Gość Linkinia Napisano 21 Grudnia 2015 Napisano 21 Grudnia 2015 Studiuję, uczę się też w weekendy, chodzę na praktyki, w styczniu czeka mnie oprócz sesji próbny egzamin praktyczny i teoretyczny w drugim zawodzie. Singiel. Z góry dziękuję za każdą interpretację Uczucia Paź mieczy, 10 mieczy, Paź kielichów --> HB X Koło Fortuny, I Mag Nowe znajomości, zaproszenia, sporo kontaktów. Karty mogą też mówić o bolesnym wyjaśnieniu pewnej sytuacji i pójściu dalej. Przyjaźnie Król mieczy, 9 mieczy, Paź denarów --> HB Pustelnik Przyjaciółki będą mnie wspierać i podnosić na duchu w złych momentach. Najważniejsze wydarzenie XV Diabeł, XI Sprawiedliwość, 5 kielichów --> HB IV Cesarz Uporam się z tym, co mnie męczy. Będę miała jasny obraz sytuacji i się z nią pogodzę. Nieoczekiwane As mieczy, 4 mieczy, IV Cesarz --> HB IX Pustelnik Może wszystko zdam i zadowolą mnie wyniki. Wpadnę za zadowalający mnie temat pracy magisterskiej. Lub jakaś wiadomość mnie załamie. Zapytałam też o relację z panem, z którym umawiałam się, ale się posprzeczaliśmy. Najważniejsze wydarzenie: 9 buław, 10 buław, 7 mieczy --> HB VIII Siła Może wyjdzie z cienia i się wytłumaczy, ale pokrętnie, będę czuła, że to kłamstwa. Karty mogą też mówić o tym, że będziemy się omijać. Nieoczekiwane - 6 buław, Rycerz mieczy, 4 buław --> HB X Koło, I Mag Dowiem się, że jest w związku lub umawia się z jakąś dziewczyną. Cytuj
afercia Napisano 21 Grudnia 2015 Napisano 21 Grudnia 2015 Uczucia Paź mieczy, 10 mieczy, Paź kielichów --> HB X Koło Fortuny, I Mag Z kimś się pokłócisz, ktoś Cię zrani do kości. Ale pojawi się ktoś kto nieśmiało będzie Ci też dawał sygnały zainteresowania oraz okazywał ciepłe uczucie. Przyjaźnie Król mieczy, 9 mieczy, Paź denarów --> HB Pustelnik Będziesz ich pewna. Myślę, że dużo rozmów będzie tyczyło facetów. Jednego inteligentnego starszego - ale może ten który Ci będzie niezbyt miły dla Ciebie. A drugi taki studencik Najważniejsze wydarzenie XV Diabeł, XI Sprawiedliwość, 5 kielichów --> HB IV Cesarz Ocenienie czegoś co Cię uzależniało i odejście od tego. Nieoczekiwane As mieczy, 4 mieczy, IV Cesarz --> HB IX Pustelnik Dużo pracy intelektualnej. Może będziesz bardziej przykuta do książek niż myślisz. Zapytałam też o relację z panem, z którym umawiałam się, ale się posprzeczaliśmy. Najważniejsze wydarzenie: 9 buław, 10 buław, 7 mieczy --> HB VIII Siła Dalej będziecie drzeć koty i to ostro. Moim zdaniem w pewnym momencie miarka się przebierze. Nieoczekiwane - 6 buław, Rycerz mieczy, 4 buław --> HB X Koło, I Mag Ciekawe karty. Będzie jak wygrany w jakiejś sytuacji, którą będzie umiał rozegrać. Chociaż ta 4 pokazuje go w jakimś związku Cytuj
Lena75 Napisano 21 Grudnia 2015 Napisano 21 Grudnia 2015 Uczucia Paź mieczy, 10 mieczy, Paź kielichów --> HB X Koło Fortuny, I Mag Nowe znajomości, zaproszenia, sporo kontaktów. Karty mogą też mówić o bolesnym wyjaśnieniu pewnej sytuacji i pójściu dalej. Jak dla mnie to tu widac jakies ostre cięce i zamknięcie pewnych spraw...i co najwazniejsze rozpoczecie nowych z doża radości. PrzyjaźnieKról mieczy, 9 mieczy, Paź denarów --> HB Pustelnik Przyjaciółki będą mnie wspierać i podnosić na duchu w złych momentach. Hmm..jak dla mnie możliwe ze czeka Cie z kimś trudna sytuacja....od której bedziesz chciała sie odciąc.Usuniesz sie w cień. Najważniejsze wydarzenieXV Diabeł, XI Sprawiedliwość, 5 kielichów --> HB IV Cesarz Uporam się z tym, co mnie męczy. Będę miała jasny obraz sytuacji i się z nią pogodzę. Rozstaniesz sie z jakimś "uzależnieniem " NieoczekiwaneAs mieczy, 4 mieczy, IV Cesarz --> HB IX Pustelnik Może wszystko zdam i zadowolą mnie wyniki. Wpadnę za zadowalający mnie temat pracy magisterskiej. Lub jakaś wiadomość mnie załamie. Jakiś samiec Cie wku...zdenerwuje. Mozliwa nerwowa rozmowa. Zapytałam też o relację z panem, z którym umawiałam się, ale się posprzeczaliśmy. Najważniejsze wydarzenie: 9 buław, 10 buław, 7 mieczy --> HB VIII SiłaMoże wyjdzie z cienia i się wytłumaczy, ale pokrętnie, będę czuła, że to kłamstwa. Karty mogą też mówić o tym, że będziemy się omijać. Sporo tu zmagania sie i oszukiwania.... :/ Nieoczekiwane - 6 buław, Rycerz mieczy, 4 buław --> HB X Koło, I Mag Dowiem się, że jest w związku lub umawia się z jakąś dziewczyną. Hmm..generalnie 6buław i 4 buław mówia o romansie..flirtach...cóz po burzy przychodzi słońce Cytuj
Gość Bethany Napisano 22 Grudnia 2015 Napisano 22 Grudnia 2015 Uczucia Paź mieczy, 10 mieczy, Paź kielichów --> HB X Koło Fortuny, I Mag Jakaś sprzeczka i zakończenie znajomości, ale wydaje mi się, że karty pokazują, że nie ma tego złego i czeka Cię coś nowego - Koło, Mag. Przyjaźnie Król mieczy, 9 mieczy, Paź denarów --> HB Pustelnik Najważniejsze wydarzenie XV Diabeł, XI Sprawiedliwość, 5 kielichów --> HB IV Cesarz Podejdziesz na chłodno do toksycznych relacji. Nieoczekiwane As mieczy, 4 mieczy, IV Cesarz --> HB IX Pustelnik Wydaje mi się, że zakończysz relacje z Panem Najważniejsze wydarzenie: 9 buław, 10 buław, 7 mieczy --> HB VIII Siła Widać tu, że dużo na głowie będziesz mieć i jakieś kłamstwa może Nieoczekiwane - 6 buław, Rycerz mieczy, 4 buław --> HB X Koło, I Mag Ja bym to odczytała, że coś Ci się uda, mówi o tym zarówno 6 Buław, jak i 4 Buław, być może związane z nauką ( Rycerz Mieczy, Mag). Chociaż równie dobrze karty mogą też pokazywać jakiś flirt na domówce Cytuj
panna.marta Napisano 22 Grudnia 2015 Napisano 22 Grudnia 2015 Studiuję, uczę się też w weekendy, chodzę na praktyki, w styczniu czeka mnie oprócz sesji próbny egzamin praktyczny i teoretyczny w drugim zawodzie. Singiel. Z góry dziękuję za każdą interpretację Uczucia Paź mieczy, 10 mieczy, Paź kielichów --> HB X Koło Fortuny, I Mag Ja niestety w uczucia tu nic nie widzę poza tym, że będziesz szukać nowych znajomości. Przyjaźnie Król mieczy, 9 mieczy, Paź denarów --> HB Pustelnik wyhamowanie życia towarzyskie i lekkie poczucie samotności przez to Najważniejsze wydarzenie XV Diabeł, XI Sprawiedliwość, 5 kielichów --> HB IV Cesarz wydaje mi się, że możesz się na kimś zawieść Nieoczekiwane As mieczy, 4 mieczy, IV Cesarz --> HB IX Pustelnik Może wszystko zdam i zadowolą mnie wyniki. tak zdecydowanie coś Cię dobije, nie wiem czy nie jakiś facet Zapytałam też o relację z panem, z którym umawiałam się, ale się posprzeczaliśmy. Najważniejsze wydarzenie: 9 buław, 10 buław, 7 mieczy --> HB VIII Siła no ja bym powiedziała, że ta atmosfera się będzie troszkę kisić. Ktoś tu będzie uparty. Nieoczekiwane - 6 buław, Rycerz mieczy, 4 buław --> HB X Koło, I Mag to chyba 2 raz powtórzone pytanie, ale będzie pokonanie jakiejś trudności w pracy lub nauce Cytuj
Gość Linkinia Napisano 1 Lutego 2016 Napisano 1 Lutego 2016 WERYFIKACJA Uczucia Paź mieczy, 10 mieczy, Paź kielichów --> HB X Koło Fortuny, I Mag Miesiąc rozpoczął się dość boleśnie, przez dwa dni oglądałam seriale i odzyskałam równowagę, a gdy to się stało - znowu mi się dostało. Ogólnie mogę powiedzieć, że sporo się działo, wymiany wiadomości, zaproszenia itp. Przyjaźnie Król mieczy, 9 mieczy, Paź denarów --> HB Pustelnik przez jednego kolesia trochę się posprzeczałam z przyjaciółką - że mnie nie rozumie, nie umie się wczuć w moją sytuację, bo sama jest w szczęśliwym związku. Na szczęście wyjaśniłyśmy sobie wszystko. Mogłam liczyć na inne kumpele, jedna mnie zaskoczyła. Otrzymałam dużo wsparcia. Najważniejsze wydarzenie XV Diabeł, XI Sprawiedliwość, 5 kielichów --> HB IV Cesarz Skończenie relacji, w której byłam wykorzystywaną stroną (Diabeł). Nieoczekiwane As mieczy, 4 mieczy, IV Cesarz --> HB IX Pustelnik Okazało się, że nie zdałam egzaminu, co do którego byłam pewna, że dobrze mi poszło. Relacja Najważniejsze wydarzenie: 9 buław, 10 buław, 7 mieczy --> HB VIII Siła Zaangażowanie ze strony pana, ale czysto seksualne. Kusił i namawiał. Wyjaśniliśmy też sobie pare rzeczy. Nieoczekiwane - 6 buław, Rycerz mieczy, 4 buław --> HB X Koło, I Mag Zaskoczyła mnie opisana wyżej sytuacja, bo zaproponował mi spotkania bez zobowiązań, a dwa dni później powiedział, że jednak nie możemy się spotkać, bo wchodzi w związek. Heheh taak... Afercia, bardzo dobra interpretacja kart, najbliższa prawdy. Gratulacje Cytuj
Erza Napisano 1 Lutego 2016 Napisano 1 Lutego 2016 też jak mam wisielczy nastrój oglądam seriale jeny! co za facet! współczuję; sama też na takich trafiam - coś obie mamy w tym temacie do przerobienia może luty będzie bardziej pozytywny Cytuj
Gość Linkinia Napisano 1 Lutego 2016 Napisano 1 Lutego 2016 No straszny... a wydawał się taki porządny Już zwątpiłam, że poznam jakiegoś wartościowego, więc zamierzam w lutym w ogóle o tym nie myśleć. Oby nas tacy omijali... albo obyśmy my od takich uciekały Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi