Gość grimmoire Napisano 22 Grudnia 2015 Napisano 22 Grudnia 2015 Wybieram się na krótki, cięty zabieg chirurgiczny. Myślę o powikłaniach i czy będzie można od razu wrócić do pracy. Weryfikacja do 2 tygodni. Jak będą goiły się*rany po tym zabiegu? 10 mieczy, As pucharów, Mag trochę pokrwawią, ale wszystko ładnie się zagoi bez większych problemów Pomożecie ? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Grudnia 2015 Maestro Napisano 22 Grudnia 2015 Z początku możesz miec wrażenie, ze sie nigdy nie zagoja,ale po uplywie tygodnia wszystko zacznie wracać do normy;) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 22 Grudnia 2015 Napisano 22 Grudnia 2015 10 mieczy to pewnie ten zabieg As kielichów nie kojarzy mi się z gojeniem, a wręcz przeciwnie... Mag - ktoś będzie musiał interweniować, aby wszystko było dobrze Wyciśnij od lekarza na temat powikłań, ile się da Cytuj
Administrator Ismer Napisano 22 Grudnia 2015 Administrator Napisano 22 Grudnia 2015 Też tak myślę, jednak i Ty sama możesz organizmowi pomóc - Twoje działanie w tym względzie jest jak najbardziej wskazane. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 22 Grudnia 2015 Napisano 22 Grudnia 2015 Jak będą goiły się*rany po tym zabiegu? 10 mieczy, As pucharów, Mag --> HB XII Wisielec, III Cesarzowa Gojenie się trochę potrwa (Wisielec), będzie bolesne i możliwy jest wysięk, ropa czy coś w tym stylu, as pucharów kojarzy mi się z cieczą. Mag mówi o tym, że może potrzebna będzie specjalna pielęgnacja, ale po wszystkim ładnie się zagoi (Cesarzowa). Cytuj
Administrator Ismer Napisano 22 Grudnia 2015 Administrator Napisano 22 Grudnia 2015 Grimm, czy masz konkretny wyznaczony termin na to cięcie czy dopiero się wybierasz? To też ważne przy zadawaniu tego typu pytań. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 23 Grudnia 2015 Napisano 23 Grudnia 2015 Ismer wybieram się, najdalej to będzie do 9 stycznia, zależy kto będzie kroił Cytuj
Lena75 Napisano 23 Grudnia 2015 Napisano 23 Grudnia 2015 No wracanie do sił troche sie przeciągnie...ale wszystko skonczy sie dobrze Cytuj
Gość Bethany Napisano 25 Grudnia 2015 Napisano 25 Grudnia 2015 10 Mieczy to może być sam zabieg wg mnie As Kielichów- krwawienie, sączenie z tych ran Mag- opieka lekarska, dbanie ogólnie Trochę to potrwa, bo z podsumy Wisielec Cytuj
afercia Napisano 25 Grudnia 2015 Napisano 25 Grudnia 2015 10 mieczy, As pucharów, Mag Zagoić się zagoi, ale blizna będzie średnia. Może jakiś krwiak przez który lekko się rozejdzie szycie- tak mi się nasuwa przy tych 2 pierwszych kartach. Albo po prostu będzie nie do końca estetyczna. Cytuj
basiunia53 Napisano 26 Grudnia 2015 Napisano 26 Grudnia 2015 Uważaj, aby operacja nie odbywała się podczas pełni księżyca lub koło pełni - bo to nie jest dobry okres do zabiegów chirurgicznych. Tak wyczytałam w gazetach pisały o tym osoby się na tym znają. Pozdrawiam Cytuj
Gość grimmoire Napisano 6 Lutego 2016 Napisano 6 Lutego 2016 Zmienił się lekarz, który miał kroić, ale to jeszcze przed zabiegiem. Rana zagoiła się szybko i bez powikłań, wizyta kontrolna była ale planowana, martwiłam się sporo ale niepotrzebnie, jest ok dziękuję za interpretacje :] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi