Skocz do zawartości

Mój 2016

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Karty mojej dobrej koleżanki;)))

1.Co wynoszę z poprzedniego roku. - krol mieczy mężczyznę, z którym się rozwiodłam, ale który jest mi pomocny

2.Co wydarzy się w kontekście:

a.działania/kreatywności- 7 denarów ...będę się cierpliwie uczyć

b.uczuć - gwiazda może nowa miłość?

c.umysłu - pustelnik. stanę sie dojrzalsza w myśleniu;)

d.pracy - 10 kiel będzie dobrze

e.finansów - 5 kiel może mi trochę brakować pieniędzy

3.Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życia. - swiat.. już nie będę tak ufna i otwarta jak byłam, jakiś etap zamknę i zacznę kolejny

4.Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku (zadania ukończone).- 6 mieczy rozwód i rozstanie z partenrem

5.Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku. - 2 buław .. stanę na rozdrożu, znowu czekają mnie wybory

6.Gdzie jestem dziś.- kochankowie .. mam wiele decyzji do podjęcia, wybory

7.Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku. - król pałek nowy mężczyzna

8.Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę. - 5 denarów bedą problemy finansowe

9.Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku. - 3 denarów .. zacznę więcej pracować, rozwinę się zawodowo

10.Ogólna prognoza na ten rok. - paz kielichow krolowa kiel i diabel .. nadal będzie koło mnie ktoś mocno ode mnie uzależniony

11.Dar Wszechświata – błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok.- krolowa denarów smierc 9 kielichow... stanę się samowystarczalna i zacznę w końcu myśleć o sobie

Gość Daffne
Napisano

1.Co wynoszę z poprzedniego roku. - krol mieczy byłego męża, który wciąż jest w Twoim życiu

a.działania/kreatywności- 7 denarów być może coś artystycznego wpadnie CI do głowy albo jakaś joga coś spokojnego, kojącego i ciepłego. Ewentualnie zakochasz się.

b.uczuć - gwiazda no i właście, myślę, że bedziesz chciała się zakochać albo po prostu to się stanie i świata nie bedziesz poza nim widzieć :P

c.umysłu - pustelnik zrozumiesz wiele sprawy, jakby dostrzesz do nowych prawd o sobie i życiu co CIę wzbogaci, a może nawet odmieni

d.pracy - 10 kiel będzie stabilnie i bezpiecznie

e.finansów - 5 kie możesz lekką ręką wydawać pieniążki i czasem może ich brakować

3.Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życia. - swiat hm nie wiem dobrałabbym tu kartę..

4.Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku (zadania ukończone).- 6 mieczy rozpoczęcie nowego życia

5.Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku. - 2 buław a no rozdroże życiowe i brak stabiizacji pełnej, której chyba potrzebujesz. Będziesz się rozglądać za mozliwościami jej uzyskania.

6.Gdzie jestem dziś.- kochankowie na uczciowym rozdrożu. Szukasz miłości

7.Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku. - król pałek nowy pan, przystojniak

8.Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę. - 5 denarów brak kasiory, ale myślę, że lekką ręką i trochę niekontrolowanie wydajesz pieniążki jakby CI się same wymykały z rąk a potem jest opamiętanie i trwoga, że aż tak mało zostało :D

9.Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku. - 3 denarów nowe znajomości

10.Ogólna prognoza na ten rok. - paz kielichow krolowa kiel i diabelbędziesz bardzo potrzebowała i szukała kogoś dla siebie. Zakochasz się i Cię mocno relacja pochłonie. Nie wiem czy to będzie z nowym panem przystojnym o typie Króla buław czy może ten zza granicy Król kielichów.

11.Dar Wszechświata – błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok.- krolowa denarów smierc 9 kielichow

zmienisz się, dotrzesz do pewnych prawd, zrozumiesz coś, co Ciebie odmieni. Zapragniesz chwytać dzień i korzystać z roków życia dając sobie szczęście bardziej niż wcześniej.

UDanego roku Kochana :buziak:

Gość Bethany
Napisano

1.Co wynoszę z poprzedniego roku. - Król Mieczy Relację z Panem.

a.działania/kreatywności- 7 denarów Może wpadniesz na jakieś pomysły i wpadnie jakiś grosz z tego :)

b.uczuć - Gwiazda Może się pojawić nowa relacja :)

c.umysłu - Pustelnik Staniesz się mądrzejsza i dojrzalsza :)

d.pracy - 10 Kielichów Miła i sympatyczna atmosfera :)

e.finansów - 5 Kielichów Sprawy finansowe mogą Cię martwić.

3.Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życia. - Świat.. Zamknęłaś jakiś etap swojego życia.

4.Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku (zadania ukończone).- 6 mieczy Zamknęłaś za sobą etap związany z uczuciami i sprawami rodzinnymi.

5.Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku. - 2 buław Planowanie, przyglądanie się możliwością, może staniesz przed wyborem ;)

6.Gdzie jestem dziś.- Kochankowie Decydujesz, wybierasz, może też w sferze uczuciowej;)

7.Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku. - Król Pałek Przystojny Pan ;)

8.Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę. - 5 Denarów Może być krucho z kasą.

9.Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku. - 3 Denarów - Sukcesy w pracy i w nauce ;)

10.Ogólna prognoza na ten rok. - Paź Kielichów Królowa Kielichów i Diabeł Romans się szykuje :). Pikne karty na zakochanie :)

11.Dar Wszechświata – błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok.- Królowa Denarów Śmierć 9 Kielichów

Przejdziesz przemianę, staniesz się dojrzalsza. Dasz sobie szanse na szczęście :). Pomyślisz o sobie ;)

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! :)

Napisano

1.Co wynoszę z poprzedniego roku. - krol mieczy - odcięcie od mężczyzny

a.działania/kreatywności- 7 denarów - tutaj potrzebna będzie Ci cierpliwość, zbiory będziesz zbierać w kolejnym roku

b.uczuć - gwiazda - dla mnie to karta uzdrowienia, oczyszczenia samej siebie, zrozumienia o co chodzi

c.umysłu - pustelnik - to będzie rok kontemplacji, rozmyślania nad sobą i swoim zachowaniem, rozwojem. To bardzo dobra karta:-)

d.pracy - 10 kiel - tak, będziesz zadowolona, to będzie obszar, który będzie dawać Ci wytchnienie

e.finansów - 5 kiel - nie zawsze będziesz mieć tyle, ile byś chciała, ale będzie dobrze:-)

3.Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życia. - swiat - inne wyobrażenie o świecie rzeczywistym, czasami "coś" postrzegamy na swój sposób, a życie później to weryfikuje

4.Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku (zadania ukończone).- 6 mieczy - na pewno rozwód

5.Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku. - 2 buław - ta karta to też bierne przyglądanie się temu, co się dzieje wokoło.

6.Gdzie jestem dziś.- kochankowie - dziś jesteś skupiona na swoich emocjach i uczuciach

7.Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku. - król pałek- nowy, energiczny mężczyzna:-)

8.Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę. - 5 denarów - a mnie się wydaje, że nie chodzi tutaj o finanse, tylko bardziej o to, ile z siebie samej będziesz dawać innym, na ile będziesz chciała się przed innymi otworzyć. Będziesz uczyła się stawiać jasno granice i w królowej denarów na koniec Ci się to uda:-)

9.Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku. - 3 denarów .. zacznę więcej pracować, rozwinę się zawodowo- tak, uciekniesz w pracę

10.Ogólna prognoza na ten rok. - paz kielichow krolowa kiel i diabel - no niestety widać tutaj toksyczne emocje

11.Dar Wszechświata – błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok.- krolowa denarów smierc 9 kielichow - dokładnie, te 3 denary pięknie przekujesz w królową denarów - pewną siebie i niezależną, bardzo dużo wyniesiesz z nadchodzącego roku, na koniec roku będziesz zadowolona:-)

Powodzenia kochana!

Trzymam kciuki, aby wszystko Ci się spełniło to, co dobre, a co złe odeszło w zapomnienie:-)

• Lubię to! 1