Gość Bethany Napisano 20 Grudnia 2015 Napisano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Śniło mi się zeszłej nocy, że cofam się do swojego dzieciństwa i mogę tam uczestniczyć jakby w wydarzeniach na "żywo", z tą wiedzą, którą mam jako dorosła. I próbuję dotrzeć do mojego chłopaka, który uczy się w szkole podstawowej, żeby go wcześniej poznać, niż to miało miejsce ( w wieku 23 lat). Okazuje się jednak, że są same przeszkody. I dostaje lekcje, że nie mogę ingerować w przeszłość. Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Bethany Błąd Cytuj
Tamaya Napisano 21 Grudnia 2015 Napisano 21 Grudnia 2015 Czasem zdarza się, że zastanawiamy się jak byłoby wspaniale cofnąć czas i coś poprawić, ulepszyć, zmienić. Może sen próbuje Ci to uświadomić. Czasem wszystko ma swoją przyczynę i dążenie do zmiany może nie być możliwe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi