NarratorkaHorrorow Napisano 23 Grudnia 2015 Napisano 23 Grudnia 2015 Planów brak, żadnej dodatkowej fuszki na oku, ani także nie zapowiada się żadne zaproszenie. Jak spędze sylwestra w br.? Cesarz V Denarów VII Pałek Oho, wygląda na to że w mieszkaniu. Podejrzewam że V denarów w parze z VII pałek stanowi o braku zaproszeń,alternatywy na dany wieczór. Z braku laku zostane w mieszkaniu, ale nie widzę bym kogoś zaprosiła. Raczej będę sama. Nie widzę też bym coś przygotowywała. V denarów upatruje jako,-ot spędzę ten dzień jak każdy inny, nie wkładając w nic staranności, bez trunków, ani także bez szczególnych zapasów spożywczych. Rzekłabym czeka mnie sylwester z jedynką, ale nie dorobiłam się jeszcze TV ani Ps:) Czy będę zadowolona z sylwestra ? VIII pałek IIII mieczy Wieża Boga Nie specjalnie. W VIII pałek mogę działać, próbować coś zorganizować, ale IV mieczy sprawę tamuje. Odizoluje się od wszystkiego i wszystkich, wbije się w swoją prywatną samotnie. W wieży przeszło mi przez myśl że mogę coś złamać( w zeszłym roku w sylwestra przytrzasnełam kciuk drzwiami od samochodu, w wyniku czego wieczór spędziłam w kolejce na izbie przyjęć) Szampańskiej zabawy nie widać, ale depresji także nie. Stabilinie Co sądzicie? Cytuj
Gość Linkinia Napisano 23 Grudnia 2015 Napisano 23 Grudnia 2015 Jak spędze sylwestra w br.? IV Cesarz, 5 Denarów, 7 buław --> HB XVI Wieża, VII Rydwan Sylwestra spędzisz w domu. Nie widzę tu smutku, raczej normalne podejście do tematu, potraktowanie tego wieczoru jak wiele innych. Możesz jednak próbować coś zdziałać, ale nie wiem czy to się uda (Wieża, Rydwan). Czy będę zadowolona z sylwestra ? 8 buław, 4 mieczy, XVI Wieża --> HB IX Pustelnik Pierwsza karta wskazuje na aktywność, potem przystopujesz i postanowisz, że spędzisz go sama. Nie przesądzałabym sprawy i pisała o negatywnych rzeczach, bo miecze to też intelekt, może sobie obejrzysz coś poruszającego albo przeczytasz. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 24 Grudnia 2015 Napisano 24 Grudnia 2015 Jak spędze sylwestra w br.? Cesarz V Denarów VII Pałek możesz odczuwać brak mężczyzny u swego boku albo czegoś innego, co dałoby Ci poczucie stabilności, pewności jutra 7 pałek - możesz się z tym gryźć, kto wie, czy nie zechcesz zawalczyć ze swoimi emocjami, aby jednak spędzić ten czas na wesoło Czy będę zadowolona z sylwestra? 8 buław, 4 mieczy, XVI Wieża 8 buław dąży do 4 mieczy - spokoju, ale wieża to niszczy. Przyczyna: - głośni sąsiedzi - własne emocje - petardy na dworze - albo coś innego, co może nie da Ci zasnąć. Skojarzyło mi się też, że pójdziesz szybciej spać, ale przebudzisz się. Cytuj
panna.marta Napisano 25 Grudnia 2015 Napisano 25 Grudnia 2015 Hmm możesz w ostatniej chwili gdzieś wybyć ☺ Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 26 Grudnia 2015 Autor Napisano 26 Grudnia 2015 Hmm możesz w ostatniej chwili gdzieś wybyć ☺ Jest na to spora szansa:) Ostatnio fajki kończą mi się w najmniej odpowiednim momencie, więc być może wybyje po zapasy tytoniowe do okolicznej żabki Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 2 Stycznia 2016 Autor Napisano 2 Stycznia 2016 Powracam z weryfikacją Sylwestra, zgodnie z moimi przypuszczeniami, spędziłam sama w mieszkaniu. Zaopatrzyłam się jednak z dobrą whisky i prowiant. Samopoczucie raczej kiepskie (pierwszy raz spędzałam sylwestra sama). W wieży, złamałam ząb. Przytrafiło mi się kilka drobnych nieszczęść. Aura wieczoru? zdecydowanie na minus. Dziękuje za spostrzeżenia i sugestia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi