Pawel1979 Napisano 22 Grudnia 2015 Napisano 22 Grudnia 2015 Witam, szukam dobrego specjalisty od regresji hipnotycznej. Od dluzszego juz czasu nie daje mi spokoju pewna rzec w zyciu a inne metody (takie np. jak klasyczna psychologia czy regresing niehipnotyczny) nie zdaly egzaminu. Mam pewne odczucia i przemyslenia ale nie udalo mi sie nigdy wejsc glebiej w istote zagadnienia, z ktorym sie mocuje. Czy moze ktos z Was polecic dobrego i przede wszystkim doswiadczonego regresera hipnotycznego? Najlepiej z Warszawy lub Krakowa ale inne miasta tez moga byc raczej. Pozdrawiam, Pawel Cytuj
Koma Napisano 22 Grudnia 2015 Napisano 22 Grudnia 2015 Maria Pieniazek (do znalezienia w necie ) robi cos takiego, aczkolwiek nie wiem czy jest ostatnio aktywna w temacie . Cytuj
rokk Napisano 22 Grudnia 2015 Napisano 22 Grudnia 2015 Nie wiem skąd jesteś, ale skoro szukasz kogoś "dobrego", to może warto od razu celować w jak najwyższą półkę, czyli np. hipnoterapeutę z certyfikatem Instytutu Newtona? W Niemczech jest jedna Polka, która zajmuje się regresją LBL - parę tygodni temu był u niej mój znajomy i sobie chwalił. Jeśli tylko pieniądze nie grają roli (za podróż + sesję wyszło około 2-2,5 tys. zł) to myślę, że warto spróbować. O ile pamiętam, jest też na tym forum jeden użytkownik, który zajmuje się regresjami. Ale jak wygląda jego sesja w praktyce? O to byś musiał sam go dopytać. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 24 Grudnia 2015 Napisano 24 Grudnia 2015 Polecam obejrzeć filmy na YT użytkownika hellseher es. Jest to Polka mieszkająca chyba w Hiszpanii i również przeprowadza takie sesje. Cytuj
Pawel1979 Napisano 24 Grudnia 2015 Autor Napisano 24 Grudnia 2015 Szukam wylacznie na terenie Polski . Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 24 Grudnia 2015 Napisano 24 Grudnia 2015 Aha, dodatkowo taką regresję(auto) możesz przeprowadzić sobie sam. Ja korzystałam również z nagrania z YT od Aureliana Łasasowskiego. Podróż do poprzednich wcieleń. Mnie udało się zobaczyć aż dwa w jednej sesji Cytuj
Administrator Ismer Napisano 25 Grudnia 2015 Administrator Napisano 25 Grudnia 2015 Aha, dodatkowo taką regresję(auto) możesz przeprowadzić sobie sam. Ja korzystałam również z nagrania z YT od Aureliana Łasasowskiego. Podróż do poprzednich wcieleń. Mnie udało się zobaczyć aż dwa w jednej sesji O, to też dobre. Ja korzystałam z jakichś synchro E. Stefańskiego, co prawda wieki temu, ale z efektami Cytuj
Pawel1979 Napisano 25 Grudnia 2015 Autor Napisano 25 Grudnia 2015 He, samemu nawet nie bede ryzykowac. Kiedys na probe zrobilem sobie taki autoregresing i jak wszedlem w jakas wizje/wspomnienie to ze strachu sie tak wybudzilem, ze nigdy juz nie udalo mi sie wejsc w twn stan. Dlatego szukam kogos naprawde dobrego. Cytuj
mexykanka Napisano 25 Grudnia 2015 Napisano 25 Grudnia 2015 mam.do.was.pytanie.czy.poprzednie.wcielenia.mozna.odczuc.na.jawie.poprzez.intuicyjne.wyczucie.czy.tylko.przez.hipnoze Cytuj
Administrator Ismer Napisano 25 Grudnia 2015 Administrator Napisano 25 Grudnia 2015 Teoretycznie można. Ale czy będziesz na 100 % pewna, że to intuicyjne odczucie jest prawdziwe? Nawet tego co "widzisz" w hipnozie nie można być zupełnie pewnym i nie tylko z tego powodu, iż nie wiadomo czy wchodzisz w swoje pole informacyjne czy czerpiesz z innego i na jakich zasadach się to odbywa, ale również dlatego, że teoria reinkarnacji niekoniecznie musi być prawdą. To, że ja i wiele innych osób uważa to za pewnik nie znaczy, że tym pewnikiem jest To co widziałam podczas sesji uważam za swoje przeżycia z innych wcieleń, ale nie wiem na pewno, czy tak właśnie było. Cytuj
mexykanka Napisano 25 Grudnia 2015 Napisano 25 Grudnia 2015 spoko.studiowalam.teologie-reinkarnacja.byla.w.pismach-przypadek.lazarza.ale.papiez.grzegorz.chcial.srzedawac.odpusty.i.ja.usunal,ja. bardzo.w.to.wierze.wynika.to.moich.przezyc.trzeba.przezyc.(poczuc)niewytlumaczalne.zeby.uwierzyc.wiec.nie.oceniam.bo.kazdy.z.nas.ma.inne.zycie.i.czegos.innego.doswiadczyl boje.sie.hipnozy,ale,mialam.kiedys.,wypadek.samochodowy.jak.,wstalam,poczulam,zimno.i.widzialam.muszle.w.ktorym,kapala.mnie.matka cos.sie.okazalo.ze.te.muszle.to.przydacznie,i,okazalo.sie.ze.ludzie.naprawde.uzywaja..ich.do.kapania.dzieci juz.nie.mowiac.o.innych.rzeczach.kiedy.czulam.,wibracje,szyszynki Cytuj
Pawel1979 Napisano 25 Grudnia 2015 Autor Napisano 25 Grudnia 2015 Tez sie boje ale nijak idzie rozwiazac rzecz, z ktora sie przyszlo mi borykac. To jest cos, co wykracza poza zwykle zrozumienie. Cytuj
mexykanka Napisano 26 Grudnia 2015 Napisano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Aurelian Łasasowski-dzieki,za.jego.namiar.swietne,ma.te.video,jednak.glos.mi.nie.pasuje.i.nie.moge.sie.wprowadzic.w.trans,moze,kiedys.sprobuje proszę edytować i poprawic swoje posty tak aby były czytelne i przejrzyste Edytowane 26 Grudnia 2015 przez mexykanka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi