Skocz do zawartości

moj sylwester (ZWERYFIKOWANY)

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sylwestra spędzę na imprezie zorganizowanej w kameralnym lokalu. Jak będę się tam bawiła/ w sensie czy będzie mi się tam podobało?

przełożenie (traktuję je jako wstęp, wskazówkę)

gwiazda XVII, siła VIII, 2 puchary

9 pucharów, XV diabeł, głupiec dołożyłam 6 monet i królowę buław

wygląda na to, że całkiem fajnie. Miło spędzony czas, beztrosko. Widać zabawę i moją dobrą energię. Będę się dobrze czuła.

Napisano

Myślę, że to bardzo fajne karty;)

Widać Twoje zadowolenie:) nie wiem, jak często wychodzisz poimprezować, ale wyraźnie w czasie sylwestra tak jakby towarzysko odżyjesz. Będziesz czuć się atrakcyjna (moc) i towarzystwo będzie Ci odpowiadać, może też w tej 2 pucharów ktoś Cię zauroczy?

Dalej widać również zadowolenie, picie alko w diable i spontan w głupcu + fajna wymiana energii z ludźmi, w królowej zaznaczysz się Ty sama albo jakaś Twoja przyjaciółka.

Miłej imprezy!

Napisano

Sylwestra spędzę na imprezie zorganizowanej w kameralnym lokalu. Jak będę się tam bawiła/ w sensie czy będzie mi się tam podobało?

gwiazda XVII, siła VIII, 2 puchary

Z przełożenia to Gwiazda od razu podpowiedziała mi, że zabawa nocna, Siła oczywiście i 2 pucharów do imprezowanie.

Poleje się co nieco, zabawa, tańce hulanki, podrywanki i beztroska zabawa. Zachowaj umiar w jedzeniu i piciu i kontroluj sytuację:) Dobrej zabawy

Gość Bethany
Napisano

Ładne karty na zabawę, miła, radosna atmosfera. Widać, że z alkoholem :P - Gwiazda i Diabeł :) fajnie będzie, tańce i beztroski czas :)

Napisano

Pozwól że ominę przełożenie (nie mam pojęcia o czym stanowi przełożenie do rozkładu)

Oho, zachwycona będziesz.

Na wstępie IX pucharów, więc wnętrze ładne, towarzystwo doborowe, strawa i trunki pod Twój gust.Dosłownie wchodząc tam,zrobisz przysłowiowe "wow".

Diabeł z kolei stanowi o przepychu, dobrej zabawie,różnorodności trunków.Będzie dużo, kolorowo,pieprznie.

Co do Twego zadowolenia, starczy wskazać iż będziesz zachwycona. Brylować będziesz w towarzystwie, czuć się niejako jakby na swoim miejscu.

Zdecydowanie na Tak :)

Gość Euterpe
Napisano

Jak będę się tam bawiła/ w sensie czy będzie mi się tam podobało? 9 pucharów, XV diabeł, głupiec dołożyłam 6 monet i królowę buław

na początku i później dobrze, chociaż coś może nie wypalić do końca (diabeł). Druga karta lubi psuć szyki. Będzie tam dziecko (głupiec)?

9 pucharów - świetne samopoczucie, duże zadowolenie, będziesz starała się sobie dogodzić w ten czas.

Głupiec - to czysta, dziecięca radocha :)

Diabeł + 6 denarów - problem z wydatkami lub uwięzienie, z którego można się wyrwać poprzez wyłożenie sporej sumy pieniędzy

6 denarów + królowa buław - energiczna kobieta, która wyłoży pieniądze albo je dostanie

Napisano

Weryfikacja:

a więc bawiłam się bardzo dobrze. Byłam w kameralnym lokalu ze znajomymi, gdzie było jedzonko, picie, tańce :D 6 monet z pewnością wskazuje na opłatę :) Mam wrażenie, że byłam motorem naszej grupy jeśli chodzi o hulanki :)