Skocz do zawartości

łowienie ryb z mężczyzną marzeń

Rekomendowane odpowiedzi

Gość stawka
Napisano

Śniło mi się, że siedzę jako osoba z publiczności sama ale po mojej lewej stronie siedzą dwie dziewczyny, a pomiędzy nimi ktoś kazał usadzić pewnego mężczyznę, który bardzo mi się podoba na jawie. Jemu było wszystko jedno gdzie siądzie. Potem nagle przenieśliśmy się nad jakiś pobliski staw i on zaczął łowić ryby, pomagając mi i czułam, że zbliżyliśmy się do siebie jako przyjaciele i dobrze mi życzy. Ryby były duże i ładne, a wędka to była jakaś linka nawet bez haczyka. Mężczyzna na jawie ma żonę i dziecko więc nawet o nim nie myślę jako o potencjalnym partnerze tylko mi się bardzo podoba, wręcz jest moim ideałem mężczyzny. Pomoże ktoś z interpretacją?

Napisano

To typowe marzenie senne o osobie, która ci się podoba. Mimo tego, że na jawie masz świadomość, że ów mężczyzna nie jest ci pisany, bo ma żonę i dziecko, twoja podświadomość daje ci inne sygnały. Siedzisz na widowni, gdzie masz swoje miejsce, ktoś usadza również tego mężczyznę. W Twoim życiu też panuje z góry ustalony porządek, ale pragniesz wyrwać się z tego rutynowego schematu. Marzysz o tym, by mieć tego mężczyznę na wyłączność, spędzać z nim czas i wyciągać z tej znajomości duże profity(które symbolizują ryby).

Napisano

Publiczność czyli przyjmujesz rolę obserwatora zdarzeń. Raczej bierną postawę, ale los podsuwa Ci kogoś, kto wpada Ci w oko i nawiązuje się między Wami pewna relacja pozwalająca Ci się obłowić, coś zyskać. Może nie połączy Was uczucie, ale nadal możecie być przyjaciółmi.