Maestro Inez2503 Napisano 17 Grudnia 2015 Maestro Napisano 17 Grudnia 2015 Pod talią mam 10 monet, zatem na pewno będą koło mnie przyjaciele i rodzina. Sytuacja wyjściowa: Król monet - ten facet ostatnio pojawia się w każdym niemal rozkładzie, może to kolega, może kto inny.. Wpływy z przeszłości : Księżyc moje wahania, leki, niepewność, nieufność Źródło problemu:2 monet - moje niezdecydowanie Karta rady:As kielichów Giermek Mieczy 7 buław powinnam dać komuś szansę choćby na porozmawianie To co nieuniknione: Królowa Monet jakas kobieta ... Wynik: Król Mieczy 2 buław Umiarkowanie Rycerz kielichów dwóch facetów znowu koło mnie...;( Cytuj
Gość DoNogi Napisano 17 Grudnia 2015 Napisano 17 Grudnia 2015 10 denarów to twoje bezpieczenstwo dach nad glową i rodzina Sytuacja wyjściowa: Król monet - Solidny mężczyzna w którym będzie oparcie Wpływy z przeszłości : Księżyc- duże niejasności jakies krętactwo klamanie itp Źródło problemu:2 monet - lawirowanie szarpanina ech.. Karta rady:As kielichów Giermek Mieczy 7 buław - rada nie pakowac się w relacje bez przemyślenia i zbyt pochopnie bo potem są w 7 palek awantury i spory To co nieuniknione: Królowa Monet - może Twoja matka? Wynik: Król Mieczy 2 buław Umiarkowanie Rycerz kielichów - tez uważam ze będzie 2 kolo ciebie i będziesz się temu wszystkiemu przygladala Cytuj
Iwka78 Napisano 17 Grudnia 2015 Napisano 17 Grudnia 2015 1. chciałabyś faceta statecznego, poukładanego 2. postrzeganie rzeczywistości w zniekształcony sposób 3. chciałabyś stałego związku, bezpiecznego 4. nie kierować się emocjami, trzymać język na wodzy, wystrzegać się nieprzemyślanych działań 5. będziesz stabilna i pewna siebie, będziesz wiedzieć czego oczekujesz 6. będzie dwóch mężczyzn Cytuj
Gość Bethany Napisano 18 Grudnia 2015 Napisano 18 Grudnia 2015 1. Solidny, konkretny facet się pokazuje w Królu Monet:) 2. Boisz się zranienia chyba, pesymistycznie jesteś nastawiona w tym Księżycu 3. Nie wiesz, czego tak naprawdę chcesz od związku 4. Dać szansę uczuciu ( As Kielichów), rozmawiać z innymi ( Giermek Mieczy) 5. Wydaje mi się, że Ty wyszłaś w Denarowej jako konkretna, stabilna i poukładana kobitka 6. No dwóch facetów, jednego z nich chyba spławisz Cytuj
Lena75 Napisano 18 Grudnia 2015 Napisano 18 Grudnia 2015 Pod talią mam 10 monet, zatem na pewno będą koło mnie przyjaciele i rodzina. Ja bym tu jeszcze dodała rozpoczecie nowego etapu. Sytuacja wyjściowa: Król monet - ten facet ostatnio pojawia się w każdym niemal rozkładzie, może to kolega, może kto inny.. lub wyczekujesz ze w końcu pojawi sie solidny i godny zaufania mężczyzna... Wpływy z przeszłości : Księżyc moje wahania, leki, niepewność, nieufność Dokładnie..kieruje Toba strach ..swoje juz przeszłas i byc moze nie chcesz popełniac tych samych błedów. Źródło problemu:2 monet - moje niezdecydowanie Nic ując nic dodać. Karta rady:As kielichów Giermek Mieczy 7 buław powinnam dać komuś szansę choćby na porozmawianie Dac szansę nowemu uczuciu , choć jak widac bronisz sie przed tym. To co nieuniknione: Królowa Monet jakas kobieta ... Pomyślałam ze czeka Cię jakaś konfrontacja z inna kobietą...Matka ? lub...wróci stabilizacja i spokój.... Wynik: Król Mieczy 2 buław Umiarkowanie Rycerz kielichów dwóch facetów znowu koło mnie...;( Dwóch facetów...z jednym beznamietna faza lub obojetnośc...a przy drugim odzyskanie równowagi i harmoni...widac tu zakochanie. Inez...zycze powodzenia :) Cytuj
Gość befimaka Napisano 18 Grudnia 2015 Napisano 18 Grudnia 2015 Sytuacja wyjściowa: Król monet Poszukujesz mężczyzny, który zapewni Ci poczucie bezpieczeństwa, spokój i stabilność. Wpływy z przeszłości : Księżyc Jesteś niepewna własnych wyborów, bo boisz się podjęcia złej decyzji. Zostałaś tego nauczona przez życie. Źródło problemu:2 monet Przy swoich wyborach jesteś zbyt łatwowierna i za bardzo zwracasz uwagę na pozytywy. Powinnaś przewidywać negatywy i ich konsekwencje, a nie chować tego na potem. Karta rady:As kielichów Giermek Mieczy 7 buław Uwierz w siebie i zacznij o sobie myśleć, że jesteś wspaniałą kobietą, która na pewno wreszcie spotka kogoś, kto jest Ciebie wart. Nie Ty jego, tylko on Ciebie. Powinnaś jednak jeszcze załatwić do końca jakąś sprawę z przeszłości. Musisz to zrobić na spokojnie, bez obaw, że jesteś na straconej pozycji. To co nieuniknione: Królowa Monet Coś nowego w Twoim życiu. Wynik: Król Mieczy 2 buław Umiarkowanie Rycerz kielichów Ta 2 buław, to chyba Twoje wybieranie między Królem mieczy a Rycerzem kielichów. Pierwszy pojawi się Król, a po jakimś czasie Rycerz. I chyba na tego Rycerza powinnaś postawić. Cytuj
Gość Noa20 Napisano 18 Grudnia 2015 Napisano 18 Grudnia 2015 Wynik: Król Mieczy 2 buław Umiarkowanie Rycerz kielichów dwóch facetów znowu koło mnie...;( Tak, pojawi się dwóch panów w przyszłym roku ale w związek z żadnym z nich nie wejdziesz. Cytuj
pretoria Napisano 19 Grudnia 2015 Napisano 19 Grudnia 2015 Będzie dwóch facetów, ale czy z którymś z nich stworzysz związek (?) raczej nie... Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Grudnia 2015 Napisano 19 Grudnia 2015 (edytowane) Widać początkiem roku Twoje kontakty z byłym, przypuszczalnie to może być były mąż bo Król mieczy pokazuje często rozwodnika, ale też ostatni partner. Do maja mogą jednak kontakty się uspokoić, wręcz zakończyć, może zawiać wtedy nudą, ale widać jesienią 2016 poznanie jakiegoś mężczyzny sympatycznego, który będzie Cię adorować i spodoba Ci się to. Zmieni On troszkę albo coś w Tobie, albo w Twoim życiu. Powodzenia! Edytowane 19 Grudnia 2015 przez Daffne Cytuj
Gość grimmoire Napisano 19 Grudnia 2015 Napisano 19 Grudnia 2015 Król mieczy pokazuje często rozwodnika Mnie również się tak pokazał rozwodnik, też jako osoba w tej sytuacji nosząca cechy króla mieczy. Co do pytania myślę, że nie będziesz w związku w 2016r., ale później, w 2016 będą rozgrywki też z osobą, z którą w związek wejdziesz. Powodzenia! Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 19 Grudnia 2015 Moderator Napisano 19 Grudnia 2015 Inez związku tutaj nie widać, faceci będa koło Ciebie, ale związków nie widze, ba... umiarkowanie to karta raczej takiego związku opartego na przyjaźni bez pociągu fizycznego, czyli żaden związek, po prostu bliska relacj przyjacielska Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Maestro Napisano 19 Grudnia 2015 Inez związku tutaj nie widać, faceci będa koło Ciebie, ale związków nie widze, ba... umiarkowanie to karta raczej takiego związku opartego na przyjaźni bez pociągu fizycznego, czyli żaden związek, po prostu bliska relacj przyjacielska Tak, masz rację. Ja tez tu żadnego związku nie czuje, choć z drugiej strony może to i dobrze.. Cytuj
Davisa Napisano 20 Grudnia 2015 Napisano 20 Grudnia 2015 Król mieczy pokazuje często rozwodnika, Albo kogoś, kto chce się rozwieść, czyli odejść. To samo tyczy się Królowej, mieczy oczywiście;-) Cytuj
silver Napisano 20 Grudnia 2015 Napisano 20 Grudnia 2015 Sytuacja wyjściowa: Król monet - ten facet ostatnio pojawia się w każdym niemal rozkładzie, może to kolega, może kto inny... Chciało by się takiego Króla Wpływy z przeszłości : Księżyc moje wahania, leki, niepewność, nieufność- Widać, że zostałaś zraniona Źródło problemu:2 monet - moje niezdecydowanie- zgadzam się Karta rady:As kielichów Giermek Mieczy 7 buław powinnam dać komuś szansę choćby na porozmawianie- opanuj emocje możesz podczas kłótni przesadzić ze słowami To co nieuniknione: Królowa Monet jakas kobieta ...też stawiałabym na matkę Wynik: Król Mieczy 2 buław Umiarkowanie Rycerz kielichów dwóch facetów znowu koło mnie...;( Na to wygląda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi