pretoria Napisano 15 Grudnia 2015 Napisano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Kupiłam memu lubemu koszule Armaniego, okazała się za mała. Chcę ją sprzedać, myślę, że w racjonalnej cenie. Jeśli długo nie będzie zainteresowania obniże cenę. Zrobię tu kolorowo jak odzyskam lapka :-) Jak spełnia się moje oczekiwania o sprzedaży koszuli w cenie X? 2 pucharów, giermek denarow, 7 buław, rycek buław. No są spore szanse na sprzedanie w tej cenie. A Wy jak to widzicie? :-) Edytowane 22 Stycznia 2016 przez pretoria Cytuj
Gość Daffne Napisano 15 Grudnia 2015 Napisano 15 Grudnia 2015 ja myślę,że ktoś będzie nie do końca usatysfakcjonowany z aktualnej ceny (giermek monet) i bedzie ją negocjować (7 buław). Dobijesz z kimś targu choć kwota może być mniejsza niż oczekujesz obecnie (rycerz buław) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Grudnia 2015 Napisano 15 Grudnia 2015 myślę, że szybko sprzedasz koszulę, ale później możesz być na siebie zła za tak niską cenę, którą podałaś. Możesz sobie później myśleć coś w stylu "mogłam wyciągnąć więcej". 2 pucharów + giermek denarów - dobicie targu 7 buław + rycerz buław - nerwy Cytuj
panna.marta Napisano 15 Grudnia 2015 Napisano 15 Grudnia 2015 myślę, że jak wystawisz to do licytacji, to będzie miało to szansę na dobrą sprzedaż. Także wg mnie wystaw to na aukcje może to te 7 buław 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 16 Grudnia 2015 Napisano 16 Grudnia 2015 Koszulę sprzedasz na pewno. Będą negocjacje ceny i albo uda Ci się utrzymać tę albo zmniejszysz ją odrobinę, ale i tak będziesz usatysfakcjonowana Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Grudnia 2015 Maestro Napisano 17 Grudnia 2015 Obniżysz cenę tej koszuli, bo niestety nie będzie chętnych. Za jakis czas znajdzie się chętny do zakupu;) 1 Cytuj
bridaa Napisano 17 Grudnia 2015 Napisano 17 Grudnia 2015 sprzedaż po obniżonej cenie, w aktualnej może byc problem , po obniżce pójdzie szybko w swiat 1 Cytuj
Gość Bethany Napisano 18 Grudnia 2015 Napisano 18 Grudnia 2015 Widzę podobnie, jak obniżysz cenę, to szybko się sprzeda ta koszula Cytuj
pretoria Napisano 22 Stycznia 2016 Autor Napisano 22 Stycznia 2016 No fakt, cena została obniżona o 50zł. Wystawiłam do licytacji od 1zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi