Aphar Napisano 18 Grudnia 2015 Napisano 18 Grudnia 2015 Witam wszystkich! Poproszę was o pomoc w interpretacji kart które postawiłam dla siebie. Poczułam że przyda mi się spojrzenie z inne strony! Podczas podróży w październiku spotkałam mężczyznę, relacja z nim zatrzęsła w posadach naszymi życiami bo była niespodziewana, nie chciana, nie na miejscu i trudna do zrozumienia. On dużo starszy ode mnie, w relacji z inną kobietą ale nie wierzący w miłość, poturbowany życiowo, rozgoryczony. Ja z kolei mam wielkie plany na życie w które dopiero wchodzę i związek choć bym chciała to nie na rękę mi w tym momencie a poza tym lubię ludzi pozytywnych (sama taka jestem) mam tendencję do matkowania zagubionym duszom więc ostrożna jestem w relacjach jak tylko mogę. Spotkanie trwało dwie doby, mało ale może aż nad to. Na każdym poziomie energetycznym zadziało się dużo. Miałam wrażenie że gdybym spotkała tego faceta kiedy był w moim wieku to pokochałabym go całą sobą, ale teraz próbowałam zatrzymać to rozsądkiem. Po moim wyjeździe zamieniliśmy parę słów przez internet ale, urwało się to. Oboje baliśmy się zaangażować emocjonalnie. Na jakiś czas udało mi się zapomnieć. Sęk w tym, że ok kilkunastu dni przypomina się i tupie po głowie ów Pan na całego, bez jakiegoś konkretnego powodu. Więc sięgnęłam po karty. Stawiałam rozkład całą talią. Nie określiłam ram czasowych ale szczerze mówiąc chciałabym żeby zadziało się coś jak najszybciej, więc myślę że to rozkład na maksymalnie najbliższy rok. Potem wyjeżdżam daleko i wszystko straci na znaczeniu. Oto jak przemówiła moja talia Thota: 1 karta: Co on wnosi w tą relację? -8 buław 2 karta: Czego ona oczekuje od niego? - 9 pucharów 3 karta: Czy on jest mną zainteresowany? - 8 mieczy 4 karta: Jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa, partnerska? -6 mieczy 5 karta: Powinnam wykonać pierwszy ruch w jego stronę? - 7 denarów 6 karta: Co z tej relacji wyniknie, czy stworzymy razem związek uczuciowy? - 10 mieczy 7 karta: Jeśli tak, czy związek będzie trwały, czy zaledwie romans? - kapłanka Ja to widzę tak, że Pan wniósł coś nowego i niespodziewanego do mojego życia. Ta 8 zawiera w sobie i podróż i emocje które miedzy nami były, to jak musieliśmy wyrotować sobie drogę do siebie i jak szybko złapaliśmy dobrą komunikację. Ale też, że był takim szybkim błyskiem który się pojawił ale i szybko znikł. Chociaż ja bym już chciała stabilnego związku (9 pucharów), zatrzymania się z tą jedną osobą to on jest zablokowany (8 mieczy). Emocje nie mają do niego dostępu ponieważ on działa wbrew sobie z powodu swoich intelektualnych przekonań i tego co się dzieje dookoła. Emocje nawet jeżeli w nim są to są schowane głęboko i wiele je zakłóca. W jego relacjach panuje chaos (6 mieczy) odciął się od problemów w tym od relacji ze mną, ale też 6 mieczy pokazuje mi czasem tęsknotę za kimś, więc nie wiem, czy to moje nadzieje czy rzeczywiście on jednak tęskni i chowa w sobie uczucia do mnie, ale one tam są. Nie powinnam nic z tym robić (7 denarów) mogę sobie co najwyżej gdybać, ale w tym momencie jakiekolwiek działanie z mojej strony nie przyniesie nic dobrego. Dalej mam wątpliwość... bo 10 mieczy widzę tutaj jako znak, że ta relacja rozwali nasze wyobrażenie życia i to co próbuje na nas wpłynąć. Te wpływy które działają na niego z każdej strony ale też moją nadzieję na stabilizację. To wszystko legnie w gruzach i nie będziemy razem choć może on będzie wyzwolony i dowie się czegoś o sobie. Z drugiej strony pokazuje, że to co jest między nami niedługo się rozpadnie. Nastąpi zmiana po której przyjdzie nowe czyli nie uda się utrzymać dystansu i co ma się wydarzyć to się wydarzy. Bardziej czuję tą drugą wersję bo kapłanka na ostatniej pozycji jest dla mnie znakiem że to będzie bardzo mocna i duchowa relacja. Ale przyjdzie w sowim czasie i swoim sposobem. uff rozpisałam się! Mam nadzieję ze będzie wam się chciało to czytać I wesprzeć dobrą radą. Dziękuję!
Gość Euterpe Napisano 19 Grudnia 2015 Napisano 19 Grudnia 2015 Wątek nie jest zgodny z regulaminem działu.
Rekomendowane odpowiedzi