Jump to content

jeziora

Recommended Posts

Posted

witam

sniło mi sie dzisiaj ze moja córka utopiła sie w jeziorze ,były niedaleko siebie tylko po przeciwnej stronie dwa jeziora ,pamietam ze szukalismy jej bo gdzies sie zapodziała i zaczelismy szukac w okolicy wiekszego jeziora ale ja zeszłam nizej do drugiego i spytałam sie ludzi czy niewidzieli dziewczynki w długich bląd włosach ,starsza pani mi pokazała ze jest podemną w wodzie w pozycji stojącej utopiona.budziłam sie pare razy w nocy i za kazdym razem jak usypiałam sen powracał,prosze o przetłumaczenie

Posted

Córka będzie miała problemy a Ty nawet jeżeli o nich się dowiesz nie będziesz mogła jej pomóc , baa mało tego Twoja próba pomocy jeszcze bardziej będzie stawaniem na niej ...

Posted

dziekuje za odpowiedz ale co to zn ze ,,próba pomocy jeszcze bardziej będzie stawaniem na niej ..."

Posted

chodziło mi o to ,że przy próbie pomocy jeszcze bardziej wdepczesz ją w ziemie i pogłębisz jej problem/problemy

pozdrawiam

Posted

córka na koniiec maja jedzie na 3 dniową wycieczke w góry stołowe ma 8 lat ,boje sie tej wycieczki a własciwie o bezpieczęstwo

Posted

no tak teraz jeszcze bardziej sie boje,jak pisałam ma 8 lat i ma problemy z cholesterolem i anemie ,niewiem moze chodzi o zdrowie

Posted

powiem szczerze ,że również zaczynam się tego obawiać aczkolwiek myślę ,że to nie o to chodzi.. może jak będzie starsza...bardziej miałem na myśli problemy z towarzystwem , uzależnieniami a co na tych górach może się stać 8-mio latce? Myślę ,że nic...Na pewno jedzie z dobrą opieką i sobie poradzi.

Posted

armather bardzo dziekuje za odpowiedz

pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...