Skocz do zawartości

projekt - karty dla mojego męża

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam

mąż prosił mnie o rozłożenie kart dla niego. Rozkład jest do zweryfikowania.

Stara się wygrać przetarg na dostawę urządzeń elektronicznych. Powinnam zweryfikować do końca lutego.

Pytanie: jak się zrealizuje jego oczekiwanie, że wygra projekt w firmie X?

2 mieczy, XX sąd ostateczny, XXI świat

widać jego wahania czy się uda, ale moim zdaniem powinno się udać, czy to tylko moje pobożne życzenie?

Edytowane przez Iwka78
  • Maestro
Napisano

Gdyby nie ta 2 mieczy to bym od razu powiedziała, ze tak..I szczerze mówiąc nie wiem, życzę mu, żeby wygrał, ale na serio nie jestem przekonana..

Gość grimmoire
Napisano

HB Rydwan, nie od razu, ale wygra. Ciekawa jestem bardzo weryfikacji :)

Gość befimaka
Napisano

2 mieczy widziałabym tu jako wybór między projektami. Sąd, to są narodziny czegoś nowego, a Świat to nowy etap. Wydaje mi się, że jego projekt ma szanse na wygraną. :)

Gość Euterpe
Napisano

przenoszę wątek do działu interpretacji.

Iwka, już nabiłaś max 2 wątki w tym tygodniu :)

daj tylko jeszcze ramy czasowe i krótki opis sytuacji.

Napisano

2 mieczy może pokazywać umowy, ale..... mi sie jeszcze tak nie objawiła. Pozostałe karty jak najbardziej pozytywne. Uważam że powinien wygrać. Ciekawa jestem weryfikacji i tej 2 mieczy.

Ma ten projekt cos wspólnego z zagranicą lub firmą zagraniczną? (Swiat).

Napisano

Tak, firma dla której pracuje jest zagraniczna, a szef, ktory go ciśnie jest obcokrajowcem.

Napisano
przenoszę wątek do działu interpretacji.

Iwka, już nabiłaś max 2 wątki w tym tygodniu :)

daj tylko jeszcze ramy czasowe i krótki opis sytuacji.

Euterpe trzeba zmienić liczbę wątków do 3;)

Oczywiście to żart;)

Zawsze byłam kiepska z matmy, ale przyrzekam poprawię się;)

Przepraszam.

Gość Euterpe
Napisano
Euterpe trzeba zmienić liczbę wątków do 3;)

Oczywiście to żart;)

Zawsze byłam kiepska z matmy, ale przyrzekam poprawię się;)

Przepraszam.

nie przepraszaj :figielek:

co do rozkładu - nie wygra. Brakuje mi tutaj kart typowo "wygranych", niosących szczęście.

jest 2 mieczy, ale to może być burza mózgów jury

dalej sąd - podanie wyników

świat jako koniec i nici z wygranej

Napisano

Jeszcze sobie pomyślałam, że 2 mieczy może pokazywać mały konflikt miedzy moim mężem, a szefem obcokrajowcem, ktory ma "inne" wyobrażenie na temat kontaktu z klientem.

Gość ThePhoenix
Napisano

Myślę że tak, 2 mieczy to moze ciągle podświadome myślenie o tej sprawie twojego partnera, takie bycie ciałem ale nie umysłem, Sąd to jako decyzja a Świat jako wyjazd w świat, to bardzo pozytywna karta jeśli chodzi o sprawy zagraniczne, dobra na sprawy zawodowe.

Napisano

Dwójka mieczy może mówić o tym, że Twój mąż czegoś w tej sprawie nie widzi. To mogą być jakieś pozaoficjalne podchody kogoś innego, jakiegoś konkurenta. Mnie ta karta często pokazuje: przyjrzyj się dokładnie sprawie, czegoś możesz być nieświadomy.

Myślę że tak, 2 mieczy to moze ciągle podświadome myślenie o tej sprawie twojego partnera, takie bycie ciałem ale nie umysłem, Sąd to jako decyzja a Świat jako wyjazd w świat, to bardzo pozytywna karta jeśli chodzi o sprawy zagraniczne, dobra na sprawy zawodowe.
Napisano

No karty ładniutkie. Jak najbardziej jego oczekiwania się spełnią :)