarów - kobieta, która się wzbogaciła - w tym przypadku o dziecko as buław + as denarów - szansa na ciążę Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Grudnia 2015 Maestro Napisano 14 Grudnia 2015 Z czasem zajdziesz, nastąpi to na przelomie Lwa i Panny lub Strzleca z Koziorozcem;) 1 Cytuj
Erza Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 widzę to podobnie jak Inez zajdziesz w ciążę, ale bądźcie bardziej aktywni i nastawieni na swoją przyjemność; nie traktujcie seksu jako środka do poczęcia, ale czerpcie z niego przyjemność, wtedy dojdzie do zapłodnienia Królowa buław podpowiada też zmianę pozycji powodzenia! 1 Cytuj
silyen Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 Mnie przyszło do głowy, że w tych kartach nie ma czynnika męskiego. Rzeczywiście karty pokazują ciążę i aktywność ze strony kobiety, wręcz gorące zaangażowanie, kobietę gotową do macierzyństwa i często samodzielna. Cytuj
Erza Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 Dackis, jest czynnik męski - As buław - to przecież męski narząd płciowy. Cytuj
silyen Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 A przepraszam. Pomroczność jasna. Dackis, jest czynnik męski - As buław - to przecież męski narząd płciowy. Cytuj
Lena75 Napisano 15 Grudnia 2015 Napisano 15 Grudnia 2015 Zajdziesz w ciąże...jednak uważam że poczecie moze juz nastąpić w ciagu pierwszych 4 miesięcy 2016 Powodzenia 1 Cytuj
panna.marta Napisano 15 Grudnia 2015 Napisano 15 Grudnia 2015 jak dla mnie szanse są, trzeba próbować, bo buławowe karty to z pewnością są wskazówką do zwiększonej aktywności w tym kierunku 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 16 Grudnia 2015 Napisano 16 Grudnia 2015 no dla mnie ciąża jest! as buław to dosłownie członek/fallus, i jeszcze w połączeniu z buławową to seks, a as monet to zasiane ziarenko:-) powodzenia! będę trzymać kciuki cały rok, aby się udało!:-) 1 Cytuj
bridaa Napisano 17 Grudnia 2015 Napisano 17 Grudnia 2015 szansa na zapłodnienie jest :-) , za rok lub na wiosnę 1 Cytuj
silver Napisano 22 Grudnia 2016 Autor Napisano 22 Grudnia 2016 Niestety z ciąży nici. Powoli nastawiam się na bezdzietność. Smutna sprawa, lecz cóż. Nie mam na to żadnego wpływu. Jestem bezsilna. Dziękuję, za interpretacje. Pozdrawiam Was wszystkich. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi