Grahanka Napisano 19 Grudnia 2015 Napisano 19 Grudnia 2015 Witajcie, po małej przerwie jestem na forum. Potrzebuję Waszej pomocy, gdyż sama nie potrafię się zdystansować do swojej sprawy. Rok temu poznałam pana na którego współpracy bardzo mi zależało. Niestety nic z tego nie wyszło. Wtedy też poradziłam się kart: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/84139-pan-spec.html Minął rok. Jestem po dwóch przetargach. Niezadowolona. Szukam ponownego kontaku i pomocy ze strony pan K. Jak się zrealizuje moje zamierzenie, że pan K. wykona dla mnie te prace? 1. główna karta rozkładu: KRÓLOWA PAŁEK 2. ostrzegająca: 7 BUŁAW 3. wskazówka jak działać: 2 KIELICHY 4. ograniczenia: 4 KIELICHY 5. partnerzy: 7 KIELICHÓW 6. przyszłość/ wynik: RYCERZ DENARÓW/ PAŹ DENARÓW/ KRÓL DENARÓW Działam w królowej pałek, ja przeciwko światu. Jestem przewrażliwiona, doszukuję się kłamstwa i podstępu. Szukam współpracy, jestem juz zniechęcona tą sytuacją i brakiem jakiegokolwiek ruchu. Mój potencjalny partner rzuci niespełnione obietnice, będzie mnie zwodził, ale w rezultacie podejmie sie prac, bo w przyszłości figurujemy jako karty dworskie w denarach, czytam to jako współpraca i zgodne cele. Kiedy dojdzie do realizacji? I MAG - styczeń Proszę o pomoc, bo uważam, że moja interpretacja jest naciągnięta na pozytywny przebieg. Możecie też położyć własne karty, jeśli ten układ jest dla Was trudny lub nieczytelny. Cytuj
cinderellaa Napisano 19 Grudnia 2015 Napisano 19 Grudnia 2015 Witajcie, po małej przerwie jestem na forum. Potrzebuję Waszej pomocy, gdyż sama nie potrafię się zdystansować do swojej sprawy. Rok temu poznałam pana na którego współpracy bardzo mi zależało. Niestety nic z tego nie wyszło. Wtedy też poradziłam się kart: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/84139-pan-spec.html Minął rok. Jestem po dwóch przetargach. Niezadowolona. Szukam ponownego kontaku i pomocy ze strony pan K. Jak się zrealizuje moje zamierzenie, że pan K. wykona dla mnie te prace? 1. główna karta rozkładu: KRÓLOWA PAŁEK -będziesz stanowcza i możliwe ,ze użyjesz swojego wdzięku do zrealizowania tego 2. ostrzegająca: 7 BUŁAW nie wywieraj presji na nim ? 3. wskazówka jak działać: 2 KIELICHY trochę bardziej emocjonalnie z uczuciami 4. ograniczenia: 4 KIELICHY obojętność Twoja 5. partnerzy: 7 KIELICHÓW rozmarzenie tęsknota 6. przyszłość/ wynik: RYCERZ DENARÓW/ PAŹ DENARÓW/ KRÓL DENARÓW sądzę ,że wykona to rycerz denarów to odpowiedzialny konkretny facet zwłaszcza z tymi monetami tu mogła być jedna tylko karta po co tyle ? Działam w królowej pałek, ja przeciwko światu. Jestem przewrażliwiona, doszukuję się kłamstwa i podstępu. Szukam współpracy, jestem już zniechęcona tą sytuacją i brakiem jakiegokolwiek ruchu. Mój potencjalny partner rzuci niespełnione obietnice, będzie mnie zwodził, ale w rezultacie podejmie się prac, bo w przyszłości figurujemy jako karty dworskie w denarach, czytam to jako współpraca i zgodne cele. Kiedy dojdzie do realizacji? I MAG - styczeń Tak mag to karta aktywna Proszę o pomoc, bo uważam, że moja interpretacja jest naciągnięta na pozytywny przebieg. Możecie też położyć własne karty, jeśli ten układ jest dla Was trudny lub nieczytelny. A tak propo róbcie lepsze rozkłady ludzie będzie się lepiej czytać Cytuj
Grahanka Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Napisano 19 Grudnia 2015 A tak propo róbcie lepsze rozkłady ludzie będzie się lepiej czytać Cinderelloo, co dokładnie jest dla Ciebie nieczytelne w tym rozkładzie? Chętnie skorzystam z Twojego rozkładu, jaki używasz? Do rycerza denarów dołożyłam kolejne karty. Jedna nie odpowiada na moje pytania. To może być on lub urząd z którym mam podpisaną umowę. Dzięki za interpretację. Cytuj
cinderellaa Napisano 19 Grudnia 2015 Napisano 19 Grudnia 2015 ja używam rozkładu z 3 kart ale ja to ja każdy używa kart ile chce najlepiej z jednej karty się czyta wg mnie Cytuj
Grahanka Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Napisano 19 Grudnia 2015 Wszystko zalezy od wiedzy i doswiadczenia z kartami. Przyporządkowanie pozycji kart daje szerszy obraz sytuacji. Cytuj
silyen Napisano 19 Grudnia 2015 Napisano 19 Grudnia 2015 Jak się zrealizuje moje zamierzenie, że pan K. wykona dla mnie te prace?[/b] 1. główna karta rozkładu: KRÓLOWA PAŁEK - to oczywiście Ty, działająca odważnie do przodu z realizacją celu. 2. ostrzegająca: 7 BUŁAW - trzeba stawić czoła przeciwnościom, nie poddawać się tylko odważnie do celu. Ale uważać na zbytnie wpadanie w hurra optymizm 3. wskazówka jak działać: 2 KIELICHY - nawiązać kontakt, zacząć współpracę, dążyć do pojednania. Żeby coś załatwić czasem no wiesz... kawa czekoladki itp. Tak to już działa. 4. ograniczenia: 4 KIELICHY - możesz czasem za wiele oczekiwać od Pana. Albo za dużo sobie obiecywać po tej współpracy. 5. partnerzy: 7 KIELICHÓW - trochę rozmarzycie się w swoich zamierzeniach, więcej realizmu i możliwości obu stron, czasem wspólne wizjonerstwo albo po prostu wizja na wielką wspólną współpracę. 6. przyszłość/ wynik: RYCERZ DENARÓW/ PAŹ DENARÓW/ KRÓL DENARÓW - Pan może nie jest zbyt ruchawy, powolny, ale konsekwentny i chętny do współpracy. Myślę, że zachęta finansowa będzie dla niego dobrym bodźcem do działania. Powinien opanować powierzone mu zadania. Kiedy dojdzie do realizacji? I MAG - dość szybko Cytuj
Grahanka Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Napisano 19 Grudnia 2015 Dackis, dziękuję za pomoc. Mam nadzieję, że weryfikacja nastąpisz szybko. Cytuj
Gość Bethany Napisano 19 Grudnia 2015 Napisano 19 Grudnia 2015 W styczniu wykona pracę, będzie dokładny, staranny, trochę to potrwa ( Rycerz Denarów) może nawet nie będzie aż tak drogi (Król Denarów) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 19 Grudnia 2015 Napisano 19 Grudnia 2015 fajny rozkład 1. główna karta rozkładu: KRÓLOWA PAŁEK tak, to Ty. Energiczna, działasz, robisz coś w tym kierunku 2. ostrzegająca: 7 BUŁAW nie daj się nerwom, pamiętaj też, że jak człowiek się spieszy, to diabeł się cieszy nie pozwól, aby stres zjadł Cię od środku 3. wskazówka jak działać: 2 KIELICHY dąż do porozumienia, zgody, działaj spokojnie i przemyślanie 4. ograniczenia: 4 KIELICHY zniechęcenie 5. partnerzy: 7 KIELICHÓW spełnienie marzeń 6. przyszłość/ wynik: RYCERZ DENARÓW/ PAŹ DENARÓW/ KRÓL DENARÓW tak, współpraca powinna dojść do skutku. Osoby, które tutaj się pojawiły, nie rzucają słów na wiatr rycerz denarów - pan wyjdzie z korzystną propozycją dla Ciebie giermek denarów - zobaczy, co i jak, pomyśli, pora****e król denarów - poczuje się jak pan i władca w swoim królestwie Cytuj
Grahanka Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Napisano 19 Grudnia 2015 Jejku, dziękuję Wam bardzo. Jakoś mi lżej, zacznę myśleć pozytywnie. Myslę, że sprawa dopiero ruszy w nowym roku, dam znać! Cytuj
Iwka78 Napisano 21 Grudnia 2015 Napisano 21 Grudnia 2015 Jak się zrealizuje moje zamierzenie, że pan K. wykona dla mnie te prace? 1. główna karta rozkładu: KRÓLOWA PAŁEK - to Ty, kobieta aktywna, działająca, energiczna 2. ostrzegająca: 7 BUŁAW - bądź ostrożna, przemyśl wszystko, działaj z dystansem, nie ulegaj impulsom 3. wskazówka jak działać: 2 KIELICHY - bądź otwarta na kompromisy, współpracę, wychodź partnerowi biznesowemu na przeciw 4. ograniczenia: 4 KIELICHY - ograniczeniem jest tylko Twoje nastawienie do sprawy 5. partnerzy: 7 KIELICHÓW - spełnią Twoje oczekiwania 6. przyszłość/ wynik: RYCERZ DENARÓW/ PAŹ DENARÓW/ KRÓL DENARÓW - do współpracy dojdzie i będziesz zadwolona:-) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 21 Grudnia 2015 Napisano 21 Grudnia 2015 Jak się zrealizuje moje zamierzenie, że pan K. wykona dla mnie te prace? 1. główna karta rozkładu: KRÓLOWA PAŁEK - potrzebujesz pomocy i jesteś gotowa o nią powalczyć 2. ostrzegająca: 7 BUŁAW - trzeba się będzie natrudzić 3. wskazówka jak działać: 2 KIELICHY - porozmawiać, nawiązać dobry kontakt, być miłą, mieć cierpliwość 4. ograniczenia: 4 KIELICHY - lenistwo pana, jego bierność 5. partnerzy: 7 KIELICHÓW - pan dużo mówi, obiecuje, ciężko z wykonaniem 6. przyszłość/ wynik: RYCERZ DENARÓW/ PAŹ DENARÓW/ KRÓL DENARÓW Rycerz denarów jest powolny strasznie, ale myślę, że się potem ogarnie i Ci pomoże. Cytuj
afercia Napisano 21 Grudnia 2015 Napisano 21 Grudnia 2015 Jak się zrealizuje moje zamierzenie, że pan K. wykona dla mnie te prace? 1. główna karta rozkładu: KRÓLOWA PAŁEK Główną zainteresowaną jest kobieta, której bardzo się pali aby sprawa szybko została załatwiona. 2. ostrzegająca: 7 BUŁAW Mi 7 buław kojarzy się z kimś kto próbuje załatwić wszystko sam. Może ostrzega by się nie wykłócać i nie działać bez przemyślenia. Chociaż królowa buław czasem lubi tak 3. wskazówka jak działać: 2 KIELICHY Rozmawiając. Nikt w niczyim mózgu nie siedzi więc żeby druga strona wiedziała co oczekujemy musimy rozmawiać i chyba dialog jest tutaj najlepszą drogą 4. ograniczenia: 4 KIELICHY zamknięcie się w sobie, skupianie się na rzeczach które są negatywne i humory jednej ze stron 5. partnerzy: 7 KIELICHÓW trochę taka iluzja, zwodzenie się nawzajem, może Pan obieca Ci więcej niż będzie mógł zrobić 6. przyszłość/ wynik: RYCERZ DENARÓW/ PAŹ DENARÓW/ KRÓL DENARÓW Panowie Ziemi są dość stabilni więc myślę, że zrobią. W pagan cats rycerz jedzie na kozie więc chyba zawrotnych prędkości nie osiąga chociaż koza jest bardzo dokładna w obżeraniu więc swojej robocie Pan będzie miał różne etapy w podejściu ale w królu raczej ją skończy. Mag - to to też może być dopiero w bliźniętach, kiedyś też czytałam coś o październiku Cytuj
Grahanka Napisano 4 Marca 2016 Autor Napisano 4 Marca 2016 Weryfikacja: Nie doszło do współpracy z panem K. Jako potencjalny partner, pan K. pokazał się w 7 kielichach, były to obiecanki cacanki, zwodzenie i przeciąganie w czasie, a efektów brak. Natomiast przyszłość pokazała się w 3 kartach dworskich denarowych RYCERZ DENARÓW/ PAŹ DENARÓW/ KRÓL DENARÓW - nowy wykonawca należał do firmy z którą miałam podpisaną umową. Aneks do umowy podpisałam pod koniec stycznia - tak jak pokazała karta Maga. Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Buziaki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi