Skocz do zawartości

Nowa znajomość na 3 miesiące (ZWERYFIKOWANY)

Lena75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Niedawno na FB zaczepił mnie facet, jak sie okazuje mamy kilku wspólnych znajomych, bywa nawet moim klientem , ale gościa całkowicie nie kojarze.(wysłał mi swoje zdjęcie ) Bardzo mu sie podobam... Z tego co wiem facet ma kobietke, ale szuka prawdziwej miłosci ;P jest o 10 lat młodszy i jak ostrzegła mnie psibziólka - lubi starsze. Facet jest miły, ale nie lubie jak ktos nie znajac mnie zwraca sie do mnie moja kochana , moja sliczna....i ciagle wysyła sygnały ze jest zainteresowany czymś wiecej.Podał mi nawet swój nr tel, ale to zlałam ,natomiast on....zapalił się jak szczerbaty na suchary :)

Jak potoczy się znajomość?

Karty na 3 miesiące:

Tło: Paź Buław

rydwan - 10 mieczy - Koło Fortuny dobrana 3 Puchary

No cóz...Tło pokazalo jego, typ lekko ducha, kogoś nastawionego na liczne podboje,sex, młodszego adoratora.

Rydwan- 10 MIeczy - szybkie zakonczenie znajomosci

Natomiast zastanawia mnie Koło Fortuny a za nia dobrana 3 Pucharów . Tak jakby coś miało się odmienić w tej znajomosci? Czy poprostu zadziała przeznaczenie i bedę szcześliwa , niekoniecznie z nim.

Edytowane przez Lena75
Gość DoNogi
Napisano

Mogę o coś zapytać? "bywa nawet moim klientem" co masz na myśli ?? konkrety by się zdały.

Napisano
Mogę o coś zapytać? "bywa nawet moim klientem" co masz na myśli ?? konkrety by się zdały.

A Ty? Co masz na myśli??? Bo nasza Lenka pracuje w kantorze i tego nie ukrywa a tam przychodzą klienci, Moja Droga...;-)

Gość DoNogi
Napisano
A Ty? Co masz na myśli??? Bo nasza Lenka pracuje w kantorze i tego nie ukrywa a tam przychodzą klienci, Moja Droga...;-)

Na myśli miałam klienta na karty, lub kogoś z tego forum. Nie śledzę zycia prywatnego forumowiczów, więc miałam prawo zapytać. A co do sprośnych myśli bo to mi sugerujesz to nie ja mam, lecz Ty i nie trudno się domyślić o co Tobie a nie mi chodziło.

Napisano (edytowane)
Na myśli miałam klienta na karty, lub kogoś z tego forum. Nie śledzę zycia prywatnego forumowiczów, więc miałam prawo zapytać. A co do sprośnych myśli bo to mi sugerujesz to nie ja mam, lecz Ty i nie trudno się domyślić o co Tobie a nie mi chodziło.

Wiesz, Twoje pytanie było z tzw. "czapy". Nie interesuje mnie, kogo i czy w ogóle śledzisz;-)

Może będę niegrzeczna , ale napiszę co myślę: Srali muchi, bedzie wiosna, myślałaś, ze zabłyśniesz a tu ZONK.

Nie każda dziewczyna, która pisze " klient", jest... no wiesz;-)

Edytowane przez Davisa
Gość grimmoire
Napisano

Taki trochę niepoważny typ :) w 10 mieczy chyba pożegnasz jego nachalne zapędy, ale on zmieni taktykę lub swoje podejście ogólnie i będzie jako znajomy. W HB mamy Cesarzową :) co może być prognozą na później, ale w tym czasie myślę, że będzie wytyczanie granic. Nie do końca możesz mieć wpływ na to jak się sprawy potoczą, w tej kwestii tak ma być. Powodzenia :)

• Maestro
Napisano

Facet faktycznie lekkoduch i flirciarz, ma ochotę na przygodę. Juz miałam z takimi do czynienia,. czy na fejsie czy w pracy, jak za bardzo chce sie zbliżyć, to radze się zdystansować.

Co do kart, to będzie szybkie zakończenie znajomości, koło z 3 kielichów mowia o innej relacji z kims zupełnie innym

• Lubię to! 1
Gość Linkinia
Napisano

Stawiałabym na szybkie zakończenie znajomości. Koło i 3 kielichów mogą pokazywać Twoje zainteresowanie kimś innym lub spotkanie z tym panem nieoczekiwanie na jakiejś imprezie. Radziłabym nie ufać ludziom, którzy się tak spoufalają, gdy relacja dopiero się zaczyna... też miałam takie przygody :)

Gość Euterpe
Napisano

w tle pazik buław - Twój adorator - młody, chętny, flirciarz, lekko podchodzi do życia, może nawet mało się przejmuje tym, co teraz z Tobą wyrabia

Rydwan na relacje - rozejście się po kościach

10 mieczy - właśnie tam zmierza rydwan, czyli do końca

koło - sytuacja się zmieni i nie będzie to zależeć specjalnie od Ciebie

ogólnie - pan raczej krótkodystansowiec, lekkoduch, któremu jeszcze się odwidzi wasza znajomość

Napisano

Pan będzie robić podchody do Ciebie, ale to się zakończy w 10 mieczy, jednak koło fortuny tutaj zadziała i los coś Ci przyniesie lub kogoś nowego:-)

może przyprowadzi starszego kolegę i nim się zainteresujesz?

kto wie, co los dla Ciebie zgotował:-)

tak, czy owak, będziesz zadowolona!

• Lubię to! 1
Gość pideha
Napisano

dla mnie ta 3 to trojkacik, facet nie ma powaznych zamiarow. Chce sie zabawic

Gość Daffne
Napisano

Jak potoczy się znajomość?

Karty na 3 miesiące:

Tło: Paź Buław

rydwan - 10 mieczy - Koło Fortuny dobrana 3 Puchary

Myślę, że karty pokazały podbijanie energicznego i lekko nieokrzesanego buławianego pazika. Może być w tych działaniach intensywny, ale coś mi się wydaje, że olejesz go i skupisz się na tym co Ciebie cieszy. Ewentualnie przyszło mi na myśl inne rozwiązanie, że wyjdzie z nagłą propozycją jakąś, która Cię wybije z butów, ale też mile zaskoczy :P

Napisano

Zablokowałam go... żyć nie daje , ale za nim to zrobiłam napisałam mu ze nie znoszę namolnych facetów.

Napisano (edytowane)

Pod takim tematem to Walet Pałeczek wyraża chęć na szuru-buru.

Spójrz tu jak on dogląda swej pałeczki, widać że dba, troszczy się o nią :icon_smile:

O to, toooo jest mu ważne!

2m2xkrq.jpg

Edytowane przez x-latek
  • Lubię to! 1