raszyn1 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Bardzo proszę o interpretację miich dwóch snów Dzisiaj śniłam że wprowadziłam się do nowedo mieszkania, Ładne jasne, duże okna, tylko mieszkanie nie miało kuchni, i nie było możliwości przerobienia ani zrobienia mini kuchni w przedpokoju. Ponieważ nie było instalacji gazowej a przedpokój był bardzo mały,a na każdej ścianie drzwi. Ostatnio sniłam tez że wypadły mi dwa przednie górne zęby, z przodu były ładne i biłe, ale jak odwróciłam je to były zółte połatane pląbami, a nawet jedna wypadła. Próbowałam wsadzić spowrotem te zęby do buzi, ale jakoś mi to nie wychodziło. Widziałam w dziąśle dziury ale nie były one zakrwawione, byłam trochę ździwiona, i zdenerwowana czemu one wypadły i dla czego nie mogę je wsadzić spowrotem na miesce, bo zakażdym razem wypadały. Dziękuje
armather Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Patrząć z wierzchu dostrzec można ,że nowa sytuacja /oferta będzie/jest bardzo korzystna i wspaniała ...Natomiast tak na prawdę "czegoś" w niej brakuje - "coś" jest napisane zbyt małym druczkiem by przeczytać... Stanie się coś co będzie dla Ciebie stratą , okaże się problemem i chciałabyś to naprawać (nawet mimo iż nie musi być to twoja wina ) ale tego naprawić się już nie da.. pozdrawiam
Sephira Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ostatnio sniłam tez że wypadły mi dwa przednie górne zęby, z przodu były ładne i biłe, ale jak odwróciłam je to były zółte połatane pląbami, a nawet jedna wypadła. Próbowałam wsadzić spowrotem te zęby do buzi, ale jakoś mi to nie wychodziło. Widziałam w dziąśle dziury ale nie były one zakrwawione, byłam trochę ździwiona, i zdenerwowana czemu one wypadły i dla czego nie mogę je wsadzić spowrotem na miesce, bo zakażdym razem wypadały. Dodam iż może chodzić o coś, co już wielokrotnie było naprawiane, jednak zamiast raz a porządnie, to tylko po tzw. łebkach. Zęby były ładne z przodu, więc może chodzić o stwarzanie pozorów przed innymi ludźmi - sprawiasz wrażenie, że coś jest w porządku, podczas gdy wymaga to gruntownej naprawy, z czego może nawet nie zdajesz sobie sprawy. Nie zaniedbuj swoich spraw, bo możesz stracić coś już bezpowrotnie. Pozdrawiam.
Recommended Posts