Skocz do zawartości

Jak spędzę sylwestra? (ZWERYFIKOWANY)

Gość DoNogi

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DoNogi
Napisano (edytowane)

Nie mam planów, w ogóle jestem na etapie rozstać się czy nie rozstać z partnerem, życie wywraca mi się do góry nogami.

Ale do rzeczy. Zapytałam kart, jak spędzę sylwestra?

Śmierć, As buław, 6 kielichów

Może dostanę zaproszenie od kogoś z przeszłości? Śmierć może mówić o tym, że coś zakończę w starym roku, być może związek to definitywny koniec? W asie buław i 6 kielichach nie sądzę abym siedziała w domu, a może pokazuje spędzenie tego czasu w domu z rodziną? Już sama nie wiem, mam mętlik w głowie.

Proszę o waszą interpretację. Dziękuję.

Edytowane przez DoNogi
Gość Daffne
Napisano

Wygląda na to, że rodzinnie je spędzisz albo w gronie znajomych z którymi dobrze sie czujesz. W asie widziałabym jakąś inicjatywę, która może być propozycją kogoś. Na pewno nie będziesz narzekać na nudę i samotność. Będziesz się dobrze bawić nawet jeśli obecnie to na to nie zakrawa.

Udanego Sylwestra :haha:

Gość DoNogi
Napisano

Dzięki Daffne :) Wyobraź sobie, że 30minut po tym, jak wyjęłam karty, zadzwoniła do mnie znajoma z propozycją przyjazdu do nich Na Sylwestra... spotkać sie mamy już od 3 lat i jakoś zawsze coś komuś wypadało i do spotkania nie doszło. Więc może coś jest na rzeczy? :D

Gość Linkinia
Napisano

Śmierć, As buław, 6 kielichów --> HB XX Sąd, II Kapłanka

Sylwestra spędzisz z kimś bliskim, kogo dobrze znasz, w miłej, przyjaznej atmosferze. Może zostaniesz z partnerem, o czym mówi Śmierć i radosnej karty - nowy etap, dacie sobie szansę.

Gość Daffne
Napisano
Dzięki Daffne :) Wyobraź sobie, że 30minut po tym, jak wyjęłam karty, zadzwoniła do mnie znajoma z propozycją przyjazdu do nich Na Sylwestra... spotkać sie mamy już od 3 lat i jakoś zawsze coś komuś wypadało i do spotkania nie doszło. Więc może coś jest na rzeczy? :D

npo to chyba to ta propozycja :haha: Fajnie :usmiech:

Gość Euterpe
Napisano

Śmierć może oznaczać zwyczajnie Sylwester - przejście ze starego do nowego, zmiana roku.

As buła + 6 pucharów - może oznaczać kilka rzeczy:

- wiadomość od kogoś, kogo dawno nie widziałaś

- wspominki (chociażby przez zwykłe podsumowanie roku w TV)

- mieszkasz z kimś? Może z tą osobą spędzisz ten symboliczny czas :)

As buław + 6 pucharów - gdy widzę te karty razem, aż cieplutko się robi na serduszku :) A Śmierć przy nich może znaczyć coś pozytywnego :)

Gość DoNogi
Napisano
Śmierć może oznaczać zwyczajnie Sylwester - przejście ze starego do nowego, zmiana roku.

As buła + 6 pucharów - może oznaczać kilka rzeczy:

- wiadomość od kogoś, kogo dawno nie widziałaś

- wspominki (chociażby przez zwykłe podsumowanie roku w TV)

- mieszkasz z kimś? Może z tą osobą spędzisz ten symboliczny czas :)

As buław + 6 pucharów - gdy widzę te karty razem, aż cieplutko się robi na serduszku :) A Śmierć przy nich może znaczyć coś pozytywnego :)

O widzisz :) Bardzo mądre spostrzeżenie karty śmierci i sylwestra. Nie wpadłam na to, że faktycznie karta ta może oznaczać zakończenie starego roku i wejście w nowe. Dzięki wielkie.

Gość Bethany
Napisano

Zmienisz plany ( Śmierć) i spędzisz na imprezie ( As Buław) z kimś, kogo dobrze znasz, będzie miło ( 6 Kielichów)

• 2 tygodnie później...
Gość DoNogi
Napisano

Weryfikacja.

Sylwestra spędziłam w domu pod kocem przed tv i lapkiem.