Lena75 Napisano 19 Grudnia 2015 Napisano 19 Grudnia 2015 (edytowane) Niedawno na FB zaczepił mnie facet, jak sie okazuje mamy kilku wspólnych znajomych, bywa nawet moim klientem , ale gościa całkowicie nie kojarze.(wysłał mi swoje zdjęcie ) Bardzo mu sie podobam... Z tego co wiem facet ma kobietke, ale szuka prawdziwej miłosci ;P jest o 10 lat młodszy i jak ostrzegła mnie psibziólka - lubi starsze. Facet jest miły, ale nie lubie jak ktos nie znajac mnie zwraca sie do mnie moja kochana , moja sliczna....i ciagle wysyła sygnały ze jest zainteresowany czymś wiecej.Podał mi nawet swój nr tel, ale to zlałam ,natomiast on....zapalił się jak szczerbaty na suchary Jak potoczy się znajomość? Karty na 3 miesiące: Tło: Paź Buław rydwan - 10 mieczy - Koło Fortuny dobrana 3 Puchary No cóz...Tło pokazalo jego, typ lekko ducha, kogoś nastawionego na liczne podboje,sex, młodszego adoratora. Rydwan- 10 MIeczy - szybkie zakonczenie znajomosci Natomiast zastanawia mnie Koło Fortuny a za nia dobrana 3 Pucharów . Tak jakby coś miało się odmienić w tej znajomosci? Czy poprostu zadziała przeznaczenie i bedę szcześliwa , niekoniecznie z nim. Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Lena75 Cytuj
Gość DoNogi Napisano 20 Grudnia 2015 Napisano 20 Grudnia 2015 Mogę o coś zapytać? "bywa nawet moim klientem" co masz na myśli ?? konkrety by się zdały. Cytuj
Davisa Napisano 20 Grudnia 2015 Napisano 20 Grudnia 2015 Mogę o coś zapytać? "bywa nawet moim klientem" co masz na myśli ?? konkrety by się zdały. A Ty? Co masz na myśli??? Bo nasza Lenka pracuje w kantorze i tego nie ukrywa a tam przychodzą klienci, Moja Droga...;-) Cytuj
Gość DoNogi Napisano 20 Grudnia 2015 Napisano 20 Grudnia 2015 A Ty? Co masz na myśli??? Bo nasza Lenka pracuje w kantorze i tego nie ukrywa a tam przychodzą klienci, Moja Droga...;-) Na myśli miałam klienta na karty, lub kogoś z tego forum. Nie śledzę zycia prywatnego forumowiczów, więc miałam prawo zapytać. A co do sprośnych myśli bo to mi sugerujesz to nie ja mam, lecz Ty i nie trudno się domyślić o co Tobie a nie mi chodziło. Cytuj
Davisa Napisano 20 Grudnia 2015 Napisano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Na myśli miałam klienta na karty, lub kogoś z tego forum. Nie śledzę zycia prywatnego forumowiczów, więc miałam prawo zapytać. A co do sprośnych myśli bo to mi sugerujesz to nie ja mam, lecz Ty i nie trudno się domyślić o co Tobie a nie mi chodziło. Wiesz, Twoje pytanie było z tzw. "czapy". Nie interesuje mnie, kogo i czy w ogóle śledzisz;-) Może będę niegrzeczna , ale napiszę co myślę: Srali muchi, bedzie wiosna, myślałaś, ze zabłyśniesz a tu ZONK. Nie każda dziewczyna, która pisze " klient", jest... no wiesz;-) Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Davisa Cytuj
Gość grimmoire Napisano 20 Grudnia 2015 Napisano 20 Grudnia 2015 Taki trochę niepoważny typ w 10 mieczy chyba pożegnasz jego nachalne zapędy, ale on zmieni taktykę lub swoje podejście ogólnie i będzie jako znajomy. W HB mamy Cesarzową co może być prognozą na później, ale w tym czasie myślę, że będzie wytyczanie granic. Nie do końca możesz mieć wpływ na to jak się sprawy potoczą, w tej kwestii tak ma być. Powodzenia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Grudnia 2015 Maestro Napisano 20 Grudnia 2015 Facet faktycznie lekkoduch i flirciarz, ma ochotę na przygodę. Juz miałam z takimi do czynienia,. czy na fejsie czy w pracy, jak za bardzo chce sie zbliżyć, to radze się zdystansować. Co do kart, to będzie szybkie zakończenie znajomości, koło z 3 kielichów mowia o innej relacji z kims zupełnie innym 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 20 Grudnia 2015 Napisano 20 Grudnia 2015 Stawiałabym na szybkie zakończenie znajomości. Koło i 3 kielichów mogą pokazywać Twoje zainteresowanie kimś innym lub spotkanie z tym panem nieoczekiwanie na jakiejś imprezie. Radziłabym nie ufać ludziom, którzy się tak spoufalają, gdy relacja dopiero się zaczyna... też miałam takie przygody Cytuj
Gość Euterpe Napisano 20 Grudnia 2015 Napisano 20 Grudnia 2015 w tle pazik buław - Twój adorator - młody, chętny, flirciarz, lekko podchodzi do życia, może nawet mało się przejmuje tym, co teraz z Tobą wyrabia Rydwan na relacje - rozejście się po kościach 10 mieczy - właśnie tam zmierza rydwan, czyli do końca koło - sytuacja się zmieni i nie będzie to zależeć specjalnie od Ciebie ogólnie - pan raczej krótkodystansowiec, lekkoduch, któremu jeszcze się odwidzi wasza znajomość Cytuj
Iwka78 Napisano 21 Grudnia 2015 Napisano 21 Grudnia 2015 Pan będzie robić podchody do Ciebie, ale to się zakończy w 10 mieczy, jednak koło fortuny tutaj zadziała i los coś Ci przyniesie lub kogoś nowego:-) może przyprowadzi starszego kolegę i nim się zainteresujesz? kto wie, co los dla Ciebie zgotował:-) tak, czy owak, będziesz zadowolona! 1 Cytuj
Gość pideha Napisano 21 Grudnia 2015 Napisano 21 Grudnia 2015 dla mnie ta 3 to trojkacik, facet nie ma powaznych zamiarow. Chce sie zabawic Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Grudnia 2015 Napisano 21 Grudnia 2015 Jak potoczy się znajomość? Karty na 3 miesiące: Tło: Paź Buław rydwan - 10 mieczy - Koło Fortuny dobrana 3 Puchary Myślę, że karty pokazały podbijanie energicznego i lekko nieokrzesanego buławianego pazika. Może być w tych działaniach intensywny, ale coś mi się wydaje, że olejesz go i skupisz się na tym co Ciebie cieszy. Ewentualnie przyszło mi na myśl inne rozwiązanie, że wyjdzie z nagłą propozycją jakąś, która Cię wybije z butów, ale też mile zaskoczy Cytuj
Lena75 Napisano 23 Grudnia 2015 Autor Napisano 23 Grudnia 2015 Póki co , to facet mnie mega irytuje...:/ Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Grudnia 2015 Napisano 23 Grudnia 2015 no to chyba będzie przerwsza opcja Cytuj
Lena75 Napisano 23 Grudnia 2015 Autor Napisano 23 Grudnia 2015 Zablokowałam go... żyć nie daje , ale za nim to zrobiłam napisałam mu ze nie znoszę namolnych facetów. Cytuj
x-latek Napisano 25 Grudnia 2015 Napisano 25 Grudnia 2015 (edytowane) Pod takim tematem to Walet Pałeczek wyraża chęć na szuru-buru. Spójrz tu jak on dogląda swej pałeczki, widać że dba, troszczy się o nią O to, toooo jest mu ważne! Edytowane 25 Grudnia 2015 przez x-latek 1 Cytuj
Lena75 Napisano 29 Grudnia 2015 Autor Napisano 29 Grudnia 2015 Pogoniłam faceta co za ulga uwolnic sie od natręta :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi