Gość DoNogi Napisano 23 Grudnia 2015 Napisano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Nie mam planów, w ogóle jestem na etapie rozstać się czy nie rozstać z partnerem, życie wywraca mi się do góry nogami. Ale do rzeczy. Zapytałam kart, jak spędzę sylwestra? Śmierć, As buław, 6 kielichów Może dostanę zaproszenie od kogoś z przeszłości? Śmierć może mówić o tym, że coś zakończę w starym roku, być może związek to definitywny koniec? W asie buław i 6 kielichach nie sądzę abym siedziała w domu, a może pokazuje spędzenie tego czasu w domu z rodziną? Już sama nie wiem, mam mętlik w głowie. Proszę o waszą interpretację. Dziękuję. Edytowane 23 Grudnia 2015 przez DoNogi Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Grudnia 2015 Napisano 24 Grudnia 2015 Wygląda na to, że rodzinnie je spędzisz albo w gronie znajomych z którymi dobrze sie czujesz. W asie widziałabym jakąś inicjatywę, która może być propozycją kogoś. Na pewno nie będziesz narzekać na nudę i samotność. Będziesz się dobrze bawić nawet jeśli obecnie to na to nie zakrawa. Udanego Sylwestra Cytuj
Gość DoNogi Napisano 24 Grudnia 2015 Napisano 24 Grudnia 2015 Dzięki Daffne Wyobraź sobie, że 30minut po tym, jak wyjęłam karty, zadzwoniła do mnie znajoma z propozycją przyjazdu do nich Na Sylwestra... spotkać sie mamy już od 3 lat i jakoś zawsze coś komuś wypadało i do spotkania nie doszło. Więc może coś jest na rzeczy? Cytuj
Gość Linkinia Napisano 24 Grudnia 2015 Napisano 24 Grudnia 2015 Śmierć, As buław, 6 kielichów --> HB XX Sąd, II Kapłanka Sylwestra spędzisz z kimś bliskim, kogo dobrze znasz, w miłej, przyjaznej atmosferze. Może zostaniesz z partnerem, o czym mówi Śmierć i radosnej karty - nowy etap, dacie sobie szansę. Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Grudnia 2015 Napisano 24 Grudnia 2015 Dzięki Daffne Wyobraź sobie, że 30minut po tym, jak wyjęłam karty, zadzwoniła do mnie znajoma z propozycją przyjazdu do nich Na Sylwestra... spotkać sie mamy już od 3 lat i jakoś zawsze coś komuś wypadało i do spotkania nie doszło. Więc może coś jest na rzeczy? npo to chyba to ta propozycja Fajnie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 24 Grudnia 2015 Napisano 24 Grudnia 2015 Śmierć może oznaczać zwyczajnie Sylwester - przejście ze starego do nowego, zmiana roku. As buła + 6 pucharów - może oznaczać kilka rzeczy: - wiadomość od kogoś, kogo dawno nie widziałaś - wspominki (chociażby przez zwykłe podsumowanie roku w TV) - mieszkasz z kimś? Może z tą osobą spędzisz ten symboliczny czas As buław + 6 pucharów - gdy widzę te karty razem, aż cieplutko się robi na serduszku A Śmierć przy nich może znaczyć coś pozytywnego Cytuj
Gość DoNogi Napisano 24 Grudnia 2015 Napisano 24 Grudnia 2015 Śmierć może oznaczać zwyczajnie Sylwester - przejście ze starego do nowego, zmiana roku. As buła + 6 pucharów - może oznaczać kilka rzeczy: - wiadomość od kogoś, kogo dawno nie widziałaś - wspominki (chociażby przez zwykłe podsumowanie roku w TV) - mieszkasz z kimś? Może z tą osobą spędzisz ten symboliczny czas As buław + 6 pucharów - gdy widzę te karty razem, aż cieplutko się robi na serduszku A Śmierć przy nich może znaczyć coś pozytywnego O widzisz Bardzo mądre spostrzeżenie karty śmierci i sylwestra. Nie wpadłam na to, że faktycznie karta ta może oznaczać zakończenie starego roku i wejście w nowe. Dzięki wielkie. Cytuj
panna.marta Napisano 25 Grudnia 2015 Napisano 25 Grudnia 2015 W domu rodzinnym lub kameralna impreza Cytuj
Gość Bethany Napisano 25 Grudnia 2015 Napisano 25 Grudnia 2015 Zmienisz plany ( Śmierć) i spędzisz na imprezie ( As Buław) z kimś, kogo dobrze znasz, będzie miło ( 6 Kielichów) Cytuj
Gość DoNogi Napisano 4 Stycznia 2016 Napisano 4 Stycznia 2016 Weryfikacja. Sylwestra spędziłam w domu pod kocem przed tv i lapkiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi