Skocz do zawartości

rozkład na 2016 ZWERYFIKOWANY

silver

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Postanowiłam zaprezentować nowy rozkład na nowy rok. Karty Illuminatti stosuję odwrócone. Już mnie troszkę znacie ale dla nie znajomych, jestem bezdzietną mężatką. Piguła na etacie lecz niezwykłym.

Za Iwona Setler cyt."21 grudnia rozpoczynamy Tarotowy nowy rok ( niektórych może to zdziwić ale energia miesiąca wg. Tarota działa do 21 dnia każdego gdyż 22 to dzień Głupca, którym rozpoczynamy nowy miesiąc ). Warto zrobić sobie rozkład na nadchodzący rok i zobaczyć jak możemy ten czas wykorzystać i co los nam szykuje."

1. Środek- Kapłanka rok tajemniczy, zgłębiania wiedzy, zaufanie intuicji, skupieniu się na nauce.

2. Yule 21 grudnia - Przesilenie Zimowe- 6 Monet- dużo prezentów od ludzi i losu, zostanę obdarowana czyli święta na bogato

3. Imbloc 1 lutego - Paź Buław- dużo dobrych wiadomości, nowiny o dziecku, nowe pomysły

4. Ostara 21 marca - Równonoc Wiosenna- Mag- nauka, egzaminy

5. Beltane 1 maja - Diabeł- jakieś zniewolenie, udręczenie, dziki sex

6. Litha 21 czerwca - Przesilenie Letnie- 3 Puchary-zabawa, radość, beztroska

7. Lammas 1 sierpnia - Głupiec- wejście na nową drogę, wakacje

8. Mabon 22 września - Równonoc Jesienna- 6 Buław- napawanie się zwycięstwem, wygrana

9. Samhain 31 października- Gwiazda- spełnienie marzeń

Mam nadzieję ,że rozkład się spodoba. Taki tarotowo wiccański.

Gość Bethany
Napisano

1.Środek : Kapłanka Skupisz się na swoim wnętrzu, zaufasz intuicji. Dobry czas na naukę :)

2. Yule : 6 Monet - Czas dawania i brania :)

3.Imbloc Giermek Buław Energicznie i aktywnie będzie, jakieś wiadomości mogą być :)

4. Ostara Mag Nauka, nowy etap, Mag czasem też leczenie mi pokazuje.

5. Beltane- Diabeł Seks, jakieś przyjemności, albo ograniczenia.

6. Litha- 3 Kielichy Radość, zabawa, może powiększenie rodzinki? :)

7. Lammas Głupiec- Nowy etap, beztroski czas :)

8. Mabon 6 Buław Sukces, radość, wygrana :)

9. Samhain Gwiazda Spełnienie marzeń, dobre nowiny, radość i nadzieja :)

Ładne te karty masz :) Wszystkiego dobrego dla Ciebie w Nowym Roku! :)

Gość Linkinia
Napisano

Bardzo ciekawy rozkład, pierwszy raz taki widzę. Nie wiem, czy dobrze go zinterpretuję, ale spróbuję :)

Kapłanka mówi o słuchaniu swojej intuicji, postępowaniu zgodnie ze swoim wnętrzem i głosem serca.

6 moment to karta dawania i przyjmowania, porad i pomocy. Będziesz mogła liczyć na bliskich i być dla nich oparciem.

Giermek buław - intensywny czas, aktywny, z inicjatywami, zaproszeniami. Jakby nie patrzeć, to mężczyzna, młodszy :)

Mag - nauka, ale też nowy etap, aktywny czas, zabiegający o Ciebie mężczyzna, flirt :)

Diabeł - ta karta pokazała mi się na kilka sposobów. Może mówić o blokadach, ograniczeniach w jakiejś sferze. O fascynacji mężczyzną. O dogadzaniu sobie, czyli słodyczach, alkoholu itp. To też miłosne spotkania, seks.

3 puchary - bardzo wesoły, beztroski czas, spotkania z przyjaciółkami.

Głupiec - coś nowego. Generalnie dobry czas, radosny.

6 buław - chyba samotnie, ale szczęśliwie.

Gwiazda - będziesz się świetnie czuła w swoim ciele, możliwy adorator i randki. To też marzenie o miłości.

Powodzenia :)

Napisano

1. Środek- Kapłanka będziesz korzystać z wiedzy tajemnej z intuicji i w tym kierunku się rozwijać

2. Yule 21 grudnia - Przesilenie Zimowe- 6 Monet- czas obdarowywania dzielenia się tym co mamy

3. Imbloc 1 lutego - Paź Buław- jakiś wyjazd, może odezwie się ktoś kogo dawno nie widziałaś

4. Ostara 21 marca - Równonoc Wiosenna- Mag- Będziesz rozwijać swoje umiejętności.

5. Beltane 1 maja - Diabeł- uzależnienia, może weekend majowy okaże się mocno zakrapiany

6. Litha 21 czerwca - Przesilenie Letnie- 3 Puchary- tańce hulańce , dużo zabawy w gronie przyjaciół

7. Lammas 1 sierpnia - Głupiec- nowa przygoda, podróż na wakacje

8. Mabon 22 września - Równonoc Jesienna- 6 Buław- odniesiesz triumf, umiejętne wykorzystanie swojego temperamentu, zagrasz z kimś w kotka i myszkę i wygrasz

9. Samhain 31 października- Gwiazda- będziesz pełna nadziei, że coś się ziści

Fantastyczny rozkład, podkradnę sobie ^^

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

31.01 dowiedziałam się, że zostanę ciocią, moja siostra jest w ciąży :)

• 10 miesięcy temu...
Napisano

1. Środek- Kapłanka rok tajemniczy, zgłębiania wiedzy, zaufanie intuicji, skupieniu się na nauce.

2. Yule 21 grudnia - Przesilenie Zimowe- 6 Monet- dużo prezentów od ludzi i losu, zostanę obdarowana czyli święta na bogato

3. Imbloc 1 lutego - Paź Buław- dużo dobrych wiadomości, nowiny o dziecku, nowe pomysły

4. Ostara 21 marca - Równonoc Wiosenna- Mag- nauka, egzaminy

5. Beltane 1 maja - Diabeł- jakieś zniewolenie, udręczenie, dziki sex

6. Litha 21 czerwca - Przesilenie Letnie- 3 Puchary-zabawa, radość, beztroska

7. Lammas 1 sierpnia - Głupiec- wejście na nową drogę, wakacje

8. Mabon 22 września - Równonoc Jesienna- 6 Buław- napawanie się zwycięstwem, wygrana

9. Samhain 31 października- Gwiazda- spełnienie marzeń

Rozkład super. Wszystko się spełniło . Na świat przyszedł mały człowiek. Siostrzeniec. To był dobry rok. Poukładało się w pracy. Czuję się dużo lepiej. Cieniem jest tylko brak własnego dziecka lecz cóż, nie można mieć wszystkiego. Dziękuję za pomoc w interpretacji.

• Lubię to! 1