Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Zwracam się do Was z prośbą o pomoc....coś się stało i stoję w miejscu od czerwca tego roku. Byłam sprawdzana pod kątem klątwy , uroków ....osoby mi sprzyjające pomagały w kontaktach z Aniołami....jedna z osób powiedziała mi , że moje życie jest zakryte....to co się dzieje zaczyna być nie do zniesienia.....pewna jasnowidz powiedziała , że nie potrafi mi pomóc , a i szeptun rozłożył ręce.....

Napisano

Może to nie uroki, tylko jakiś stan depresyjny. Trzeba za wszelką cenę zmotywować się do działania, znaleźć sobie jakieś zajęcie - praca albo hobby, wyjść do znajomych, zacząć uprawiać sport. To pomaga bardziej niż się wydaje.

• 2 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

tak sie dzieje tez kiedy ktos sie modli za osobe tak wiec szeptuny i jasnowidze nic nie zobacza bo ciemna strona mocy zostaje odłączona ,to dobry znak

aby zaczac zyc na nowo a nie zastanawiac sie czemu po staremu cos niewychodzi jak dawniej

Edytowane przez Ismer
Gość Gość
Napisano

Gabi nie podałaś nawet daty urodzenia ani nie napisałas dokładnie o co chodzi. Ja mogę wtedy sprawdzić. Życie zakryte jest? Niby czym?

• 4 miesiące temu...
Napisano

Musisz cofać się do momentu w którym popełniłaś błąd. To jest klucz do rozwiązania Twojego problemu. Napraw to co zrobiłaś źle, pomyśl czy nie skrzywdziłaś kogoś swoim zachowaniem. Odrazu wszystko ruszy do przodu. Bo to włąśnie Ciebie blokuje i nie puszcza dalej. Widzę wyraźnie, karma wymaga naprawienia.

Napisano

Witam,

TUTOS, podobno potrzebujesz zdjęcia by ocenić takie rzeczy, chyba że albo tutaj:

Potrzebuje jedynie zdjęcia aktualnego i na podstawie aury jestem w stanie określić zdolności paranormalne i nie tylko, również problemy energetyczne, uroki, klątwy, złe oko itd.

Tutos

'ściemniasz', albo tutaj:

Musisz cofać się do momentu w którym popełniłaś błąd. To jest klucz do rozwiązania Twojego problemu. Napraw to co zrobiłaś źle, pomyśl czy nie skrzywdziłaś kogoś swoim zachowaniem. Odrazu wszystko ruszy do przodu. Bo to włąśnie Ciebie blokuje i nie puszcza dalej. Widzę wyraźnie, karma wymaga naprawienia.

'ściemniasz'.

Pozdrawiam,

Auegamma

Napisano

Może ściemniam, a może i nie. Jeżeli nawet ta osoba posłucha mnie i cofnie się w swoja przeszłośc to napewno jej to nie zaszkodzi. Taka retrospekcja każdemu dobrze zrobi. Nie potrzebuję zdjęcia, żeby stwierdzić, że Ty Auegamma masz problem natury emocjonalnej.

Napisano (edytowane)

Totus logujesz się i obiecujesz, że określisz cudze życie za pomocą życia i normalnie je zbawisz, udzielisz super rad, ale tylko jak dostaniesz fotografię. Nawet byś się na forum nie udzielał, gdyby ci nie napisano, że powinieneś mieć te 10 postów. Teraz szukasz na forum starych wątków i w nich sobie szybko te wątki nabijasz. Pewnie byś z tą całą swoją mądrością ograniczył się do jednego wątku, wykorzystał te zdjęcia do czego tam chcesz i sobie poszedł. Tak, sprawiasz wrażenie jakbyś kręcił i to w sposób bardzo niski, bo nawet nie starasz się udowodnić, że posiadasz jakąś wiedzę, nie starasz się zdobyć zaufania, pokazać, że jesteś inteligentny, a jak ktoś to zauważy to robisz innej osobie złośliwą "analizę", by tylko pokazać kim to nie jesteś i jakich umiejętności nie posiadasz. Ludzie nie będą ci zdjęć przesyłali ani podawali danych bez zaufania do twojej osoby. Udzielasz rad tak ogólnych jakbyś pisał maturę z polskiego, nie widzisz, jedni udają, że widzą, inni udają, że nie widzą, tutaj wygląda na tę pierwszą grupę.

W ogóle problemy emocjonalne też są ogólne, bo ludzie je po prostu mają. Ludzie bez problemów natury emocjonalnej nie są ludźmi.

Edytowane przez Azbest
Napisano (edytowane)

Dziekuje za dobre rady. Napewno skorzystam, ja sie ucze nawet z pyska krowy. Ja sądzę, że te zarzuty wobec mnie stosują się i wobec wszystkich, czyli wobec Ciebie też. Ja nikogo nie oceniam, ani nie osądzam. Jest wolność, macie prawo reagować jak Wam sie podoba. Ktoś skorzysta z moich uwag, to jego sprawa, czyżbym ugodził w czyjeś ambicje, nie liczyłem na aż tak duże zainteresowanie moja osobą.

Nie przypominam sobie abym używał pojęć, że zbawię czyjeś życie oraz, że udzielę super rad.

Wyjaśniam, na podstawie aury jestem w stanie stwierdzić, czy ktoś posiada zdolności paranormalne, tzn, jasnowidzenie, uzdrawianie, oraz na podstawie aury mogę określić czy ktoś był poddawany jakiemuś działąniu wbrew jego woli.

Odnośnie problemu na który odpowiedziałem, użyłem intuicji i ja nie mam na to żadnych logicznych, czy racjonalnych wytłumaczeń, trudno, albo ktoś wierzy albo nie i przypominam, że intuicja nie poddaje się żadnej krytyce dopuki nie zostanie sprawdzona w myśl zasady "poznacie ich po owocach", jeżeli krytukujecie mnie bez sprawdzenia, to może jesteście jasnowidzącymi, jeżeli tak jest i macie tak wielką moc, no to kłąniam sie przed Wami.

Połączenie moich dwóch wypowiedzi i wysnycie z tego wniosku jest moim zdaniem zbyt pochopne. Ja nie widzę związku między nimi, jedno dotyczyło procedury diagnozowania ze zdjęcia na podstawie aury (tą metodę powinien opanować każdy uczestnik kursu czytania aury) i to nic wielkiego, a w drugim posłużyłem sie inna metodą intucyjną, która nie ma nic wspólnego z czytaniem aury ze zdjęcia. Co ma piernik do wiatraka?

Wyciągacie ejdno słowo z tego co napisałem, do tego dodajecie swoje wyobra zenia na mój temat i sklecacie z tego jakieś pożal sie Boże wnioski. Taka prymitywna manipulacja słowna. Chociaż jednak zostałem doceniony, uznano moja reklamę za coś niebywałego i dawno nie widzianego. Haha.

Edytowane przez TUTOS
Napisano

Najpierw pokaż swoje zdolności na przykładzie znanych ludzi, opisz ich aurę, zdolności ezoteryczne, uroki, problemy. Niech więcej osób to zobaczy i zweryfikuje twoje umiejętności.

Jakbyś ugodził w moje ambicje to nie byłabym taka milutka na pewno, więc się nie martw i uważaj na porównania, bo ktoś mógłby pomyśleć, że ten pysk krowy to jakaś aluzja :)

Jak ktoś mówi o swoich super umiejętnościach bez wzbudzenia zaufania to tak jest... sprawiasz wrażenie takie jak osoby werbujące do sekty, ewentualnie jakiś guru - wszystko pięknie dopóki nie zaczniesz negować jego umiejętności, nie każesz mu czegoś udowodnić, bo wypadałoby, skoro potrafi to co to za problem? A jak się odezwiesz nie tak to zaczyna się agresja.

Ja nie twierdzę, że posiadam jakieś umiejętności i nie staram się uzyskać od innych zdjęć czy danych.

• Lubię to! 1
Napisano

Witam,

zainteresowanie wzbudził prezentowany brak szacunku do tematu który opisujesz, brak wiedzy na temat który opisujesz, brak zrozumienia tematu który opisujesz, jawną sprzeczność w wypowiedziach jak i jawną chęć korzyści osobistej, możliwie korzyści materialnej lub informacyjnej.

A co my tutaj robimy? Może nie jesteśmy strażnikami Teksasu, ale osobiście, nieprzychylnie patrzę na świadomy akt 'gwałtu' w tematach które znam.

Pozdrawiam,

Auegamma

P.S. oj oj, zaraz 10'teczka wybije.

• Lubię to! 1
Napisano

Lęki, strachy z podświadomości powychodziły. Czego wy sie tak boicie? Skrzywdzone jakieś, gwałcone, ile było tych gawłtów, jakieś potężne urazy psychiczne. Biedne dziewczyny, szkoda mi was.

Napisano

Ja to tylko tutaj zostawię, zawsze poprawia mi humor :')

I czekam na zdjęcie znanej osoby z interpretacją, bo ta wymiana zdań doprowadzi do tego, że dowiem się, że zostałam umysłowo zgwałcona i przypomnę sobie rzeczy, które wyparłam ze świadomości.

Po prostu udowodnij, zademonstruj swoje umiejętności. Jak coś umiem i jestem w tym dobra to z radością podejmuje wyzwanie, by pokazać swoją wiedzę i z tego co wiem większość osób tak ma. Może być Madonna, może być i Kopacz.

Dobranoc.

Napisano

Przyślij mi swoje unikniemy nieporozumień, na temat Kopacz i tak wszystko wiadomo i niewiadomo. Po co jakies sztuczne sytuacje, ja zintepretuję Twoja aurę i wszystko będzie jasne no nie?! Jesteś taka odwazna w dyskusji, pokaż swoja odwagę w czynie. Wielu widziałem w swoim życiu mocnych w gębie, a jak dochodziło co do czego, to ich juz nie było, znikali jak rozdmuchana chmurka na wietrze. Jak chcesz tak koniecznie mnie sprawdzić to sprawdź, ja sie chętnie poddam temu testowi, ale tylko z Twoja fotografią. Haha.

• Administrator
Napisano

Tutos, bez względu na waszą wymianę zdań informuję Cię, że na forum osoba udzielająca jakiejkolwiek porady o charakterze ezoterycznym musi być czynnym Użytkownikiem forum o potwierdzonej reputacji. Niedopuszczalne jest udzielanie porad przez osoby niekompetentne.

Tak więc wykaż się czymś, co inni Użytkownicy mogliby zweryfikować / ocenić - czy jesteś osobą kompetentną, czy masz jakiś zasób wiedzy czy tylko udajesz. Po prostu - jesteś tu nowy, nikt Cię zna a więc nie dziw się reakcji.

Gość User2
Napisano (edytowane)

Tutos już udowodnił swoją wartość.

Właściwie brak wartości w tym co rzekomo potrafi, w tym w czym rzekomo chce pomóc.

Nie wiem czemu tłumaczycie mu coś czego nie zrozumie.

Już od początku jego wątku o ocenianiu zdolności paranormalnych mi nie pasował. Mianowicie to, że ma za mało postów i nic o nim nie wiemy i nagle chce komuś pomagać. Nikt mądry nie zacznie tak strugać cwaniaczka wiedząc, że coś potrafi i może pomóc. Kompetentna osoba ma świadomość, że najpierw musi się kompetentnie zaprezentować, czego brak w wymienionym przypadku.

Ja pamiętam, że jak zacząłem się kartami anielskimi interesować i nabierać wprawy w dywinacji to tak znikąd nie pisałem, że pomogę, rozłożę. Reasumując w żadnej z mych wypowiedzi nie było, że ja pomogę, zwłaszcza gdy nikt nic nie wiedział o mej osobie, było to nawet dla mnie niedopuszczalne tak zrobić.

Pomijając powyższe okoliczności warto zauważyć, że owszem pojawiają się osoby, które mówią o analizach, wróżbach i mają po 1 lub 2 lub niecałe dziesięć postów, tylko, że zwróciłem uwagę na to, że te osoby zawsze piszą, że się uczą lub zaczynają oraz, że to jest w granicach treningu. W omawianym przypadku tego brak.

Gdy miałem swe wątki wróżebne po latach praktyki odnośnie kart opisałem o sobie, memu doświadczeniu, co robię, jak i czego oczekuję itp.

Tego wszystkiego brak ze strony tej osoby.

W związku z powyższym ten Tutos jest dla mnie niesamowicie niewiarygodny i powinien być zlany przez sam fakt lekceważenia m.in. starych użytkowników.

Zgadzam się z jednym z przedmówców, że mówienie w tematach dawno wymarłych również źle o nim świadczy. Nawet bardzo źle.

Kolejna rzecz, jak czytam jego posty teraz i o nim myślę to wyczuwam w nim bardzo wiele negatywnej energii.

Na podstawie powyższego stwierdzenia przestrzegam przed tą osobą.

Edytowane przez User2
Aoi wie czemu ;)
Napisano (edytowane)

Zawiść, zazdrość, chciwość, skąpstwo, niechęć do niezrozumiałego. Nienawiśc do konkurencji, to takie typowe dla dzisiejszych czasów. Zbieranie się w w stado i rzucanie się na kogoś kto ma inne zdanie, bez sprawdzania, z taką prymitywną argumentacją i podłą retoryką. Tylko dlatego, że nie pasuje do schematu stada.

Edytowane przez TUTOS
Gość User2
Napisano
Zawiść, zazdrość, chciwość, skąpstwo, niechęć do niezrozumiałego. Nienawiśc do konkurencji, to takie typowe dla dzisiejszych czasów.

Mówisz o sobie? Bo jeśli tak to dobrze. Ja swoją droga nie mam czego ci zazdrościć.

Zbieranie się w w stado i rzucanie się na kogoś kto ma inne zdanie, bez sprawdzania, z taką prymitywną argumentacją i podłą retoryką. Tylko dlatego, że nie pasuje do schematu stada.

Na razie nigdzie nie przedstawiłeś swojego zdania w sposób kompetentny na tą rzekomą prymitywną argumentację i podłą retorykę co tylko potwierdza, że brak ci elementarnej wiedzy.

Osoby, które nie potrafią przedstawić swego zdania rzetelnie i odpowiedzieć na pytania lub zdanie innych, do których ty niewątpliwie należysz zawsze w obronie siebie samego wykorzystują powyżej zaprezentowaną przez ciebie retorykę.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Weź też pod uwagę ingerencję istot obcych, ufo... Spróbuj zerwać ewentualne połączenia. Powiedz im, że nie życzysz sobie ich ingerencji i by dali ci spokój. Pozdrawiam.

Napisano
Weź też pod uwagę ingerencję istot obcych, ufo... Spróbuj zerwać ewentualne połączenia. Powiedz im, że nie życzysz sobie ich ingerencji i by dali ci spokój. Pozdrawiam.

Po tonie Twojej wypowiedzi przychodzą mi na myśl dwie możliwości: albo rzeczywiście jesteś osobą wierzącą w UFO, albo po prostu naszła Ciebie chęć na rozładowywanie swoich frustracji na forach ezoterycznych. Jeżeli jest to ta druga opcja, to źle trafiłeś.

Pozdrawiam,

Sydoniusz