Iwka78 Napisano 17 Grudnia 2015 Napisano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Witam mąż prosił mnie o rozłożenie kart dla niego. Rozkład jest do zweryfikowania. Stara się wygrać przetarg na dostawę urządzeń elektronicznych. Powinnam zweryfikować do końca lutego. Pytanie: jak się zrealizuje jego oczekiwanie, że wygra projekt w firmie X? 2 mieczy, XX sąd ostateczny, XXI świat widać jego wahania czy się uda, ale moim zdaniem powinno się udać, czy to tylko moje pobożne życzenie? Edytowane 18 Grudnia 2015 przez Iwka78 Cytuj
Gość Bethany Napisano 17 Grudnia 2015 Napisano 17 Grudnia 2015 Według tych kart, to jak najbardziej wygra Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Grudnia 2015 Maestro Napisano 17 Grudnia 2015 Gdyby nie ta 2 mieczy to bym od razu powiedziała, ze tak..I szczerze mówiąc nie wiem, życzę mu, żeby wygrał, ale na serio nie jestem przekonana.. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 18 Grudnia 2015 Napisano 18 Grudnia 2015 HB Rydwan, nie od razu, ale wygra. Ciekawa jestem bardzo weryfikacji Cytuj
Gość befimaka Napisano 18 Grudnia 2015 Napisano 18 Grudnia 2015 2 mieczy widziałabym tu jako wybór między projektami. Sąd, to są narodziny czegoś nowego, a Świat to nowy etap. Wydaje mi się, że jego projekt ma szanse na wygraną. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 18 Grudnia 2015 Napisano 18 Grudnia 2015 przenoszę wątek do działu interpretacji. Iwka, już nabiłaś max 2 wątki w tym tygodniu daj tylko jeszcze ramy czasowe i krótki opis sytuacji. Cytuj
bridaa Napisano 18 Grudnia 2015 Napisano 18 Grudnia 2015 2 mieczy może pokazywać umowy, ale..... mi sie jeszcze tak nie objawiła. Pozostałe karty jak najbardziej pozytywne. Uważam że powinien wygrać. Ciekawa jestem weryfikacji i tej 2 mieczy. Ma ten projekt cos wspólnego z zagranicą lub firmą zagraniczną? (Swiat). Cytuj
Iwka78 Napisano 18 Grudnia 2015 Autor Napisano 18 Grudnia 2015 Tak, firma dla której pracuje jest zagraniczna, a szef, ktory go ciśnie jest obcokrajowcem. Cytuj
Iwka78 Napisano 18 Grudnia 2015 Autor Napisano 18 Grudnia 2015 przenoszę wątek do działu interpretacji. Iwka, już nabiłaś max 2 wątki w tym tygodniu daj tylko jeszcze ramy czasowe i krótki opis sytuacji. Euterpe trzeba zmienić liczbę wątków do 3;) Oczywiście to żart;) Zawsze byłam kiepska z matmy, ale przyrzekam poprawię się Przepraszam. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 18 Grudnia 2015 Napisano 18 Grudnia 2015 Euterpe trzeba zmienić liczbę wątków do 3;) Oczywiście to żart;) Zawsze byłam kiepska z matmy, ale przyrzekam poprawię się Przepraszam. nie przepraszaj co do rozkładu - nie wygra. Brakuje mi tutaj kart typowo "wygranych", niosących szczęście. jest 2 mieczy, ale to może być burza mózgów jury dalej sąd - podanie wyników świat jako koniec i nici z wygranej Cytuj
Iwka78 Napisano 18 Grudnia 2015 Autor Napisano 18 Grudnia 2015 Jeszcze sobie pomyślałam, że 2 mieczy może pokazywać mały konflikt miedzy moim mężem, a szefem obcokrajowcem, ktory ma "inne" wyobrażenie na temat kontaktu z klientem. Cytuj
Gość ThePhoenix Napisano 20 Grudnia 2015 Napisano 20 Grudnia 2015 Myślę że tak, 2 mieczy to moze ciągle podświadome myślenie o tej sprawie twojego partnera, takie bycie ciałem ale nie umysłem, Sąd to jako decyzja a Świat jako wyjazd w świat, to bardzo pozytywna karta jeśli chodzi o sprawy zagraniczne, dobra na sprawy zawodowe. Cytuj
silyen Napisano 20 Grudnia 2015 Napisano 20 Grudnia 2015 Dwójka mieczy może mówić o tym, że Twój mąż czegoś w tej sprawie nie widzi. To mogą być jakieś pozaoficjalne podchody kogoś innego, jakiegoś konkurenta. Mnie ta karta często pokazuje: przyjrzyj się dokładnie sprawie, czegoś możesz być nieświadomy. Myślę że tak, 2 mieczy to moze ciągle podświadome myślenie o tej sprawie twojego partnera, takie bycie ciałem ale nie umysłem, Sąd to jako decyzja a Świat jako wyjazd w świat, to bardzo pozytywna karta jeśli chodzi o sprawy zagraniczne, dobra na sprawy zawodowe. Cytuj
pretoria Napisano 20 Grudnia 2015 Napisano 20 Grudnia 2015 No karty ładniutkie. Jak najbardziej jego oczekiwania się spełnią Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi